31 December 2009

Är precis hemkomna från kusinerna där vi har firat min morbror som fyller år idag! Det bjöds på supergod smörgåstårta och efter det kladdkaka med glass/grädde :)
Om en liten stund ska vi åka hem och hämta några grejer hos mamma och pappa innan vi kommer tillbaka hem hit för att byta om och göra oss i ordning inför kvällen som ska spenderas hos Victor & Lizzan! Ska bli himla kul att träffa dem igen!

Nej, nu måste jag kila om jag ska hinna med allt som ska göras innan det är dags för avfärd mot firandet...
Hörs senare!


[ Låst ] With or witho....

Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst.

Du måste logga in för att få ta del av det


Nu bär det av

Mot stan och all mellandagsrea!


Julbilder del två

s

s




28/12

Nej, om man skulle ta och lägga sig kanske... Har ingen lust med det dock.
Imorgon ska jag åka med Victor på jobbet och måste gå upp senast 06.45.
Det kan jag behöva, även om det kommer vara tungt imorgon bitti...
Dagen har spenderats hos mamma & pappa. De håller på och tapetserar om där hemma, så det har varit byggarbetsplats hela dagen. Det kommer bli så himla fint när det är klart, jag vill också göra om och göra fint!
Längtar till den dagen jag inte hyr, utan har ett eget hus/lägenhet där man får göra precis som man vill! Men men, det kommer väl det med så småning om...


Stackars liten

Har precis bevittnat en påkörning och en avlivning av ett stackars rådjur. Dock genom fönstret på behörigt avstånd, men ändå.
Min lilla vän som jag brukar se stå och slicka på vägen om nätterna när jag inte kan sova. Vem ska nu göra mig sällskap om jag har svårt att sova?


Vad jag vill ha nr. 5

s



Vad jag vill ha nr. 4

 

s

 

 


Julbilder

s

Min julafton började hos Farfar ♥

 


Min jul

Efter dagar av förberedelser och dålig uppdatering kan man nog säga att jag nu är tillbaka...
I onsdags eftermiddag (23e) stod jag inte ut med den ömma knölen i halsen längre och därför blev det ännu ett besök på vårdcentralen där det efter halsprov konstaterades att jag har streptokocker. Fick penicillin och där är vi nu, mitt i kuren. En tablett tre gånger dagligen i tio dagar. Vilken underbar start på julen!

På kvällen for jag mest runt mellan bingolottos uppesittarkväll, granen som skulle kläs och köket där skinkan gjordes. Det var inte det lättaste, men det gick! Skinkan blev jättegod och granen ser bra ut!

På julaftons morgon åkte jag till mamma och pappa där det serverades julfrukost tillsammans med familjen - mys!
Vi hade sedan lite paketöppning innan farmor och Birger kom då vi skulle ta resten. Halv tre kom även mormor & morfar och moster Therese!
Det sågs på Kalle (alla utom mig och mamma som tillbringade den tiden i köket) och efter det blev det mat.
Efter maten kom systrarna Holling igång och var på spel-humör! Några partier Rummikub, mycket knas och skratt senare var det mitt och minsta syrrans lag (blondinerna) som vunnit! Yaay, heja oss!

Det var en helt underbar och trevlig dag/kväll och jag är glad för att min familj är just som den är!

Om en och en halv timme ska vi återigen bege oss fast den här gången är det till mormor & morfar där vi ska fira med kusinerna eftersom vi inte gjorde det igår!

Eftersom jag mitt smarto glömde kameran hos mamma och pappa så blir det inga bilder här förrän ikväll när jag kommer hem, men det är väl sånt som händer...
Nej, nu börjar det bli dags att göra sig i ordning innan vi ska åka!

