Tävling!

En liten present såhär på valborgsmässoafton! Nu startar jag en tävling där du kan vinna en gratis bloggdesign!
Länk till designen!

adf


Reglerna är enkla;

Lägg till mig på bloglovin' - så du inte missar andra tävlingar och roligheter!
Skriv ett inlägg i din blogg om att du är med och tävlar (frivilligt) - låna gärna bilden ovan och länka via den!
Lämna en kommentar i detta inlägg så jag vet att du är med och tävlar!

Tävlingen avgörs den 7 Maj!

Tävlingen är avgjord - snart presenteras en vinnare!

Lycka till!

Promenix

Idag har Sanna och jag varit duktiga! Gick en lång sväng i värmen, och jag fick låna med mig Cider också :) Världens finaste golden! Han blev så varm att vi fick stanna och vila i skuggan en stund.
Det var jätteskönt uta i solen, fast det blåste lite kallt. Men rörde man på sig så var det bara skönt, det blev bara kallt om man satt / stod still! Vid affären så stukade jag foten också, så vi hann nästan hem innan jag gjorde illa mig - igen! Min vanliga otur.

Nu sitter jag här och väntar på att Joel ska komma hem från jobbet. När han gör det ska jag fixa min deklaration så att det är färdigt.

Nä, jag ska nog ta och göra en liten överraskning... :)

29 April

Ikväll hann vi med rätt mycket. När Joel kom hem från jobbet så var Victor här en snabbis och hämtade sin färg som Joel hade tagit hem åt honom. Efter det åkte vi till våla, Joel skulle nämligen hämta ut inte ett, utan två paket på tempo! Till min besvikelse så var det grejer till bilen...

Lite senare åkte vi och hälsade på Farfar. Jag saknar honom så, och jag gråter varje gång jag är hos honom. Ibland önskar jag att jag visste precis var han är, så jag kunde ha en liten plats att gå till, speciellt för honom.
Jag vet ju att han finns där, någonstans. Men eftersom han ligger i en minneslund så får jag aldrig veta exakt. Inte som en vanlig grav.
Jag tänker på dig och saknar dig varje dag. Älskade Farfar, du fattas mig!
Din föralltid, Sanne



Design nr. 22

adf
Klicka på bilden för att se designen i verklign storlek

Denna design har två menyer och plats för flera bilder.
Vid köp ingår
3 valfria bilder
2 bloglovin'ikoner (frivilligt)
Snygg rss-ikon
Signatur efter varje inlägg
Valfri text i sidomenyn/erna
Pris: 150:-




Kulor & födelsedag!

Idag fyller min lilla kusin 8(!) år! Tänk vad tiden går fort... Det var ju inte länge sen jag höll honom i famnen bara någon vecka gammal! Ikväll ska vi dit, och av oss ska han få en stor påse kulor (som han spelar med i skolan och därför behöver nya ibland) och så ska vi åka till affären när Joel kommer hem och se om vi kan hitta på något mer. Jag tycker det är så svårt, vad ger man egentligen till en 8-årig kille?

Nu ska jag försöka sätta ner alla växter och all dekoration i akvariet och så småning om också släppa i fiskarna! De har fått bo i en hink med vatten och växter i duschen i natt (för att inte katterna skulle komma åt dem) så jag kan tro att de vill "hem"
nu... Visar bilder så fort det är klart!

Kram


Grusbyte

Ikväll kommer det bli fullt upp, jag ska nämligen byta ut gruset i mitt 190l akvarium! Från vitt (marmorkross) till grå-svart grus. Jag tror det kommer bli jättebra, mer livligt och så ser det nog inte lika skitigt ut på en gång!
När jag ändå håller på ska jag nog försöka göra klart en grotta till malarna som jag började med för någon månad sen, men kom av mig och så har det inte blivit av... Får se om jag även kanske kan fixa bambu-projektet. Det är bara rostfria skruvar som fattas nu! Jag gör väl så mycket jag hinner helt enkelt!

Men innan jag börjar så måste vi åka och köpa pellets till katterna, det är helt slut och jag måste göra rent lådorna! Hoppas bara vi hinner, jag vet varken när den affären stänger eller när Joel kommer hem...

