Härligt väder!

Solen skiner och det är nästan klarblå himmel! Värmen är på topp och jag sitter med en toning i håret, har en tvätt i maskinen och allt känns bra :)

En dag

Tack för alla tips jag fick! Nu ska jag ut och leta (inte idag...) och se vad jag kan hitta! Hann ta en snabb vända på stan idag innan mina möten, men det fanns ingen tid för att handla, utan jag kikade bara. Hittade ett par snygga, men jag hade som sagt inte tid att prova / handla.

Har väldigt ont i huvudet, vet inte vad det är för fel... Nu ska vi i alla fall åka en sväng till våla. Hörs sen!

Sökes!

Tips på var man kan hitta snygga jeansleggings, någon!? Det börjar bli lite panik nu, och jag har inte hittat några... Skulle vara väldigt bra om någon som vet kunde höra av sig... Bästa tipset får en länk här på bloggen som ligger kvar i fem dagar? Skulle det vara något?
Vi kör på det! Kom igen nu, jag vill ha massor av tips och idéer :)


Tacos

Blev det till mat idag. Mums!


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på Girls of the playboy mansion!
Godnatt!

Sober

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation (I know we did)
I won't remember, save your breath 'cause what's the use?

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

Ahhhh-Ahhh, sun is blinding
I stayed up again
Oh, I'm finding
That's not the way I want my story to end

Utdrag ur Pink's Sober



Skolan

Ska snart (läs om någon timme) iväg till skolan för att ordna lite grejer. Är egentligen ledig idag, så då tyckte jag att jag kunde ta det lite lugnt nu på förmiddagen.

Har sovit otroligt dåligt i natt, och det beror nog på febern. Den har gått ner, så det är bättre, men det är inte bra än. Det tar på krafterna att vara sjuk :( Speciellt feber, när man inte orkar göra något alls!
När jag kommer hem igen ska jag nog slå på Shrek den tredje och krypa ner i soffan med mitt täcke och bara vila. Ja, så får det bli.
Hörs sen!

Sömn

Nu är det sängen som väntar för min del. Känner mig inte alls på humör och är bara allmänt less. Vi hörs imorgon!

Sanna, jag tänker på dig... Vi får ta en sväng någon dag!

Dåligt

Det går inte så bra för mig... Hade ju tänkt att fixa mina inbjudningskort, men nu har mitt älskade program slutat fungera! Vet inte riktigt vad det är som är fel, men jag ska prata med en av mina lärare imorgon och hoppas att han kan hjälpa mig.
Jag tror att allt går emot mig just nu.

Planer

Filar på idèer till mina inbjudningskort just nu och om en stund ska jag nog försöka få fram något slags resultat. Om någon har tips eller idéer så säg gärna till!
Jag visar eventuella resultat sen :)

Electra

I lördags, den 23 Maj blev våran lilla skrutta 1 år! Tänk vad tiden går fort... Det var ju inte länge sen vi fick hem henne! Hon var så liten och ullig, pälsen stod åt alla håll och hon var så rädd för Pingla att hon bajsade på sig så fort Pingla rörde sig.
Min älskade lilla tjej, jag är så glad att vi beslutatde att ta hem dig till vår lilla familj. Vi hade nog aldrig kunnat hitta en bättre livskamrat åt oss och framför allt till Pingla.

Just nu ligger ni bredvid varandra i eran soffa i hallen och myser tillsammans. Pingla har tagit hand om dig som om du vore hennes egen bebis och ni är så fina!
asdf

Jag älskar er, av hela mitt hjärta. Händer det er någonting går jag sönder!
Ni är mina små solstrålar som gör att jag orkar gå upp på morgonen.
Mitt allt, som jag gör vad som helst för. Alltid.



Feber

Har fortfarande feber och hostar som en tok... Är så trött på det här nu! Vill bara bli frisk.

Internet

Vårat internet har krånglat hela helgen, därav den dåliga uppdateringen. Samtidigt har jag legat i sängen mest hela tiden och varit dålig, febern har inte försvunnit än och jag hostar fortfarande... Ska jag aldrig bli bra?

