Everyting comes to an end

Imorgon är det nyårsafton då... På dagen ska vi gratta min morbror som fyller år, och sen på kvällen har vi blivit bjudna till Victor & Liselotte, men vi får se hur det blir eftersom vi är lite fökylda. Hoppas förstås att vi är välkomna ändå :)

Idag har vi inte gjort något alls, bara degat framför datorn och tagit det lugnt. Jag skulle vilja gå ut och gå med Sanna, men det har inte blivit av eftersom jag inte vill gå ut i kylan när jag är knasig i halsen. Men så fort det försvinner så hoppas jag att vi kan komma igång igen! Jag saknar våra pratstunder under promenaderna...
Om en stund ska vi åka till våla, antagligen en sväng till Joels mamma och hälsa på. Vi kommer antagligen inte ses något i morgon så det kan vara bra att önska dom gott nytt år redan idag. Vi ska också till bolaget och inhandla lite bubbel till imorgon. Jag kan tro att det är full fart där, och att alla är ute i sista minuten.

jyred
Den här bilden tillägnar jag min farfar som gick bort i cancer för fem år sedan. Trots att det har gått så lång tid så känns det fortfarande som igår och jag saknar honom otroligt mycket! Det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka på honom och ibland kommer jag på mig själv att vänta, vänta på att han ringer och vill prata. Eller att han kommer innanför dörren. Tyvärr så kommer det inte hända, jag vet det. Men hoppet sägs ju vara det sista som överger en, och jag antar att det stämmer. Fast jag vet så kan jag ändå inte sluta hoppas. Hoppas att vi en dag ska ses igen.
Han fyllde 64 år lite drygt en vecka innan han gick bort. Det är ingen ålder! Han skulle gå i pension och åtminstone leva 20 långa år till. Men så blev det inte. Jag hatar cancer. Livet är så orättvist.
Joels farfar fyller 90 om några månader och är hur pigg och glad som helst. Självklart är jag glad och tacksam för det, men vad är det egentligen som avgör vilken som ska få leva och vilken som ska dö? Han har nästan levt 30 år längre än vad min farfar fick göra och det gör ont att tänka på det. Jag är glad för det, att han finns och är pigg. För Joels skull, för hans syskons och pappas skull. Jag är glad att jag har fått lära känna denna underbara person, men samtidigt är jag ledsen för att min farfar inte fick samma chans.

Var med du också!

Eftersom cancer är en otroligt stor sjukdom som drabbar många är det viktigt att vi stödjer de som forskar om den. Genom att bidra med några kronor, kan vi till slut rädda liv!
Alla som själva har förlorat någon anhörig i denna grymma sjukdom förstår hur smärtsamt det är får både omgivningen och den sjuke att utstå detta lidande.
Min farfar hade cancer, och allt gick väldigt fort. Han blev snabbt sämre och tynade bort, det var inget kvar. Min fina farfar som alltid varit glad och pigg, alltid hade ett leende på läpparna! Det är hemskt att se vad en sjukdom kan göra med en människa. Bara förinta någon. En person som är älskad av någon och har ett helt liv kvar att leva. Det är inte rättvist. Livet.

 Jag tänker vara med och besegra cancer, tänker du?


Dagens tips!

Jaha, nu var det ett tag sen, men det jämnar nog ut sig, eftersom det här är ett så bra tips! Har nämligen blivit influerad av min bästa vän Victor (Liselottes man) som visade den här sidan! Helt underbar om man tycker om sällskapsspelet Alfapet. Detta är den datoriserade versionen! Det är otroligt kul, man blir medlem och börjar spela på en gång. Det roliga är att spelen går på tid, vilket gör det lite svårare. Man har alltså inte hela dagen på sig, utan måste tänka (relativt) fort. Det beror ju förstås på vilken hastighet man tar, det är upp till var och en!
Dagens tips är alltså sidan betapet.se där du spelar alfapet online! Kom gärna in så kan vi ta en match! Mitt användarnamn är s_ann_E

Vi ses väl där?


Babyroom.se - Barnrumsinredning och barnkläder

Lördag

Idag har det varit full fart, fast jag har varit hängig. Hade Joels kusin Louise och hennes Johan hemma på besök. Det var trevligt! De hade såklart med sig sin fina Klara! Det gick faktiskt jättebra, var orolig att katterna skulle få ett utbrott och anfalla direkt, men det gick jättebra! Klara var så duktig och lugn och det smittade av sig på katterna. De var förstås lite reserverade i början, och några fräs och klös blev det, men det får man väl räkna med... Joels farmor & farfar och faster var också med, och sen kom Joels morbror Anders också. Har som sagt varit full fart i stort sett hela dagen, och nu har jag nästan ingen röst kvar. Usch, jag tycker det är så värdelöst att vara sjuk. Speciellt när man inte kan prata ordentligt!