Har alla haft en bra dag? :)

Ännu en dag

Det blev en heldag i stan för oss idag! Handlade lite smått och gott, bla en extern hårddisk (- äntligen!) fotopapper, en lektunnel till katterna (som de älskar), nytt grus till akvariet, två toppar till mig och en tjocktröja till Joel. Även lite nödvändigheter så som 4kg torrisar och lite blötmat till katterna :) Jag hittade tyvärr inga jeans, och ingen klänning heller, men jag får väl leta vidare helt enkelt.

Vi åt en underbar lunch (cesarsallad) på en av restaurangerna i gränby centrum - mums!
ad


Nu ikväll blev vi bjudna på mat hos Victor & Liselotte - trevligt :) Blev kinamat a'la Berg och det var utsökt! Tack så jättemycket för maten underbara vänner!
Vi tittade på wipeout och hade trevligt! Tänkt att det nu har gått tre dagar över tiden (graviditeten), tiden bara rusar iväg. Det var inte länge sen vi fick veta att de hade "plussat"! Jag hoppas verkligen förlossningen går bra, och jag längtar till jag får se det lilla underverket!

Nu ska jag göra klart en beställningsdesign och titta på time warp!

En jobbig tid

Jag har under en längre tid följt DEN HÄR bloggen. Den handlar om Tim, 12 år som kämpar mot cancern sen fyra år tillbaka. Just nu ser läget väldigt dåligt ut och jag ber er, låt era tankar vara med Tim och hans familj nu när det är som värst. Gå in och lämna en stärkande kommentar till dem och ta vara på de nära och kära ni har!
Mina tankar är hos dem varje dag.



Jag tänker vara med och besegra cancer, tänker du?



Godmorgon!

Det ser inte ut att bli lika fint väder idag som det var igår, tråkigt... Fast, egentligen gör det väl inte så mycket eftersom vi ska in till stan och handla och kommer troligtvis inte vara ute alltför mycket.
Nu ska jag ta och äta lite frukost och väcka Joel innan jag hoppar in i duschen.
Önskar alla en fin och bra dag i solen!

Kvällen

Ikväll har vi grillat för första gången i år, mums! Nu sitter jag och tittar på robinson medan Joel lyssnar på musik (spotify). Katterna myser och allt känns bra just nu!

Imorgon ska vi in till stan och hanlda lite, ska till bla Ikea och PC-city! Jag ska köpa ett par nya jeans också. Det är alltid bra att ha. Sen vore det ju bra om jag kunde hitta en klänning till studenten också... Jag har fått flera tips om Vila, så jag ska nog gå in och kika där.
Hjälp! Victor ringde nyss, och jag var bergsäker på att dom skulle säga att dom var på väg in till BB, men det var dom inte! Haha, bara på väg hem från ett 18års kalas :) Jag sitter verkligen som på nålar nu och väntar... Spännande!

När vi var i våla så träffade vi Johan & Jessica också! Det var verkligen länge sen. Jag tycker så mycket om dem, så mysiga och trevliga personer! Vi sa det, jag och Joel när vi var på väg hem, att vi måste bjuda hem dem hit till oss någon kväll och umgås lite! Kul också att de ska ha en liten :) Mysigt att ha många man kan hälsa på sen när det är dags! Men än är det ett tag kvar... Jag tror att det är beräknat till oktober, fast jag är inte säker.
Hursomhelst så måste vi se till att träffa dem oftare! Jag kände att jag blev helt glad i kroppen när jag såg dem - kul!

Nu ska jag se utröstningen och umgås med min söta sambo! Kramar


Lördag

Har ingen aning om vad vi ska hitta på. Jag vill göra någonting, något kul! Ut i fina vädret och bara njuta!
Hittade världens finaste lilla kille på blocket som jag blev totalt kär i! Hade jag 6000:- över så skulle jag åka och hämta honom direkt... Önskar verkligen att jag kunde göra det. Det var inte så långt att åka heller.

Nä, nu måste jag försöka få liv i Joel och övertala honom om att vi måste göra något kul!


