En snöig halloween!

Det är sant, snön har verkligen kommit hit också! Det är lite galet måste jag säga... Men men. Halloween är det också... Tiden går fort. Jag har iofrs inte sett någon utklädd, förutom Jakob, Joels lillebror (sju år) och han var faktiskt läskig! Haha, den lilla rackarn! Lägger in en bild imorgon när jag laddat in dom på datorn! Usch, när jag gick in i hallen så stod han bara där, svartklädd och sminkad. Det var riktigt obehagligt kan jag säga! Speciellt när man inte är beredd! Jag ska nog allt ge igen någon gång! Kanske nästa år :) Än så länge har det iaf inte varit några här och knackat på, men jag har lite godis ifall! Man vet ju aldrig, och jag vill inte direkt ha massa ägg inkletat på bilen eller något liknande!!

Idag var mamma och Alicia här och hälsade på. Det var trevligt med sällskap :) Sen åkte vi till affärn och handlade, och efter det åkte vi vidare till våla för att hämta ut ett paket till pappa. Dom släppte av mig och svärmor där jag fick jättegod pumpapaj med glass till! Jag och Viktor (ett år) hade det mysigt en stund innan han började busa med brorsorna (Joel 22 & Jakob 7...) Dom hade jätteroligt tillsammans och det var kul att se!

Nu ska jag gå och kika om det är något intressant på tv. Det vore trevligt med något läskigt såhär i halloweenmyset!


ljus

Torsdag

Veterinären har precis varit här och vaccinerat Electra. Det känns skönt att det är avklarat och att det gick så bra. Hon var så duktig, min lilla tjej! Nästa vaccination blir om en månad, och efter det en gång om året!

Idag var det bullbakning med småkusinerna (fem och tre år) som gällde! Gick upp vid sju för att sätta igång! Det gick hur bra som helst och vi hade jättekul. Vi gjorde både bullar och två sorters kakor innan någon gav upp :)

Igår hade jag "bara" femåringen Emma här. Vi hade det mysigt, tittade på film, alvin & gänget (nästan två gånger....), tog en långpromenad, gjorde mat och hade det kul! Jag blir lika förundrad varje gång hur energiska femåringar faktiskt är. Spring i benen och myror i rumpan! Hon kunde inte sitta still en sekund - förutom när vi åt!

På tal om det... Jag kanske skulle göra mat. Men vad?! Joel måste jobba över, lika trist varje gång. Men han kan ju inte göra så mycket åt det. Ska det vara klart så ska det ju. Han är duktig som jobbar på :)
Ska rota igenom frysen och se vad man kan hitta på!

Bli medlem på GratisKläder här!

Meningslösa måndag

Jaha, så har den här dagen gått också, utan att man har fått något gjort. Har legat på soffan och vilat nästan hela dagen. My back is killing me! Får försöka ta nya tag imorgon, då jag och Sanna ska ta en promenad och prata lite, ska bli jättetrevligt!

Det är iaf otroligt skönt med lov! Det var precis vad jag behövde, kan jag lova. En hel vecka utan att behöva tänka på skolan :)
Prinsessorna ligger/sitter på den lilla klöspelaren här hos mig. Sötnosarna! Jag är så glad att jag har dom! Idag har dom varit ganska lugna... Kanske också känner av höst-känslorna och vill ligga och mysa :) På torsdag kommer vet.en och vaccinerar Electra, får se hur det går! När Pingla har gjort det så var hon helt lugn, första gången sa hon inte ett ljud, men andra gången pep hon till lite. Trots det är hon alltid lika glad när vet. kommer.

Snart borde Joel komma hem.. Innan han åker iväg till gymmet sen. Och jag får hämta mitt paket från Ellos :) Antingen är det stövlar eller gardiner - får se vilka det är som kommer först... Spännande!

Bokhyllor & Lasagne

Idag har vi fått hem bänkskivan som pappa har ordnat till oss. Den är specialanpassad just för vårat kontor! Det blev verkligen jättebra. Det var precis vad vi behövde!
Just nu är vi hemma hos svärmor och lastar en bokhylla i tre sektioner som också ska vara inne på kontoret.Jag hoppas det kommer passa det också... Snart bjuds det på lyxig lasagne - alltid lika trevligt att komma hit!
Viktor busar på som vanligt, det måste vara ettårs-buset som satt igång! Han har börjat fått hörntänder också, därför är han lite tjinkig och oggig, men försöker ändå vara så glad som möjligt! Jag beundrar verkligen den killen!
Har även installerat taklampor och grejat med lite annat småpyssel idag. Det känns skönt att få något gjort och att få undan saker ur flyttkartongerna! Nu är det i stort sett bara en större tv som fattas.. Det ordnar sig väl så småning om.

Magsjuk?

Vaknar av att en av katterna kräks, hinner precis dit och torka färdigt till den andra kräks - två gånger! Kan katter bli magsjuka? Ska nog ringa veten och kolla... Det är obehagligt när man inte vet vad det är för fel. Om det ens är något fel. Det kanske bara var en slump att både mådde dåligt samtidigt. Man vet aldrig...