Hoppas att alla har haft och kommer ha en fortsatt fin och mysig jul!
Kramar ♥


22 December

Dagen har spenderats hemma hos mamma tillsammans med henne och den stora lillasystern. Det har varit godis-tillverkning med julmusik på hög nivå! Mys :)
Snart är det dags för mat och efter det ska jag sätta igång med knäcken, sen är allt klart! Har gjort snickers, marsipanfigurer doppade i choklad, cornflakes-chokladkakor med mera. Bilder kommer eventuellt senare när jag kommer hem!

Förutom en mysig dag med familjen så är det sådär... Halen gör ont, nästan är täppt, ögonen kliar och magen smärtar något fruktansvärt till och från. Tror att det kan vara ögoninflammation på gång, de är helt rödsprängda och kliar hela tiden.
Great! Precis vad jag behöver såhär lagom till jul...


Ny försäljningsdesign

s


En ovanlig dag

Den här måndagen är verkligen ingen vanlig dag. Nej, det är faktiskt så att det är min lilla Niclas födelsedag idag!
Egentligen hade jag tänkt att åka och våld/överrasknings-gästa och fira honom, men eftersom jag fortfarande är sjuk så kändes det som en väldigt dum idé... Vill inte smitta mer än jag redan gjort! Så tyvärr (för mig) och tur för alla andra, fick jag stanna hemma. Hoppas att du har haft en bra dag och att kvällen har mycket bra kvar att erbjuda :)
Jag tycker om dig!
Vänta tills bloggen laddat färdig, för sedan musen över bilden



Konstaterande

Ja, jag är vaken. Det går inte att sova när det gör så här ont...

Så, vad drar vi för slutsats av detta?
- Ingen magkatarr


[ Låst ] Beslut

Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst.

Du måste logga in för att få ta del av det


Fjärde advent

Den här dagen är som ett enda töcken, känner mig som en zombie. Gör allt på rutin, bara för att jag måste. La mig före tio igår, och gick inte upp förrän runt ett idag. Var så fruktansvärt trött, och jag har nog aldrig sovit så länge i hela mitt liv...

Är fortfarande inte frisk, halsen har svikit mig och missar därför julkonsertern med kören som är ikväll. Just nu rättare sagt. Jag hoppas att det går bra för dem och att det blir en lyckad och uppskattad kväll för de som tittar.


Outhärdligt

När tårarna rinner på grund av smärta, då är det väl något som är fel?
Medicinen verkar inte hjälpa och nu kan jag bara hoppas på att proverna visar något! Står inte ut med det här mycket längre...


Godmorgon

Godmorgon!
Jag har haft en bra, om än lite tidig, start på morgonen. Gick upp strax före klockan sex och nu sitter jag här. Ska strax sätta mig vid tvn med en stor tekopp framför mina favoriter, Jönssonligan igen. Den här gången är de på Mallorca :)


En sån där underbar städdag...

Det är ju så tråkigt att göra allt det där som man måste... Städa, tvätta & diska! Tänk om man kunde få slippa just den biten, så skönt det skulle vara!
Nej, om man skulle sluta sitta här och tycka synd om sig själv och börja få något gjort istället kanske... Det är väl lika bra, så det blir klart någon gång så jag äntligen kan få ta en varm dusch! Det inträffade ju ett litet missöde igår som saboterade mina planer...


Vad jag vill ha nr. 3

s

 

 


Läkarbesöket

Jag har tänkt på en sak... Hur kommer det sig att jag "räknas som barn idag" varje gång jag besöker den där nedrans vårdcentralen? Jag börjar fundera på om det är något fel i deras databas som gör att de får upp fel personuppgifter när de knappar in mig eller något liknande...
Inte alls för att det gör mig något att jag går in gratis till läkaren, nej inte alls! Jag bara funderar över varför det plötsligt har blivit så när jag alltid fått betala som vanligt förut?

Jaja, i vilket fall så fick jag komma in och bli utfrågad och undersökt. Hon klämde på magen så jag trodde att jag skulle svimma. Så ont gjorde det.
Och tydligen så är det rutin att undersöka (OBS! Känsliga läsare varnas för att klicka på länken) fler ställen än bara magen när man söker för magsmärtor.
- Ehm, tack, men nej tack!