Missa inte bloggdesignsrean! Klicka HÄR för att komma dit




Fredagkväll!

ag
Sitter ute och njuter av sommarvärmen!
Det börjar tyvärr bli lite kallt nu, men jag försöker ignorera det så länge det går :)

Vad gör ni andra?

Fler klänningar...

Har hittat två fina klänningar på Halens.se. Den första tycker jag mest om, men varken den eller den andra fanns kvar i rätt storlekar...




















Missa inte Bloggdesigns-REAN

BLOGGDESIGNS-REA!

Nu är det dags för stor vårstädning bland mina bloggdesigner och därför rear jag ut dem till otroligt fördelaktiga priser!


Nr. 3
Diskret, mjuk design som fångar besökarens öga. Säljes nu för 50:-
(ordinarie pris 100:-)
af
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek!


Nr. 5
Snygg och enkel design med plats för både bilder och text. Säljes nu för 50:-
(ordinarie pris 100:-)

zzgg
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek




Intresserad? Lämna en kommentar i detta inlägg om vilken design du vill ha så kontaktar jag dig för mer information!

Klännings-problem

Sitter hemma hos Liselotte och Victor och letar efter studentklänning på nätet... Det går sådär. Har hittat några som är fina, men... Jag får leta vidare. Det börjar ju faktiskt bli bråttom nu, speciellt om man ska skicka efter!

sf  afg  asf  qaefg
Den första tycker jag mest om, och den tredje. Men jag kan inte bestämma mig!

Åsikter, någon?

Klipp

Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa, har precis ätit en supergod middag och nu ska vi klippas, jag och Joel. Det är så perfekt att ha en syster som går frisör :) Gratis klippning och färgning av någon som faktiskt kan! Lyx!

gt
Hennes (riktiga) saxar

Mot Ica!

Nu ska jag gå till affären. Måste köpa smör och kanske lite gröna (viktigt) vindruvor :) Som tur är för mig så har Ica bra pris på vindruvor den här veckan, så det är bäst att jag passar på!

Design nr. 21

lkjfh
Klicka på bilden för att se designen i naturlig stolek samt för mer information
Pris: 100 kr


Nu ska jag krypa i säng och läsa en jättebra bok :) Godnatt!

Designen är såld


Överblick

Nya designer på g!


zzgg af fr adrg jhfj af
Kika in dessa så länge :)

Nr. 20

adrg
Klicka på bilden för mer information samt att se designen i verklig storlek

Designen är såld

Design nr. 19 såld!

jhfj
Design nr. 19 är nu såld och ligger på Carolines blogg

Jag kan inte gå!

Det blev (tyvärr) som jag trodde! När jag hade linkat ner för (den ovanligt långa och branta) trappen för att gå till bussen så fick jag inte på mig skon på min onda fot. Jag provade med alla par jag har och ingen verkade vilja passa. Frustrerad över insikten att jag inte skulle kunna ta mig någonstans idag bet jag ihop och kravlade mig upp för trappen igen för att sedan lägga mig på sängen och gråta.
Ingenting verkar vilja gå som jag vill.
Så nu ligger jag här, ensam och övergiven med en ond, svullen fot som sällskap. Katterna leker och stojar, medan jag bara kan sitta här och se på.

För att överhuvudtaget kunna ta mig till skolan (eller var som helst annars) imorgon så kan jag nog komma att behöva ett par kryckor. Då kan jag åtminstone ta mig fram med bara en sko...

Sova

Nu ska jag gå och lägga mig... Har jätteont i hela foten eftersom jag slog i stortån i förmiddags så att naglen gick av på mitten. Är svullen och är öm. Vet inte ens om jag får på mig skorna imorgon... Det gick med nöd och näppe idag, men imorgon, ja, jag vet inte hur det ska gå.

Just nu är varken humöret eller skrivandet på topp, men det hör väl antagligen ihop. Imorgon är det en ny skoldag. En ny ångestattack. En lång natt väntar.

Godnatt!



Eller, Natt åtminstone...

Nr. 19

af
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek samt för mer info.