Igår var vi på systers konfirmation. Hon var så duktig :) Efter det fick alla gästerna mat hos mamma och pappa! Jag kände mig inte så social, och det var jag nog inte heller, men jag hoppas att de flesta förstod att det var feberns fel, inte deras!

Nu sitter jag och tittar på LA ink - en kille som gjorde en minnestatuering för ost! Haha, han älskade tydligen ost och så hade han blivit laktosintolerant. Stackarn!
Joel är på bandy med grabbarna, det var länge sen nu så jag hoppas det går bra för honom! Vet inte hur länge det håller på, så jag kanske slår på en film eller något sen. Lånade några av mina föräldrar nu ikväll när vi var där som jag kan titta på när jag ligger här med min feber...

Design nr. 25

Nu har jag knåpat ihop en ny design. Enjoy!

design
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek, samt få mer information

Designen är såld!



Nerbäddad i soffan

Det blev inget jobb för mig idag, var så dålig i morse att jag var tvungen att ringa till chefen och säga ifrån. Har legat här i soffan hela dagen framför tvn.
Joel har diskat och fixat lite mer i köket, och jag bara ligger här som ett stök! Men vad ska man göra? Man kan ju inte göra något åt att man blir sjuk, faktiskt.
Imorgon är det konfirmation för min lillasyster, får se hur jag mår då, om jag orkar vara med. Som tur är så börjar det inte förrän kl.14, så jag kanske hinner pigga på mig lite.

Usch, det var ingen bra vecka att vara sjuk på...
 

Till studenten

Har beställt skor till klänningen nu! Jag hoppas att det kommer passa bra ihop.
Det blev de här skönheterna som ska få vara med mig den 5 Juni, resten av sommaren och lång tid framöver.
 
aef
De är från halens.se och kostar 349:-

Så, någon åsikt?


Trött och sjuk

Åh, jag är fortfarande jättedålig och orkar inte göra något alls. Joel har möblerat om och grejat i köket och det kommer blir riktigt fint när han är färdig!
Jag däremot vet inte hur jag ska orka/kunna jobba imorgon... Ringde till chefen förut, men hon sa att det inte fanns någon som kunde hoppa in. Hon kunde göra det om det var kris, men helst inte.

Ja, vi får väl se hur det blir...

Gratulationsdags

Om en timme måste vi åka hem till mina föräldrar och fixa det sista med presenten innan vi kan lämna över den till födelsedagsbarnet! Det ska bli kul att träffa alla igen, men det känns samtidigt jobbigt eftersom jag fortfarande inte är bättre. Jag skulle nog behöva ligga hemma och kurera mig egentligen... En stund kan jag vara där i alla fall.
Tittade precis färdigt på ett gammalt avsnitt av Grey's - jag älskar den serien! Men nu måste jag gå upp och göra mig i ordning så vi hinner i tid.

Ha en bra dag!

Design

Jennie ville ha en ny design och nu ligger denna på hennes blogg!

asdf


Pill

Sitter och lägger över program till min nya dator, det är lite pill och det tar tid! Det gör inget egentligen, för när de väl är där, så är de ju där. Men jag känner att jag är lite otålig...

Sen ska vi åka och fixa min mosters present hon ska få av oss (hon fyllde 40 förra veckan) nu när hon är nere på besök! Hon bor egentligen i Härnösand och har kommit ner för att bli firad av oss som inte hade möjlighet att åka upp och hälsa på på hennes stora dag.
Jag hoppas hon blir glad för det hon ska få :) Visar sen när hon har fått det, ifall hon råkar ramla in här...

Snart ska jag ta en dusch, vill försöka se lite pigg och fräsh ut, även om jag inte är det och feber-yrar fortfarande...
Kram på er!

Nu

Just nu är det NCIS och efter det blir det DHW! Äntligen!

Jag är inte bättre, förutom att jag har ätit nu, så det går att svälja men det gör väldigt ont! Febern känns inte lika mycket, men det beror nog på alvedonen jag har tagit. Är helt slut, har legat i sängen hela dagen och att ta sig upp till soffan nu var en utmaning...

Klänningen har kommit, och den passade, så jag är nöjd!