Nu måste jag kila! Hejsvejs :)

Sjuk

Har nu blivit smittad av denna förkylning! Har ont i halsen och har troligtvis lite feber. Inte kul alls! Skulle egentligen velat åka in till stan imorgon för att kolla lite på mellandagsrean, men det blir nog inget. Vet inte om jag orkar med det. Får se imorgon helt enkelt! Har haft en slappdag idag, bara tagit det lugnt och haft det skönt. Therese & Pontus (Moster & kusin) var här och hälsade på. Dom hade ju inte sett hur det såg ut här sen vi flyttade in. Vi fikade lite och hade det trevligt!

Nu ska vi slå på Sex and the city - the movie. Nä, vi har inte sett den än, så jag hoppas att den är bra! Köpte den för rätt länge sen, men det har inte blivit av att titta.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram

Erbjudanden24.se

Juldagen

Sitter just nu hemma hos svärmor, ska snart få lite mat och sen ska vi väl åka vidare. Hoppas att alla har haft en bra jul än så länge! Jag har haft det bra, även om jag har känt mig lite nere både på julafton och idag... Vet inte riktigt vad det är.
Har iaf fått massa bra saker, glöggset, trådlös internetmottagare, presentkort på IKEA, och mycket mycket mer!

Jag är jättetrött och vill bara hem och sova och ta det lugnt... Har varit helt slut sen i tisdags då det blev väldigt sent eftersom jag jobbade till sju, och efter det skulle vi handla klart och fixa julskinka och klä granen och allt sånt där. Kan ta det mer ingående någon annan gång.

Vad har alla andra fått i julklapp då? Spännande att veta ju :)

färg

Sovdags

Usch, det är sovdags för länge sen egentligen... Kan inte tala om vad som har hållit mig uppe riktigt än eftersom  jag tänkte använda "det" som Dagens tips imorgon!
Nä, nu ska jag gå och sussa sött i min säng! Godnatt!


Student? Kika in här!
Student.se

Kör försiktigt!

Jag förstår mig inte på folk som sätter sig framför ratten och kör efter att dom druckit! Hur kan man vara så otroligt korkad?! Har precis tittat på en läskig video som visar vad som kan hända och vad som händer när idioter som kör påverkade är ute i trafiken! Man blir väldigt illa berörd och allt blir mycket mer påtagligt. Vill ni se en film som får en att tänka en gång extra? Titta här och kör försiktigt i jul!

afhg

18 December

Idag gjorde jag mitt Mdk prov. Det känns skönt att ha det avklarat nu innan jul. Är så jobbigt att ha det hänga efter när man kommer tillbaka sen. Jag hoppas det gick bra, det kändes bra iaf! Vi får se imorgon, Karin lovade att rätta det till imorgon :) Tur jag har!
Efter skolan hade jag ingen lust att åka hem eftersom Joel skulle iväg på julbord direkt efter jobbet, så jag åkte hem till mamma & pappa istället och där gjorde vi knäck! Wiiie! Smaskigt värre. På måndag ska jag åka dit och göra resten av julgodiset! Det ska bli kul. Synd att det kommer bli stressigt för mig med pynt och städning eftersom jag jobbar lördag (20e) och tisdag (23e). Men det ska nog gå bra!

Det fattas någon i mitt liv. Varje dag är en utmaning att orka leva vidare utan Honom. Ska nog åka till minneslunden och hälsa på imorgon. Tända ett ljus och bara vara där. Det brukar kännas lite bättre då. En liten smula.


Älskad & Saknad

17 December

Vi tog bara en kort promenad idag eftersom vi båda hade annat att göra under kvällen. Men det är ju bättre än ingenting! Det känns bra att få komma ut, nästan varje dag! Det är både trevligt och roligt, och så är det ju bra för kroppen. Allt i ett liksom!

Om precis en vecka är det julafton! Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort... Man hinner nästan inte med. Har inte ens hunnit köpa alla julklappar än. Men, jag hoppas jag får lön den 23e så jag kan handla efter jobbet. Annars är det kört för min del! Har inte riktigt råd att köpa presenter nu...
Det känns inte ens som att det är nära. Det känns som att det är flera veckor kvar till jul, och inte bara sju dagar... Jag skulle vilja att det kom lite mer snö också, innan jul. Det ligger faktiskt lite kvar här, men det smälter bort sakta men säkert. Totalt värdelöst är det!