Pris: 100 kr

DESIGNEN ÄR SÅLD!

Söndag

Wipeout är lätt det roligaste programmet på länge :) Kikar på det just nu, eller, just nu är det reklam... Men det börjar snart igen!

Design nr.18

fr
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek!

DESIGNEN ÄR SÅLD!


Design nr. 17

zzgg

Nr 17 är en ljus diskret design som ändå innehåller färg.
Intresserad? Lämna en kommentar för mer info.


Just nu tittar jag på Robinson, det är rätt spännande faktiskt! Tycker synd om laget som bor i träsket eftersom dom förlorar hela tiden... Personligen håller jag på dom, men det ser ganska mörkt ut.

11-15

Om en timme tar jag bussen in till stan för att jobba! Det ska bli roligt, eftersom det känns som att det var väldigt länge sen jag var där... Det är fint väder, så jag hoppas att många kunder vågar sig ut på stan för att handla idag!
Ikväll vet jag inte vad som händer, vi får väl se helt enkelt. Jag räknar med att vara hemma runt fyra ikväll, eftersom jag slutar 15. Har så otroligt sköna tider på mitt jobb, och jag trivs jättebra! Det skulle vara underbart om jag kunde få en tjänst nu efter studenten den 5 Juni, men det är ju lågkonja, och då kan man väl inte hoppas på för mycket...

När jag kommer hem så kommer jag lägga ut en ny design också, som jag hoppas att någon kommer gilla! Till att börja med så får ni ta en titt på den här!

afg


Nä, nu måste jag äta klart min frukost och göra mig i ordning om jag ska hinna!

16 April

Idag har jag haft jätteont i huvudet igen! Det verkade inte hjälpa med sömnen... Vet inte riktigt vad det kan vara.

Jag pratade iaf nyss med Joel, trodde att han tänkte åka till banken och skulle bara berätta att jag ville föjla med, men han hade redan pratat med dem idag! Så det var ju skönt att vi slapp åka till Våla.

Igår hade vi besök av en försäkringsrådgivare (eller vad man ska kalla dem) från Folksam. Eftersom jag går i skolan fortfarande och inte är med i facket så gällde det väl inte mig så mycket, därför lät jag dem (Joel och henne) prata ostört i köket medan jag gjorde mat. (så ja, ostört var det väl egentligen inte, men ändå) Hon verkade väldigt trevlig, det lilla som jag pratade med henne och enligt Joel så fick han många bra tips och en bättre lärdom om vad man bör ha och vad man kan hoppa över.
Vad jag förstod så förklarade hon också lite närmare vad man bör titta extra på i tex det orangea kuvertet och vad som inte är lika viktigt. Jag tycker att det är jättebra att de erbjuder privatpersoner den tjänsten att komma ut och förklara och hjälpa till med försäkringar, sparande och fonder och allt sånt. Hur många har koll egentligen?

Här är en bild på mina små (lata) damer på den nya byrån/toalettbordet som för tillfället står i hallen! Är dom inte fina? :)

Pälsklingar
Tagen med mobilkamera
Å, 'mammas' fina pälsklingar, jag är så stolt över er!

Sängdags

Nu tänker jag gå och lägga mig. Är trött och har ont i huvudet. Det känns nästan som att jag ska få ett migränanfall igen! Usch, det är så jobbigt. Jag hoppas att jag kan motverka det med sömn.
Och illa mår jag. Har gjort det ett tag och det är nästan varje kväll.
Nä, nu är det dags att sova känner jag! Får berätta om vårat besök imorgon...

Rent hus!

Idag var det skolan som gällde! Det gick bra, var ganska roligt att träffa alla igen, trots att det var i skolan :)

Nu ska jag titta på Rent hus och äcklas av hur stökigt och ofräscht folk kan ha! - Här ligger jag alltid i lä!

Utmaning!

Jag hittade utmaningen HÄR!