Idag blir det nog stan med Joel och lite senare bio med Victor & Liselotte. Det ska bli trevligt. Får se vilken film det blir.. Jag är lite sugen på något läskigt faktiskt! Jaja, det visar sig väl vad det blir :)

Imorgon ska vi hämta hyllan som vi ska ha inne på kontoret vs. gästrummet. Jag hoppas verkligen att den passar och att det blir bra. Eftersom den är rätt stor så är det lite knepigt, men det löser sig nog!

King

Reklambyrån King  har varit här och haft föreläsning idag. Det var intressant och givande. För er som inte vet är det dom som har gjort bla Ica-reklamen, sjs reklamer och många fler! De listats som topp-fem av reklambyråer i sverige. 

Har webbdesign nu. Eller, vi har väl lunch egentligen, men jag sitter och pillar lite med DW ändå. Försöker iaf få ett lyckat resultat. 
Lägger upp en bild på Flinga från när vi var ute och busade i höstlöven. Sötnosen :)





Utseende?

Har nu suttit och kodat ett tag, och äntligen lite förändring! Vad tycks om det nya utseendet?! Jag är rätt nöjd, än så länge. Har iofrs bara gjort grunderna, men just nu orkar jag inte sitta och tänka så mycket mer. Det får räcka med utseende för idag!

Fick iaf en tid för vaccination åt Electra på Torsdag kl.16.00! Får se till att hålla mig hemma då. Det är så skönt att hon kommer ut och gör allting hemma hos en. Det uppskattas verkligen! Bara tanken på att åka bil till en klinik med mina vilddjur, de skulle vara jättestressade av att åka!

Nu ska jag kila iväg, har tänt ljus och gjort lite mysigt och ska placera mig framför tvn med Joel! Victor är på väg hit också. Trevligt!

Wiiie!

Äntligen, INTERNET har kommit!! Det känns helt underbart! Man känner sig verkligen tom utan det. Man kan inte göra det vardagliga, betala räkningar, kolla mailen & bloggar mm. Det är sjukt så beroende man kan bli av en sån sak. Men men, man klarar sig ju, det är jag ett levande bevis på :)

Hade prov i religion idag. Gick väl sådär. Borde bli godkänd iaf...
Har just nu en katt i knät (och halvt på tangentbordet) som hjälper till att skriva. Blir det några konstigheter så vet ni varför :) Jag förstår inte hur det kan vara så skönt att ligga och sova på ett tangentbord! Busungar :) Joel kommer nog hem när som helst från jobbet. Skönt att han inte jobbar över idag iaf. Det var varit rätt mycket sånt ett tag nu... Hoppas han kom ihåg att köpa med sig pellets till katterna, annars vet jag inte hur vi ska göra!
Var och köpte en korg till tvättmedlet idag! En flätad, jättefin. Det vart riktigt bra faktiskt. Får se om Joel märker något... Troligtvis inte ;) haha, sånt brukar inte folk lägga märke till! Jag är iaf nöjd!

Fick medlemsbrev från Arken Zoo idag, där man fick erbjudande om att köpa en elementsäng! Helt perfekt, jag som letat efter såna! Jag blev jätteglad! Ska åka och köpa en sån imorgon när jag har slutat! Hoppas att mina tjejer kommer uppskatta den också... Det vet man ju aldrig så noga... Ska ringa svärfar och fråga om jag kan få åka med honom hem imorgon, annars har jag ingen möjlighet att komma förbi där... Jag hoppas det ska gå bra, han brukar aldrig vara omöjlig :)

Just ja, jag måste ringa veterinären också. Electra ska vaccineras! Sen ska Pingla undersökas också. Hon har nämligen inte varit helt kry senaste tiden... Det verkar inte så iaf. Hon har magrat och ligger bara mest. Usch, det är inte roligt. Vet. ska iaf få titta på henne och kolla om hon tror det är något eller om det bara är jag som är nojjig!
Nu är det matdags!

Tisdag

Har precis haft Mdk B. Rollspel och diskussion med hela klassen - vilket aldrig funkar! Jag fattar inte att våra lärare aldrig kan lära sig att sånt inte går att göra med våran klass. Det blir alltid tjafs och bråk. Även om man är tilldelad en åsikt, så blir det ändå som om det var personligt, och sen är det dålig stämning hela dagen. Det är som om vi gick på sexårs eller något, men hey, vem kan tro att vi faktiskt går sista året på gymnasiet när man hör oss? Just det, - ingen! Det är nästan pinsamt.

Har GK nu. Måste leta praktikplats. Men jag vill inte! Det är bara massa tjat om att "det är så bra för er att komma ut och se arbetslivet" och "ni måste ut, så är det bara"... Är så less på allt vad skola och praktik heter! Ska kolla på jobbet om jag kan få vara där, och tjäna lite pengar istället. - Jag vet att man inte får det, men jag tänker göra så ändå... Får väl designa en hemsida eller nya visitkort åt dom, så har jag gjort något som har med inriktningen att göra. Vi får se hur det går.