Vill göra om designen här, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Kan inte bestämma mig för hur jag vill ha det. Någon som har något förslag på vad som skulle passa?!



Plugg

Måste sätta mig och plugga till provet jag ska göra imorgon... Har läst på rätt mycket, men jag vill ändå gå igenom och kolla så att jag kommer ihåg allt också. Det kan ju vara ganska bra...
Idag kom mina kläder som jag beställt till jul & nyår. Nyårsblåsan är en ballongtunika, och till det svarta leggings och en svart stickad bolero. Nice!
agtht
(bilden är lånad från ellos.se)
Eller vad tycks?



Julklappstips!


Långpromenad!

Efter skolan idag så gick jag och Sanna till affärn och handlade, gick hem med varorna och sen tillbaka för att (ja, det är sant!) hämta lilla Raffe! Han är så söt! Jag var så lycklig för en stund. Där gick jag och Raffe, tillsammans som om det alltid hade varit så. - Sen vaknade jag ur min dagdröm. Eller ja, det var väl ingen dröm egentligen, vi var ju faktiskt ute och gick tillsammans, med Sanna & Busan. Men min var han ju tyvärr inte. Och aldrig kommer han bli det heller. Det känns lite sorgligt att tänka så, för det kändes så bra. Det kändes rätt på något sätt... Jag vet inte riktigt hur jag ska föklara för att ni ska förstå... Nä, nu blev det väldigt ledsam stämning. Det var inte det som var meningen, ville bara försöka förklara hur glad jag var (läs är) för att ha (varit duktig och varit ute på promenad i nästan två timmar med världens bästa Sanna) men också fått känna känslan av hur det skulle vara att vara hundägare! Tack Tina & (hennes man....) för att vi fick låna eran otroligt söta och charmiga kille en stund ikväll! Jag är glad!

Lite senare när jag precis hade hunnit komma ur duschen och klä på mig kom Sanna & Micke hit och med sig hade dom kladdkaka! :) Det var mysigt och trevligt! Like you guys!

Nu ska jag försöka slita med Joel från datorn så vi kan gå och lägga oss. Om inte annat så går jag väl och lägger mig själv!
8 dagar kvar till Julafton :)
afhg

Hjälp!!

Satt och tittade på blocket, och hittade den här sötnosen! Får man verkligen skriva som hon har gjort i den här annonsen, att man tänker avliva djuret om ingen köper det? Det är ju helt sjukt tycker jag... Det är ju faktiskt hot. Och om det inte är något fel på djuret så finns det väl ingen anledning till att avliva?! Jag blir så ledsen när jag läser sådant... Kolla på annonsen här, och avgör själva vad ni tycker. Jag tycker iaf att man inte borde få göra så :(

Minnen

Sitter och tittar på gamla bilder på min älskade Pingla när hon var liten! Hon är så himla söt! Blir helt tårögd när jag ser alla bilder. Tiden går så fort, och jag kan knappt komma ihåg att hon har varit så liten! Min lilla skrutta! Nu vill jag bara hem och kramas med henne!

agst aggh fhjm dyuj
Älskade vän <3
(alla bilder är oredigerade utom den sista som jag lagt gråskala på)


Julstämning

Har fotat mina julkulor lite, försökte få det så "luddigt" (eller var man ska säga) som möjligt. Ville inte att man på en gång tänker; Aha, julkulor, vilket klassiskt motiv! Utan istället få fundera en stund. Nu vet jag inte hurvida jag klarade av det eller inte, men jag har iaf försökt!

Födelsedagsmiddagen var trevlig och det var väldigt mycket folk! Jag tror vi var 21 stycken! Till middag serverades två rätter, Regnbågslax med potatis och citronsås som pappa själv dragit upp och tillagat, eller mammas underbara tacos! Till efterrätt fick vi cheescake, mandeltårta, whiskeytårta & kladdkaka med glass! Det var underbart :)
Nu sitter vi här jag och Joel, vid varsin dator och slöar. Kollar upp lite mer om pappas present han ska få. Han har nämligen bara fått en ledtråd än så länge eftersom vi inte hunnit få tag på någon bra än. Men vi vet precis vad han ska få, det är bara det att den rätta inte har dykt upp... Jag hoppas han kan hålla till godo ett tag!
Nä, nu är det dags att stänga av för idag. Är egentligen inte trött, men jag kommer vara desto tröttare imorgon bitti... Tänkte lägga mig och läsa, läser en jättebra bok av Mari Jungstedt - Den mörka ängeln
 
ag




Så, dags för sängen!
Men först en av mina julkulsbilder!
afhg
Godnatt!