Fyra tv-program jag brukar se
- Desperate Housewives
- Grey's anatomy
- Sjukhuset
- Whipeout

Fyra saker jag gjorde igår
- Träffade kusinerna
- En bloggdesign
- Surfade
- Tvättade

Fyra saker som står på min önskelista
- En hund
- Ny (bärbar) dator
- Extern hårddisk till mina bilder
- Fast jobb direkt efter skolan

Fyra saker jag avskyr
- Myror
- Skolan
- Korv
- Ovisshet

Fyra saker jag tycker om att göra
- Designa / utforma
- Utveckla mina fotokunskaper
- Fixa här hemma
- Vara med familj och vänner

Fyra saker jag åt igår
- Frukost
- Kladdkaka
- Tacos
- Digestive

Fyra namn jag skulle vilja ha på mina barn (förutom de jag redan har)
- Stina
- Melissa
- Robin
- Victor

Fyra jobb jag skulle vilja ha
- Barnmorska (alt. syrra)
- Egen företagare med inriktning webb- och bloggdesign
- Veterinär
- Barnskötare (dagis el.likn.)

Fyra snabbmatställen jag gillar
- Max
- Mariannes
- Sibylla
- Jag kan inga fler :)

Fyra personer jag ringer eller smsar nästan varje dag
- Mamma
- Joel
- Sanna
- Victor & Lizzan


Jag utmanar: Liselotte, Matilda G och Sanna!
Är det fler som känner sig utmanade? Lämna gärna en kommentar så jag kan se vilka som har antagit den!

Resultat

af
Klicka på bilden för att komma till bloggen

Jenni
ville ha en ljusblå, somrig design med gulddetaljer. Hon ville även ha med sitt namn och bilder.

Ångestens stenar

Usch, jag vill inte gå och lägga mig. Har ångest för att åka till skolan igen. Vill verkligen inte! Jag orkar inte med det!
Det låter så lätt när alla säger att det bara är några månader kvar, men det är inte så. Eller jo, självklart är det inte så lång tid kvar, och jag måste kämpa, jag måste stå ut.
Men det är inte lätt.

Jag tycker inte att man, någon, borde behöva känna den här känslan inför att gå till skolan. Ingen! Skolan ska vara något positivt och något man ska kunna se fram emot. Hur har det blivit såhär? Jag är säker på att det inte bara är jag som tycker det är jobbigt, utan det är nog många där ute som just nu ligger med en tung sten över bröstet och ångesten bara väller över dem.

Nä, jag ser inte fram emot morgondagen. Jag vill inte gå och lägga mig, för när jag vaknar så måste jag åka till det ställe jag minst av allt vill komma.

Kladdkaks-kusiner!

Sitter hos kusinerna nu! Har jobbat lite med en ny design, men har dålig inspiration just nu... Inga idéer alls!  Jag hoppas inspiriationen och lustem kommer fram senare så jag kan få fram ett bra resultat!

Strax ska vi käka kladdkaka och ha det mysigt :)

Strax

Går jag till mina fina kusiner som bor några hundra meter härifrån! Det ska bli kul att träffa dem igen då de har varit sjuka och vi inte har kunnat ses...
Men först måste jag äta frukost och göra mig iordning. Jag har ganska mycket att göra idag, måste först och främst fixa en bloggdesign!

Om en stund

Snart ska vi åka och handla lite, så fort Joel har kommit ur dushen. Jag har inte gjort något vettigt alls idag, mest degat här i soffan med mitt påskgodis och datorn i högsta hugg! En ny design har det iaf blivit, och jag är riktigt nöjd.

Ikväll är det wipeout igen! Det är ett av mina favoritprogram just nu - man kan ju inte annat än skratta åt dem!
Nä, nu ska jag byta om, man kan ju inte se ut hur som helst när man ska iväg!


Design nr. 14

af
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek!

Nu är det dags för ännu en design att komma till en ny ägare!
Intresserad?
Lämna en kommentar eller gå in på bloggdesign.nu för att köpa den!


Godmorgon!

Eller ja, jag har väl varit vaken någon timme, men inte orkat gå upp förrän nu! Sitter här och mumsar lite på mitt påskgodis men börjar känna att jag borde grundat med frukost först... Jag får ta och göra en macka strax så kanske det känns bättre!