Dock var det inte frågan om några valmöjligheter den här gången...
Suck it up and smile,
biatch

Fortsatte vidare till provtagningen där jag, givmild som jag är, gav bort tre rör blod till bättre behövande. Eller ja, rättare sagt till någon maskin som förmodligen ska skaka runt dessa rör i oändlighet och sen får någon stackare analysera det som är kvar.
Förhoppningsvis kommer den personen fram till vad det är för fel på mig, och har jag riktigt riktigt tur får jag tillslut veta det också!

Fram till dess får jag snällt äta min medicin för magkatarr som jag blivit ordinerad i fyra veckor så länge.



Unknown

Om två timmar ska jag vara på vårdcentralen, med lite tur så slipper jag en massa prover men jag hoppas inte på för mycket. Det är väl lika bra att dom får testa allt som behövs om jag ska få något svar, I guess...
Måste hoppa in i duschen innan jag åker också och om inte håret ska frysa till is när jag går ut så är det lika bra att jag gör det på en gång!
Förhoppningsvis har jag ett svar när jag kommer hem!


Update 13.57
Great! Inget varmvatten...



15/12

Usch, vad är det här? Halsen gör fortfarande ont, dock är det lite bättre än igår. Febern är helt borta tror jag, och det känns viktigast! Hoppas på att det är ännu bättre imorgon.
Då ska jag även till vårdcentralen för att kolla upp vad det är för fel på min mage... Samtidigt som det är skitjobbigt så har jag ju trots allt gått och vant mig med att ha ont i stort sett hela tiden och därför inte kollat upp det tidigare.
Jättedumt, jag vet, men varje gång jag kommer dit är det ju ändå "inget fel på mig"... Känns lite lönlöst då!


Stort grattis!

Säger vi till Therese som vann tävlingen om armbandet från beautifulme.se!
Jag hoppas att du kommer bli nöjd med din fina vinst!

s



[ Låst ] Dec. 14,....

Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst.

Du måste logga in för att få ta del av det


Dålig start på veckan

Håller på att bli ordentligt förkyld, har jätteont i halsen, kan knappt svälja och prata är ännu mer omöjligt... Tror också att det kan vara feber på gång, eller så har jag det redan, men väldigt lite. Skit också! Jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu.

Senare idag kommer bland annat vinnaren av mitt favoritarmband från beautifulme.se presenteras, så håll utkik i inkorgen på eran mail under dagen om ni varit med och tävlat!


Stopp!

Tävlingen är nu avslutad och en vinnare kommer presenteras inom kort! Tack till alla er som deltagit!


Vad jag vill ha nr 2.1

Här kommer en fortsättning på min lilla vad-jag-vill-ha-lista. Hittade nämligen ett superfint matchande armband till den underbara ringen jag visade sist.

s

Det kostar 199:- och finns att köpa här

 


Sista utropet!

Ikväll klockan 23.59 avgörs tävlingen om armbandet, så passa på att vara med och ta chansen att vinna!

Vi ska åka och gratulera pappa som fyller år (imorgon egentligen, men som blir grattad idag istället) om en stund. Där bjuds det på mat och trevligt sällskap! Ska bli mysigt :)
Hörs sen!


Den bästa genom åren

 

s

 


[ Låst ] Annars stod vi....

Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst.

Du måste logga in för att få ta del av det


Glad överraskning

 

s



Klicka HÄR för att komma till listan

Världens finaste tjej ♥

Efter att jag tagit sprutan igår åkte jag vidare till de fina flickorna Röjerås för att hälsa på! Det var jättetrevligt och Lilly var mysig som vanligt! Hon är verkligen min lilla ögonsten som förgyller vardagen, alltid lika glad och gosig. Jag är säker på att dina föräldrar är de lyckligaste i världen, och jag vet att alla i din närhet avgudar dig.

Det går inte att göra annat!