Sjukling

Feber och ont i halsen så jag knappt kan svälja. Till och med att dricka vatten tar emot! Precis det man behöver nu när sommaren närmar sig och det är fint väder ute? Det fick bli sängen idag, för imorgon måste jag till skolan och göra ett prov, samt lämna in en uppgift om vatten/våg-energi. Det är färdigt, ska bara finslipas lite och skrivas ut, vilket jag får göra i skolan imorgon.
Jag måste skaffa en egen skrivare!

Ny dator!

Wiiie, ikväll var vi och köpte en ny dator till mig! En bärbar (Mac), och jag är glad! Update imorgon, eftersom jag måste sova nu! Godnatt!

Gaaah, jag är glad :)


Bedtime

Efter en lång behövlig pratstund med en gemensam vän så är det nu dags för mig att gå till sängs. Är trött och har huvudvärk, men det bjuder jag på. Har en vän det jobbigt så är det klart jag ställer upp! Alltid.

Godnatt!

Födelsedagskalas

Har precis kommit hem från ett 6-årskalas! Min kusin som fyller :) Fick jättesmarrig kladdkaka med glass.
Vilket härligt väder det är!
Hur skönt som helst! Det har varit varmt hela dagen (22-23 grader) och när det har blåst, blåste det varmt! Så underbart! Om det kunde få vara sånt här väder nu, fram till, jaa, helst hela sommaren :) Det skulle vara perfekt!

Ikväll ska vi grilla, det är utmärkt väder för det!

Fairytale

I'm in love with this boy and his song!



and I'm allready cursed :)



Eurovision

Nu har jag laddat med mat, dryck och sällskap (datorn) till eurovision!

mk

uy
Potatissallad, fläskfilé och sallad på ruccola, tomater och paprika. Mums!

Heja sverige!


Uppgiven

Jag tror att alla någon gång har känt känslan av att man vill ge upp! Strunta i allt och bara ge upp.
Så känner jag just nu. Jag har tänkt, tänkt och tänkt utan att komma på en enda anledning till att inte göra det...

No words

Om en bild säger mer än tusen ord, vad gör då inte en video?




Design nr. 24

Här kommer en ny design som jag precis gjort färdigt!

adf
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek

Intresserad? Lämna en kommentar så kontaktar jag dig!



Länk

Berg flyttar in!

Grymmaste tjejen i sverige! Hon är så himla rolig, ärlig, naturlig! Jaa, grym helt enkelt.

Har väl inte så mycket mer att säga, det har varit en relativt dålig dag och jag har upplevt en av de största besvikelserna någonsin. Riktigt, riktigt besviken blev (läs är) jag. Det här var liksom droppen!
Tänker inte gå in närmare på det då det säkert kommer bli massa problem och tjafs om jag gör det, och det är det sista jag behöver...

Vi ska se en film sen när Berg är slut, har hyrt en (som jag såklart inte kommer ihåg vad den heter) men jag vet inte om det är något för mig... Mer en Joelfilm tror jag. Får väl gå och lägga mig i sängen och titta på tv om den inte är bra, inte mer med det :)

Fredag

Nu ska jag snart gå ut till bussen som går 11.07 och åka till skolan och gå på naturkunskapen som börjar halv ett. Efter det ska jag till jobbet för att få tiderna till i sommar, och jag tror att det kommer bli rätt mycket... Vi får väl se helt enkelt! Jag ska åtminstone säga ifrån två helger, när Joel och jag ska ha semester. Om jag får de datumen, förstås, det är ju inte säkert!

Nu måste jag gå!

Avgjort

sg
Tävlingen är avgjord och designen ligger nu på vinnarens blogg


Nu ska jag nog gå och lägga mig. Kanske läsa en stund! Just nu håller jag på med en bok som heter "I denna stilla natt" av Mari Jungstedt! Hon är verkligen en fantastik författare, hennes böcker är jättebra! Hon har också, bland annat, skrivit "Den döende dandyn" , "I denna ljuva sommartid" och "Den inre kretsen"
Alla är fristående, men ingår i samma serie, det är vissa karaktärer man får följa, och jag tycker att de är underbara! Det är skönt att "känna igen" personer när man börjar med en ny bok, och inte behöva sätta sig in i helt nya karaktärer!
Älskar för övrigt kriminalromaner, och då är de här helt perfekta!
Jaa, då har man skrivit boktips också :) Någon som har något tips på bra deckare/krim.romaner? Hör av er isåfall!
Godnatt!