Idag har vi ingenting planerat, eller, Joel ska nog iväg och fixa med bilen så den kan lackas snart men jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske fixa några nya bloggdesigner, eller, hm, jaa, jag vet inte! Det är väldigt fint väder, så man kanske skulle passa på att sola! Vi får se vad som händer helt enkelt...

Nu ska jag nog göra lite ordentlig frukost!

Dagen

Det blev ingen uppdatering under dagen, vi hade som beräknat fullt upp! Äggfrukosten hos mamma och pappa var jättegod - det känns alltid så lyxigt att äta frukost borta! Efter det letade vi påskägg i trädgården. Lite senare fick jag och mina två systrar för oss att vi skulle klä ut oss till påskkärringar och åka upp till farmor & mormor och morfar för att hälsa glad påsk, men även få oss lite extra godis :) Sagt och gjort, vi klädde på oss, hucklen, målade stora röda kinder, fräknar, tog på långa kjolar och förkläden och sen bar det av! Vi framkallade många skratt kan jag lova, och det var väl det som var meningen.

När vi skojat klart så var det bara för mig att tvätta bort kärring-maken och dra vidare till Joels mamma. Där fick vi god påskmat, och efter maten så var det dags för den (för oss) andra äggletningen för dagen! Viktor (1,5 år) tyckte det var jättekul och längtar nog redan till nästa påsk!

När vi varit där några timmar så var det dags för kvällens sista anhalt. Mormor och morfar, där det var mat ännu en gång! Det var som vanligt god mat och trevligt sällskap (där var även mina föräldrar + syskon, min moster och kusin)

Det har varit en bra och trevlig dag, men jag är helt slut, och jag har aldrig ätit så mycket påskmat på en och samma dag förut!

Nu ska jag gå och lägga mig, jag är så trött så att tårarna bara rinner så fort jag blinkar!

Påskafton

Glad Påsk allesammans!
Om en liten stund ska jag väcka Joel så att vi kan göra oss iordning för frukost hemma hos mina föräldrar - mysigt!

Uppdaterar under dagen, så gott som det går!

ag
Mina påskliljor i fönstret (mobilkamera) något påskigt måste man ju lägga upp :)

Såld!

lggk
Malin köpte deisgn nr.12 och nu ligger den på hennes blogg!


Sitter och kikar på Berg flyttar in - hon är så himla rolig :)
Vi satte nyss upp tavlor i både sovrummet och tvrummet, Joel och jag - det blev jättebra!


Långfredag

Idag har vi inte gjort någonting, eller ja, inte på förmiddagen iaf.
Klockan halv ett var vi bjudna på fika hos min mormor och morfar och sen klockan tre var det mat hos farmor (det är så praktiskt att de bor grannar!) Nu har vi varit hemma en stund, det är så skönt att sätta sig och pusta ut bara! Lite synd att det inte är något bra på tv bara, men man kan väl inte få allt...

Imorgon blir det en heldag på tre olika ställen! Först ska vi (troligtvis) på äggfrukost hemma hos mina föräldrar - mysigt! Efter det, eller klockan ett, ska vi hem till Joels mamma, extrapappa och småsyskon (åtminstone de två minsta på 7 & 1,5 år). När vi är färdiga hos dem ska vi vidare till min mormor och morfar där det är mat klockan fyra. Det kommer som sagt bli en heldag med fläng fram och tillbaka - men det är ju bara påsk en gång om året (har jag intalat joel hela veckan för att vi överhuvudtaget ska komma iväg!)

Nä, nu ska jag nog slå på teven och dela in lite lösviktsgodis till Joels småbröder som dom ska få imorgon :)

Design nr. 13

af
Klicka på bilden för att få mer information om hur du går tillväga för att köpa designen och för att se den i naturlig storlek

Det verkar bli en fin dag idag! Har varit vaken sen strax efter åtta och jag hoppas att vädret håller i sig hela dagen. Runt halv nio hade vi 16 grader i solen, inte illa!

Design nr. 12

af

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek samt för mer information.