 

Vi hade en liten fotosession efter vi hade ätit, men jag tänkte inte lägga upp bilderna här förrän efter jul eftersom de ska användas till en speciell grej...

Så, håll till godo!

Dessa två underbara bilder på världens finaste tjej kan jag åtminstone bjuda på då de inte avslöjar något :)

 

s

 

s



Dagens I-landsproblem

Efter -9kg är mina favorit-mjukisbyxor nu för stora och ramlar ner när jag går...


Vad jag vill ha nr.2

Denna lilla skönhet skulle göra sig otroligt bra på mitt finger till jul... Blink blink

s

Den kostar 119:- och finns att köpa här


Snart bär det av

Till vårdcentralen för att "äntligen" ta den tredje och sista sprutan! Ska bli så himla skönt att det är över sen, med tanke på min sprutskräck...
Måste slänga i mig en macka eller något innan vi åker annars vet jag en som garanterat kommer svimma!
Nej, är hög tid att fixa den där mackan och göra sig i ordning innan det är dags att åka. Hörs sen!


Min skämma-bort-mig-själv-dag

Ja, dagen spenderades på HairTeam i Uppsala där jag fick mitt hår fixat av systeryster! Man kan se lite av resultatet nedan och jag är verkligen supernöjd! Gillar färgen på slingorna, som gick otroligt bra ihop med resten av håret, jättemycket! Dock måste nu en ny plattång införskaffas för att göra den nya frisyren rättvisa...


Det som gjordes var:
  • Fixade utväxten
  • Gjorde brun-röda slingor med inslag av guld
  • Klippte upp en aning

s


Tack kära syster för att du ägnade hela dagen åt att fixa till mig, det behövdes verkligen! ♥


Beslutsångest

Imorgon (eller ja, senare idag) kommer det kanske hända lite roliga grejer! Vad tänker jag inte berätta än då jag inte riktigt bestämt mig än...
Det lär märkas isåfall! Nu är det dags för sängen om jag ska orka upp och hinna med bussen som går 08.06 imorgon bitti, vilket är väldigt tidigt för lilla mig...

Jaja, önska mig lycka till! Godnatt!


Good news

Väntar nu på att klockan ska bli kvart över tre då jag ska redovisa mitt arbete innan jag får gå hem. Är lite nervös, men hoppas att det ska gå bra. Jag behöver det för att få släppa det här och gå vidare.
Kan åtminstone med glädje tala om att jag är klar med alla kurser utom den jag ska redovisa om en stund och en till, som beräknas bli färdig under jullovet! Det känns otroligt bra! Har inte fått några omdömen än, men jag hoppas att det kommer så snart som möjligt...
Har jag tur får jag även skjuts hem när jag har redovisat klart, så slipper jag ta bussen. Det skulle vara otroligt skönt :)



Lycka är

Att få något bekräftat från de man älskar! Tack mamma & pappa för att ni tyckte lika mycket om mitt förslag som jag. Det betyder otroligt mycket för mig ♥

s



Kryssningen

Kryssningen igår var helt okej. Inte för att det inte var trevligt och god mat, utan för att jag redan på bussresan dit började få ont i huvudet och må illa. Sen att det gungade på bra på båten gjorde inte saken bättre... Fick knappt i mig någon mat, och det kändes så himla tråkigt var det var verkligen jättegott! Var inte alls på topp och det känns värdelöst nu efteråt. Det där som skulle bli en rolig och perfekt resa med farmor...

De andra verkade i alla fall ha trevligt och brydde sig inte nämnvärt av gungningarna som var. Hoppas på att få göra om det någon gång då jag kan vara mitt vanliga jag! Förutom att jag mådde dåligt så var det en väldigt lyckad resa med god mat, trevligt sällskap (alla utom jag pga illamåendet) och mysig stämning! Jag gör gärna om det nästa år om det skulle vara aktuellt!