Vinnare!

En vinnare av bloggdesign-tävlingen är nu utsedd! Det färdiga resultatet kommer upp så fort allt är färdigt!

Tack till alla er som deltog! (det kommer snart fler tävlingar, håll ögonen öppna!)


Gråt

Min dag har mest bestått av tårar. Tårar och ångest. Det blev inte heller bättre av att se ett gammalt avsnitt av Grey's där Georges pappa dör.
Nu tittar jag på AFV och försöker lätte upp lite. Här kommer en bild på mina otroligt söta, men trötta, tjejer :)

pinglis

Glöm inte tävlingen som avgörs ikväll!

Nej

Jag vill inte :( Det känns bara jobbigt nu. Varför blir det så när det kändes så bra förut idag? Allt såg ljust ut och jag kände tro på mig själv. Nu är det som bortblåst.
Förhoppningsvis så känns det bättre imorgon bitti när jag vaknar. Om inte, vet jag inte hur jag ska göra...

Nu ska jag försöka sova, vilket kan bli svårt eftersom jag gick och lade mig för att vila idag när jag kom hem. Sov någon timme, och nu är jag inte alls trött!
Tittar nog lite på NCIS innan jag somnar, det kanske går bättre då. Det går nog bra, om jag har lågt på, så jag inte väcker Joel.

Godnatt

Peptalk

Jag kommer klara det här! Det är bara några veckor kvar till studenten, och jag kommer fixa det!
Det är i alla fall vad jag måste intala mig den lilla tid som är kvar. I'm not a quiter!


adf
En skadad Sanne-handled!
Der ser ut som skärmärken, och det är det väl på sätt och vis, men det är Joels nagel som skapat detta fina märke. Det gjorde fruktansvärt ont, men det var förstås absolut inte meningen :)


Nu har jag precis ätit en supergod sallad från cupido, så jag klarar mig hela dagen! Tittar på Top Chef (gamla avsnitt) och de är så duktiga! Det ser liksom så enkelt ut att bara slänga ihop världens lyxigaste rätt... Jag beundrar verkligen duktiga kockar! Själv blir jag stolt över mig själv när jag har gjort en god kycklinggryta eller något liknande... Men men, man kan ju inte vara bäst på allt :)


Goodmorning!

Snart ska jag gå ut till bussen och åka till skolan för att träffa Carina. Jag ska vara där klockan nio, så jag behöver inte åka förrän med 7.35-bussen. Tror att det kommer bli en kort, men intensiv och jobbig dag!
Nä, nu ska jag slänga på mig jeans och sminka mig lite så jag inte behöver stressa sen.
Ha en bra dag!

Oj

Imorgon så kommer det en bilduppdatering, då det var länge sen jag visade något av det jag fotat, och kanske en och annan överraskning... :)

Nu går jag och lägger mig - Godnatt!


Yes!

Jag vann, jag vann jag vann jag vann jag vann :) Haha, det var en hård kamp i slutet kan jag säga! Vi var två stycken som budade över varandra hela tiden de sista tre minutrarna, men jag gick segrande ur "matchen". Nu kan jag sova gott i natt :)

This is what it looks like!
af

Vad tycker ni? Godkänd som studentklänning?
Jag är i alla fall riktigt nöjd! Hoppas nu bara att den passar...



Tips från mig!

Det eviga sökandet

Nu letar jag klänningar igen... Har hittat två som jag ska försöka få hem senare ikväll! De ligger ute på auktion, så jag hoppas jag vinner, om inte båda, så åtminstone en av dem! Gör jag det så kommer bilder senare.

Jag börjar bli hungrig, har inte ätit något på hela dagen... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men något ska jag väl kunna få ihop. Är bara sugen på en sak, räksallad! Det skulle vara supergott! Men tyvärr har jag inga ingredienser till det, så det får vara. Nä, det blir kanske en varm macka eller något sånt. Orkar inte ställa mig och laga något nu.