Min bön

"Gud, om du inte kan göra mig smal
Gör åtminstone mina vänner feta"



Onsdagen

Var på promenad med Sanna & hennes Busan idag igen. Det var kallt, men vi var duktiga och gick en ganska lång sväng ändå! Följde med dem hem sen, eftersom jag inte hade något att göra. Efter ett tag så kom Hanna och hjälpte Sanna att färga håret, som blev jättebra! Vi hade trevligt som vanligt, med mycket skratt och prat. Framåt eftermiddagen så skulle Hanna iväg och jobba, Sanna följde med till sin karl och jag gick hem och gjorde ett specialrecept på chokladbollar som jag fått av mamma! Jag hoppas det blir bra, jag ska rulla dem imorgon eftersom degen ska ligga i frysen två timmar innan man kan göra färdigt!

Jag blir så irriterad, det är inget Grey's för den där dumma hockeyn och så glömde jag spela in förlossningskliniken! Som tur är så kom jag på det, så jag iaf kan spela in Specialfall: riskförlossningar efteråt. Jag vet inte riktigt varför jag är så "beroende" av de programmen, men jag tror att det är för att jag, någonstans inne i huvudet, är lite sugen på att jobba inom vården. Vet inte om det skulle passa mig, men jag tror att barnmorska är ett alternativ.

Ett alternativ som väger ganska tungt just nu.

Jag hatar hockey!

Fattar inte varför de ska lägga in hockey på  de bästa tv-tiderna!? Har laddat inför DHW hela dagen, och så kommer jag hem och inser att det är HOCKEY ISTÄLLET! Jag blir så irriterad...

Nu ska jag ta en ostmacka och lugna ner mig.

Kallt

Sitter fullt påklädd i soffan med en stor fleecefilt runt mig, och ändå så fryser jag! Usch, jag hatar att frysa. Mina fingrar är iskalla. Ska nog ta och göra en kopp te snart. Köpte en ny smak när vi var till affären efter promenaden, skogsbär. Hoppas det är gott! Det såg väldigt smarrigt ut iaf, och jag frågade en som jobbar där, och han sa att det var jättegott... Så jag får väl tro på det :)
Fick ju faktiskt en ny te-sil i julklapp, som jag inte använt än, (skäms) så det är dags nu!


Trist!

Vilket värdelöst väder! Jag vill ju ha sol och värme...
Ska iaf strax ta en promenad med Sanna & Busan, trots det tråkiga vädret.

Design nr.11 såld!

ag
Emelie donerade och fick en ny design!
(hon vill inte bli länkad)

Taggen, lusten och inspirationen

Jag känner mig riktigt taggad inför att göra några nya bloggdesigner! Synd bara att jag är för trött för att börja med det nu. Har hittat riktigt bra material och fått inspiration så imorgon ska jag nog få till något snyggt.
Om det sitter i till imorgon förstås. Inspirationen. Och taggen.
Jag hoppas att när jag vaknar så är det kvar. Precis som det är nu, och att ingen försöker dra ut taggen.
För då kanske inspirationen och lusten också försvinner.

Design nr.11

ag

Intresserad?
Klicka på bilden för att komma till bloggdesign.nu där försäljningen ligger.

Reprisernas dag!

Har repris-maraton! Först såg jag Robinson, men nu är det 5an som gäller, först DHW och nu Grey's! Ska snart hämta syster från ett läger. När jag kommer hem igen så ska jag göra klart en ny bloggdesign som kommer läggas upp för försäljning på bloggdesign.nu! Det är en superbra sida där man kan lära sig massor av nya saker! Där ligger många bloggdesigner ute till både försäljning och till tävlingar, så är det läge för en ny design, kika in där och så om det finns något som passar.


Halo

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's lika I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'

I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can se your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away



afr
Den bästa låten just nu, Halo - Beyonce

Besök!

Vi har besök, våra pappor är här! Har fikat, pratat och tittat på tv. Jag är jättetrött, men det är trevligt att ha gäster så jag tänker hålla mig vaken! Imorgon ska jag sova ut, så länge som jag bara kan! Det tycker jag faktiskt att jag förtjänat efter min storstädning!
Papporna och Joel sitter nu med varsin whiskey och pratar och har sig! Kul!
Jag tittar på Djurpolisen :)

Missa inte

Du har väl inte missat att Bracy nu har en blogg som du kan följa för att inte missa några nyheter! Just nu pågår även en tävling på deras blogg där du kan vinna ett armband! Missa inte detta!

bracy


Designbyte!