Idag fyller Viktor 1 år! Lilla killen! Av oss ska han få kläder, ett jättesött gosedjurs-lejon och en bil som när man trycker ner en grej åker den iväg. Jag hoppas att han blir glad. Eller, när man blir ett så kanske det är papperet som är roligast, men ändå :) Tiden går så fort. 

20 Oktober

Idag är det fem år sen du lämnade oss. Jag känner mig fortfarande lika tom och övergiven som jag gjorde då.
Det är konstigt, folk säger; tiden läker alla sår, men jag tror inte att det stämmer. Inte för mig i allafall. 
Jag hade hoppats att det skulle göra det, att det skulle kännas lite lättare allt eftersom. 
Jag glömmer aldrig den där dagen. Den värdelösa, hemska dagen! Vi hade gått och lagt oss, pappa ringde, mamma kom in och bekräftade. - Han är borta. Vi grät tillsammans innan vi åkte upp för ett sista farväl. Jag kunde inte, ville inte tro det. Samtidigt kändes det som en lättnad. Jag visste att du inte hande ont, led, längre. Det var den värsta dagen i våra liv och du ska veta att du är saknad. 
Det kändes som att jag inte skulle klara av vardagen. Men nu har det gått fem år, och here I am. Mot alla odds. Det har varit tungt, och ibland kan jag inte förstå hur jag har orkat, hur jag stått ut varje dag utan att bryta ihop alldeles. Många dagar har varit för mycket då allt rasat samman.
Jag beundrar dig för hur stark du var den sista tiden, kämpade dig igenom dagarna fast du hade ont. Jag önskar att cancer inte fanns! Då hade du varit här nu. 
Jag älskar och saknar dig!


Less

Kul! Kommer till skolan 8.30 och märker att vi inte har någon lektion förrän 12.35! Less man blir. Snälla klasskompisar som inte kan höra av sig och berätta att första lektionen är inställd.... Konstigt att jag inte gillar klassen?! Blir ju inte bättre av det här. Jag tänker iaf inte sitta här och dega till halv ett, det kan jag ju säga! Det får bli en tidig hemgång idag, helt enkelt. Orkar inte bry mig. Missar naturkunskap och foto, men, skitsamma.

Jag längtar till vi får internet igen! Fattar inte att det ska ta så lång tid att flytta det, en så kort bit?! Inte för att avståndet har någon betydelse, men ändå... Jag blir tokig när jag inte kan kolla mail, blogg och annat kul. Håller på att försöka få tag på en bärbar dator också, har mailat ang. annonsen, så vi får se om jag får något svar... Skulle vara så skönt med en bärbar, eftersom jag håller på så mycket med bilder och redigering, så vill jag gärna ha det på min stationära, och resten på bärbara, som musik och sånt. Bilder + redigeringsprogram tar ganska mycket plats till slut. Jaja, vi får se hur det blir.
---------
älsklilng
- älskling

20 årskalas

Idag är det Liselottes 20-årsdag! Jag hoppas hon är/blev nöjd med sin dag och att hon har fått många bra presenter som hon är glad för :)
Imorgon är det torsdag, värdelös dag. Heldag med expo. Hata.
Är så less på skolan! Vill verkligen inte gå dit över huvudtaget... Skulle göra nästan vad som helst för att få slippa det. Är så trött på allt så det är bara sååå nära att hoppa av. Ledigt jobb, någon?!

12 Oktober 2008

Farfar
Fem år har gått
Jag kan fortfarande inte förstå det
-------
Jag skulle göra allt för att få Dig tillbaka. Var och tände ljus och gav Dig en ros igår
Det var inte mycket, men jag var tvungen att göra något.
Jag saknar Dig så enormt mycket, och ingen kan förstå hur ont det gör
Sometimes I just wish that I can turn back time
Jag saknar och Älskar Dig
Din Sanne

ram

Fredag

Idag är det shopping med Joel som gäller! Eller, jag hoppas vi hittar något iaf! IKEA är ett måste, sen vet jag inte var vi ska. Behöver taklampor och fönsterlampor. Ska även införskaffa förvaringslådor till min garderob eftersom allt inte får plats att hänga och jag vill inte ha resten ligga på golvet där inne... Hoppas på att hitta något snyggt som ska passa. Vill även skaffa fler krokar och hängare eftersom dom som redan finns inte räcker till. 
Jag ska också försöka få tag på någon slags korg att ha tvätt och -sköljmedel i på tvättmaskinen. Hoppas det blir några fynd!

?

Har så fruktansvärt ont i magen... Vet inte riktigt vad jag ska göra. Sitter i skolan och har MdkB. För tillfället gör jag inte så mycket. Orkar inte. Jag vill inte vara här. Det känns verkligen helt värdelöst just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller...

Här kommer två bilder på mina älsklingar, Pingla & Electra. Dom muntrar iaf upp lite :)

pingla
Pingla

electra
Electra

RSS 2.0