Snart börjar Sjukhuset :)

Körigt

Har kört och kört och kört idag! Det känns att det börjar närma sig nu, det efterlängtade körkortet. Det är väl bara pengarna som fattas. Vi var i stan i ungefär tre timmar och upptäckte nya ställen samtidigt som jag fick öva ordentligt :) Det var väldigt länge sen sist, men det gick riktigt bra!

Nu ska jag kika färdigt på Time Warp, de visar hur det ser ut när man tatuerar i slow-mo!

Reminder

Glöm inte TÄVLINGEN som avgörs den 14e Maj!

Tredje gången gillt

Idag har vi varit på älgsafari med Joels farfar (han fick det som present) och hela tjocka släkten. Tror att alla uppskattade det! Jag och Joel har ju redan varit där två gånger förut, så vi hade ju redan gjort allt det där!

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, jag känner för att sitta hemma och bara ta det lugnt framför tvn med mina gröna vindruvor :) Hoppas att Joel är lika trött som mig och också är inställd på en lugn hemmakväll!



Du har väl inte missat rean som pågår just nu på lustjakt.se?
Sexleksaker från Lustjakt.se

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Jag rekommenderar lustjakt både för deras snabba leveranser, trevliga personal och deras otroligt bra priser!



Kattspyor och andra magproblem

Vaknade av att Pingla kräktes runt sju i morse (hade klockan på nio...) Hon såg helt förstörd ut, gumman! Jag tror att hon skäms, der ser så ut när jag torkar upp efter henne. Men jag klappar alltid henne och pratar lugnt så att hon ska förstå att det inte gör något. Alla mår dåligt ibland. Min lilla tjej! Nu har det åtminstone inte varit något mer på ett par timmar, så det känns bra.

Ny tävling!

Eftersom den förra design-tävlingen vart så populär så drar jag nu igång en ny! Design nr. 23 (värde 120 kr) är det du kan vinna och det enda du behöver göra är följande:

  • Lämna en kommentar i detta inlägg om att du är med och tävlar
  • Skriv ett inlägg i din blogg om tävlingen -  det går bra att låna bilden och länka med
  • Lägg till mig på bloglovin' - om du inte redan gjort det förstås!
  • En vinnare utses den 14 Maj, lycka till!

af
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek

Bra artikel

Hittade just på en artikel som jag tyckte var väldigt bra och intressant! Det får en att tänka efter... Du kan läsa den här!


Äcklig spindel!
af

Design nr. 23

Detta är en stilren, genomtänk design för dig som vill ha det snyggt utan en massa "onödigheter"

af

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek samt för mer info.

Du har väl inte glömt

Bloggdesign-REAN som pågår just nu? Det finns tre olika designer till ett riktigt billigt pris! Först till kvarn...

Klicka HÄR för att komma till REAN!


Goodiebag!

Jag är med och tävlar om en lyxig goodiebag hos modellen Tyra Sjöstedt! Besök hennes blogg HÄR!

Viktigt!

Uppdrag barn (World childhood foundation) har nu en kampanj tillsammans med Vattenfall för att främja debatten om utsatta barn i världen, där Vattenfall går in och donerar 20:- till Uppdrag barn för varje bloggare som skriver och länkar till deras sida.

Detta är något alla bloggare borde göra!
När du skrivit ditt inlägg behöver du bara gå in på twingly.com och pinga din blogg så registreras allt, och på så sätt har DU bidragit med 20:- till en viktig sak!









Jag har gjort mitt, nu är det Din tur!



Sovdags

Det blev inget födelsedagsfirande idag. När de hade tid och plats för oss att komma, så var det tyvärr lite sent, eftersom vi ska upp imorgon. Det var väldigt synd, för jag hade sett fram emot att åka dit hela dagen. Men det är sånt som händer, vi får hälsa på och gratulera imorgon istället! Jag hoppas verkligen att de orkar med mottagning två dagar i rad :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Har en ny hundliv-tidning som jag inte läst färdigt än.
Godnatt!


Glöm inte tävlingen! Du hittar den HÄR

4 Maj

Idag är det Victors födelsedag! Sitter här och väntar på att de ska höra av sig så vi kan komma och gratulera.

Sitter och håller på med en design som snart ska läggas in på köparens blogg! Länkar och visar så fort det är klart :)
Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi åker!
Kramar

Överväldigande känslor!