Yes, nu har jag vårstädat både här hemma och på bloggen! Vad tycks om min nya design? Vet förstås inte hur länge jag kommer behålla den, eftersom jag som sagt tröttnar ganska fort :) Jag är iaf nöjd! Har pillat med den ett tag, men nu så ska den vara färdig!

Mamma var nyss här, hon lämnade sin matberedare som jag ska få låna. Hade tänk baka och greja lite till ikväll och det är så mycket lättare med den. Tycker jag iaf... Får se vad det blir för gott!

Nu är all disk undanröjd, jag har tvättat 3 tvättar och dammsugit köket (igen). Ska ta en vända till i hela lägenheten, men det gör jag lite senare. Det blev inga gardiner bytta, men jag har precis tvättat ett par, så när dom är torra så får vi se vad som kommer upp!
Katterna ligger och myser i sin soffa, de ligger tätt ihop, med huvudena lutatde mot varandra! Dom är så himla söta, mina tjejer :)

Nu är det dags

Ja, nu är det dags att ta tag i det sista med den stora vårstädningen! Jag har varit vaken några timmar, men inte kommit igång än, utan mest planerat vad jag ska få gjort idag samtidigt som jag har ätit frukost!
När jag vaknade i morse så blev jag glad! Det är mycket roligare att vakna upp och se att det är rent och fint (trots att jag måste dammsuga varje dag för alla katthårs-tussar som ligger överallt!) Ser att jag måste ta en sväng till eftersom det redan ligger hår på nästan alla golv... Men men! Det gör ingenting :) Men först ska jag ta disken, så det är färdigt. Måste ju diska mina nya burkar som jag köpt också!

Så, dags för dagens arbete, sen kan jag bara njuta av en härlig fredag! Skönt!

Dags att sova

Stax ska jag gå och lägga mig, är svintrött eftersom jag gick upp så (för mig) tidigt imorse! Imorgon ska jag fixa klart i köket, och kanske ta ner gardinerna i tv-rummet (som jag tänkt på länge, men inte kunnat bestämma mig...) Sen när det är färdigt så ska jag fixa en grej här på bloggen :) Spännande spännande!

Usch, nu måste jag gå och lägga mig innan jag slocknar här i soffan! Godnatt

En dag i stan

Kom hem från stan för ungefär en timme sedan, då började jag plocka undan och städa hallen, tv-rummet och badrummet. Har varit på nya Ikea i Uppsala som invigdes igår! Jättestort och fint, fast det var lite svårt att hitta... Där gick vi omkring ett tag, jag och mamma, och jag handlade massor av bra grejer! Bland annat en ny lampa, två snygga glasburkar som jag ska ha i badrummet (kan visa sen) nya kökshanddukar, diskborstar, 17(!) plastbyttor av olika slag (matlådor, små burkar mm.) Ja, lite smått och gott helt enkelt! Tänkte köpa en stor matta till hallen, men jag ska kolla vad Joel tycker först!

Köpte ett par nya jeans också, och två par skor också - välbehövligt!

Nä, nu har jag vädrat (haft fönstren på glänt, ca 3cm, så inte katterna kan ramla ut) och haft min lilla paus, så nu är det dags att fortsätta! Snabeldraken och disken väntar! Hade hoppats vara klar med allt när Joel kommer hem, men vi får se om jag hinner det...

Fin dag!

Det har varit en trevlig dag, på eftermiddagen gick jag till Sanna & Hanna och fikade och hade det allmänt mysigt :) Jättetrevligt tjejer!
Just nu sitter jag hemma hos svärmor och har haft en gosstund med Viktor. Han är alltid så gosig, lillkillen :) Jag skulle gärna ha honom en helg, det skulle vara jättemysigt, och jag tror att han skulle uppskatta det också!

RSS 2.0