 

Bjuder på två bilder från kryssningen, fler kan eventuellt dyka upp

s

 

s

Världens finaste och bästa systrar ♥



Trött och seg

Det är läggdags för längesen egentligen eftersom vi ska upp i skaplig tid imorgon för att åka iväg på julbordskryssning som vi blir bjudna på av farmor och hennes Birger! Det ska bli trevligt att komma iväg och göra något kul med hela familjen! Imorgon kl.13 avgår bussen från stan så vi blir borta i stort sett hela dagen.

Helgen som barnvakter har gått bra, dock är jag trött! Det är väl det att man är på helspänn hela tiden för att vara säker på att han; inte är hungrig, inte har tråkigt, inte längtar hem m.m... Men som sagt, det har gått bra och jag tror att Jakob tyckte det var kul och spännande att få vara här helt själv! När hans mamma och pappa kom för att hämta honom ville han stanna kvar en natt till och bli hämtad imorgon istället - vilket jag tycker att vi kan se som ett mer än godkänt betyg :)

Jaja, nu är det nog dags att avsluta och lägga sig!
Godnatt


Upp och hoppa

Godmorgon!
Det blev en tidig morgon (åtminstone är det tidigt för mig) idag och jag är inte riktigt helt vaken än... Som sagt så har vi Joels lillebror Jakob här på besök, han ligger just nu i sin tillfälliga säng på golvet och läser sin nya tidning han fick på posten igår. Om lite drygt en timme ska vi gå iväg på julmarknad, vilket jag tror att både jag och Jakob ser fram emot, men innan det ska vi äta frukost och göra oss i ordning. Väcka Joel står också på att-göra-listan, vilket jag tänkte att Jakob ska få hjälpa mig med :)


3 December 2009

Idag har jag och min Joel varit tillsammans i 4 år. Fyra år! Det är inte klokt vad tiden går fort... Grattis till oss ♥

Kvällen spenderades som barnvakter åt Joels småbröder och vi kom inte hem förrän för ca en timme sedan. Joel, som skulle lägga Viktor, somnade såklart under läggningsprocessen och de låg så sött bredvid varandra när jag gick in för att väcka den äldre brodern. Likadant, åt samma håll, förstås. Bröderna brothers!

Nu ska jag göra klart en religionsuppgift så jag kan få gå och lägga mig sen. Imorgon är det barnvaktande som gäller igen med start redan runt halv två på eftermiddagen, och då vill jag gärna vara klar med allt som ska göras...

Godnatt!


Min egen lilla hjälpreda

s

Min älskade tjej håller koll på mig när jag pluggar

 

s

Och ser till att jag gör just det, och inte något annat...

 


They bring me to you

s

 


Onsdag means kör

Snart bär det av på ännu en övning med kören. Hoppas på att få köra några nya låtar den här gången efter vårat framträdande i söndags. Det känns ju lite tråkigt att köra samma hela tiden...
Jaja, vi får väl se hur det blir, nu måste jag slänga i mig något att äta och byta om innan mamma kommer och hämtar upp mig!


Vill du jobba som webbdesigner?

s

Jag har fått förmånen att läsa en nysläppt e-bok från Grafix Studio som handlar om hur man kan lyckas som webbdesigner. För alla er som gillar det här och är intresserade av att lära er mer om hur det går till att jobba som webbdesigner så rekommenderar jag den verkligen. Det finns mycket matnyttigt, till exempel tips och information som kan vara bra att ha med sig. Bland annat finns det förslag på olika medieutbildningar, program du kan använda dig av, hur mycket man tjänar, skillnaden mellan att vara anställd och frilans och mycket, mycket mer!


Blir du lika sugen på att läsa denna bok som jag blev? Klicka på länken nedan för att få veta mer! Jobba som en webbdesigner

s



1 December 2009

Idag fick jag en tidig julklapp på posten :)

Det är ett likadant hjärta som jag tävlade ut för ett tag sedan från MamiDesign! Tack så mycket för detta fina halsband, jag tycker verkligen om det!

 

s


s

 

 


RSS 2.0