Hon är så fin, lilla tjejen! Jag fick hålla henne. Den vackra lilla flickan låg i min famn och var nöjd! Åtminstone en liten stund :) Hon passade även på att bajsa lite när hon låg hos mig, det kände jag minsann! Lilla snuttan! Jag är så glad, så lycklig, och kan bara tänka mig hur glada hennes fina föräldrar är, och hur glad jag kommer vara den dagen jag får ett eget barn. Tänk vilken lycka ett litet barn kan framkalla. Det är helt otroligt.
Jag har som sagt en bild i mobilen på henne, men har inte velat lagt ut den utan att fråga hennes mamma & pappa först! Hon är så fin, blir glad bara av att tänka på henne och jag kommer på mig själv att sitta och le!

Idag var vi på 90-årskalas. Joels farfar fyller imorgon, men då jobbar ju alla och därför firade vi idag. Imorgon fyller även Victor så vi ska dit och gratulera på kvällen! Det ska bli kul, jag har längtat efter Lilly hela dagen, (är det inte konstigt egentligen, vi har bara träffat varandra en gång, igår, men ändå längtar jag efter henne så det känns i hjärtat...) så imorgon får jag träffa henne. Och självklart hennes underbara föräldrar!
Victor & Liselotte, jag vill att ni ska veta att jag är så glad att få vara eran vän. Jag tycker om er så mycket och kommer alltid finnas här och ställa upp för er!

Lilly!

Nu är jag hemma! Eller, vi är hos svärmor och hälsar på. Fick ett mms på lillan, Lilly, idag när jag var på jobbet - Hon är så söööt! Vi ska få komma och hälsa på lite senare, det ska bli så kul! Jag längtar verkligen :) Tänk att mina bästa vänner har blivit föräldrar! Och att jag har blivit gudmor! Jag är så lycklig just nu att jag vet inte hur jag ska beskriva det!

KRAM!

Äntligen!

Nu har hon kommit! Efterlängtade lilla Lilly! Victor ringde i natt, 02.48 och talade om att jag hade blivit gudmor! Jag är så glad och nu längtar jag tills de kommer hem, så vi kan få träffa dem alla tre :)

Jag vet inte så mycket mer, hur stor hon var och hur hon ser ut (förutom att hon är väldigt lik sin pappa) men jag väntar med spänning att hon kommer upp på webbisarna så jag kan kika!

Nu ska jag äta lite frukost och göra mig i ordning innan bussen går fem över tio. Ha en bra dag!

Hemma

Nu är vi hemma igen! Jag är jättetrött och ska nog snart gå och lägga mig. Vet dock inte om jag kommer kunna sova så bra eftersom Victor & Lizzan inte har ringt än... Jag går och oroar mig hela tiden.

Joel och jag sitter och tittar på X-men som går på 3an. Jag orkar nog inte kolla klart, men det verkar vara en ganska bra film! Eller, filmerna. Har inte sett alla (Joel har självklart gjort det) så jag kan bara anta hur de andra är...
Imorgon ska jag jobba mellan 11-15! Just nu känns det lite tungt, men när jag väl kommer dit är det alltid lika roligt!

Nä, nu är det dags att avsluta för kvällen! Godnatt!


Missa inte tävlingen!

Grillkväll

Sitter hos bröderna Thorén och ska grilla! Alltid trevligt att bli bortbjuden istället för att bara sitta hemma. Så skönt att man kan sitta ute i värmen! Imorgon ska jag jobba, så det blir inte sent.

Idag har jag varit barnvakt till Viktor, Joels lillebror, medan hans mamma målat deras veranda. Han har varit så mysig, och han är riktigt duktig på att pussas. Helst med öppen mun medan han håller hårt om båda mina kinder!

Idag åkte Victor och Liselotte in till BB. Värkarna satte igång imorse, men jag har inte hört något på flera flera timmar, så det kanske är i full gång nu. Jag vet inte. Hoppas att allt går bra, jag är så nervös och orolig så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Är nog inte världens trevligaste och socialaste nu, men det får folk ta! Jag håller ju faktiskt på att bli gudmor!

Uppdaterar senare!


Obs! Glöm inte tävlingen!

RSS 2.0