Grattis Pappa!

Idag fyller min älskade pappa 47 år! Vi ska dit på mat och gratulera kl.16! Det ska bli kul att träffa alla.

Sanna och jag var ute och gick en sväng mitt på dagen idag, det var svinhalt! Haha, vi såg nog väldigt roliga ut när vi tog oss fram, såg antagligen ut som gäss som vacklade fram och tillbaka! Men, vad gör man inte för att komma ut xD Jag tycker iaf att vi var duktiga! Nästa gång kanske vi (vågar) ta med Raffe också! Wiie!
Nä, nu måste jag kila in i duschen om vi ska hinna komma i tid!!

black n white

hahaha!

Jaa, nu ligger den uppe xD jag kan ju inte påstå att jag är bra på sånt här, men det är ju iaf kul att hålla på! Någon vänlig själ som skulle hjälpa till?! Nä, nu slutar vi! Ska ha naturkunskap ett tag. Hejsålänge!

header

håller på och försöker göra en lite "juligare" header, men det går inte så bra.... Lägger antagligen upp resultatet sen, om det inte blir allt för dåligt!

Julklapp

Har nu fått årets första julklapp! Den var från gratismakeup.se på hela 20 gratispoäng! Gå med du också så får du en bra start att börja samla poäng! Vi ses där, och lycka till!


22.08

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska läsa på lite till om buddhismen innan jag somnar. Joel får nog hjälpa till att förhöra mig! Godnatt!

Onsdag

Okej, idag har jag pluggat till läxförhöret (som känns mer som ett prov) om buddhismen imorgon. Känns sådär, det är så luddigt allting! Usch.
När jag var på väg hem från affären så mötte jag sötnosen Raffe! En superfin dvärgschnauzer som bor här i närheten. Raffe - you made my day!
Sanna, Busan och jag var ute på en liten promenix också, i snöovädret! Haha, man såg ingenting!

Snart ska jag gå och börja laga mat. Hemgjord pyttipanna blir det, fast med bacon istället för korv, och potatis och ägg! Funderar på att göra bearnaisesås till, kan man ha det? Hm, jag får väl testa! Har inte gjort mat tidigare eftersom Joel inte slutar förrän kl åtta ikväll, och jag vill inte äta ensam... Sen blir det förstås Grey's! Wiiie!

Just nu ligger mina katter och brottas på strykbrädan som står framme. Dom brukar ligga där och sova, eller, mest Pingla. Åh, mina sötnosar!




Tisdag

Nu har jag pluggat och tittat på sista avsnittet på Desperate Housewives. Jag vill inte att det ska sluta, det är så himla bra! Jag blir så irriterad eftersom det alltid ska sluta så spännande när det ska vara uppehåll... Man vill ju bara titta och titta!
Ska sätta mig och plugga lite till snart, till provet imorgon. Jag hoppas det kommer gå bra, men det var tydligen svårt, så vi får väl se... Usch, jag är nervös.
Idag har jag och Sanna & Busan varit ute och gått! Vi har varit så duktiga och det var som vanligt mycket trevligt! Hon och Micke var här och hälsade på en stund ikväll också, vi pratade och hade kul. Jag gillar er <3
Fick även se mickes traktor :) så nu är jag riktigt stolt, haha! Sanna hade också med ett förslag på min tatuering, och hon har verkligen lyckats bra! Det är nästan precis vad jag har letat efter! Kul!
Nä, nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite till på provet. Godnatt!



Time to sleep

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är jättetrött efter en (lugn) men ändå krävande dag! Har fått hem en ny bok som jag ska läsa tänkte jag. Paulùns GI-månad heter den, någon som har läst den? Jag tycker den verkar intressant och väldigt bra! Nu ska det nog kunna bli fart på både tränandet och ätandet här hemma :)

sgfh

Nä, time to sleep.
Godnatt!

Andra advent

Så var det andra advent, och jag har jobbat idag. Det har gått bra, men det har varit dåligt med folk... Det är så tråkigt när det är så, det händer liksom ingenting. Men, vi har fått undan ganska mycket, så det är ju skönt. Jag hoppas det blir mer folk den 20e! Jag kan nästan lova att en av mina favoritbhar kommer bli en julklapps-favorit! Det är Triumphs Ultimate Temptation, den ser ut såhär: 
arggtgs
Det är en supersnygg och otroligt bra bh, jag har den själv i svart (men skulle gärna ha den i ivory också) En perfekt julklapp till henne!
Är du sugen på att köpa en Ultimate Temptation? Besök Kung's Bh:n i Uppsala, på kungsängsgatan och gör ditt fynd!

(bild lånad av www.bodhi.se)

Lördag

Svärmor med barn var nyss här! Alltid lika trevligt att träffa dom :) Viktor blir så stor, han går jättebra och är så söt! Man kan inte bli annat än glad när man ser honom!
Tidigare i förmiddags var Alicia och jag på julmarknaden här i Harbo. Det var inte så mycket att se tyvärr... Många hade dragit sig ut på grund av det dåliga vädret. Vi köpte iaf lite knäck och hemgjord snickers, man kan ju inte gå därifrån tomhänt! Just nu sitter Joel, Alicia & Jakob och tittar på Kung Fu Panda. Vi hyrde den igårkväll så nu ville Jakob se den innan vi lämnar tillbaka den. Jätterolig film! Många skratt garanteras.
Senare ikväll ska vi åka och lämna Jakob och samtidigt få en liten fikastund hemma hos dom. Men det får inte bli för sent eftersom jag ska jobba imorgon. Visserligen börjar jag inte förrän 12, men jag vill ändå vara pigg och fräsch! Titta gärna in och handla lite av mig på Kung's BHn i Uppsala!

Idag har mamma och pappa varit på julmarknad med mormor & morfar på Skansen, jag hoppas dom har haft det trevligt trots det tråkiga vädret!
Nu ska jag kila...

Skolan

Jag fattar ingenting... Fick nyss en varing om ig-varning i religion fast jag har gjort allt! Hur kommer det sig? Hon hade skrivit upp två saker som jag har lämnat in! Mycket irriterande tycker jag. Får väl gå och prata med henne... Blir så less på sånt här.

Snö(o)väder

Idag har det inte varit en särskilt bra trafik dag, imorse inträffade en bussolycka. Jag tycker att det är mycket obehagligt, och blir illamående så fort något sånt här händer. Du kan läsa mer om olyckshändelsen här

trs

Lite senare var det även en bil som voltade precis vid mamma och pappa nästan. Usch!

Nej, nu ska jag sova! Godnatt



Treårsdag

Idag firar Joel & Jag tre år tillsammans! tänk vad tiden går... Jag är så lycklig och vi har det verkligen bra här i lägenheten med våra underbara katter!
Just nu (17.30) står maten i ugnen och på spisen och är strax klar! Kyckling och kokt potatis med bea-sås :) Lyxade till det lite ikväll eftersom vi firar! Har suttit och tittat på gamla bilder också, hur vi såg ut när vi träffades, och vi har inte förändrats till det bättre kan jag säga..... Men, vi jobbar på saken iaf!


Uppdatering (22.10)
Nu har vi ätit gott och tittat på både Roomservice och Grey's! Ska nog snart gå och lägga oss och läsa. Det är så mysigt att krypa ner i sängen med en bra bok och bara ta det lugnt!
Godnatt!

gatg

Jag och Joel för nästan tre år sedan

Bortglömd?

Mamma har inte kommit och hämtat mig än. Men hon kanske inte är färdig, hon skulle ju på något möte...



Farfar, jag saknar dig! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, men det kanske du vet. Jag hoppas att du kan se mig och att du är stolt över mig! Jag önskar att du hade varit här hos mig och kunnat se hur långt jag har kommit, att det går bra för mig. Det är otroligt tomt efter dig, och jag vet att det inte bara är jag som tycker det! Du är väldigt saknad <3

For all the teardrops in our eyes
It can only get better
I know it hurts
For what it's worth
It can only get better

When your back's against the ropes
When you miss someone the most


Jag älskar Dig, Din Sanne

1 December

Så var det första december och jag vaknade imorse med huvudvärk - inte kul! Ska snart iväg och fixa håret (färga&klippa) hos systeryster! Jag hoppas det blir bra.

Här kommer några bilder från lördagens bakning!
th    gar                                                                    
Pepparkakor och lussebullar - härligt!


färg    black n white                                                                                                              
Adventsljusstake
Vad tycks,  - färg eller svartvit?

RSS 2.0