Äntligen Fredag!

Äntligen har veckan kommit till de bästa dagarna, fredag & lördag! Igår fyllde Pingla ett år. Gumman! Att hon blivit så stor... Tiden går verkligen fort! 
Ikväll kanske jag, Joel, Victor & Lizzan åker på bio. Sex and the city! Det är väl egentligen bara vi tjejer som vill se den, men eftersom våra pojkar är så snälla så följer dom också med :) 

Har första lektionen i Foto B nu. Känns sådär, känner ingen och eftersom dagen har varit allmänt värdelös så känns det inte sådär jätteroligt att vara här själv... Är hungrig och på dåligt humör - kan det finnas en bättre kombination? Tror inte det va.... Två timmar kvar till jag slutar. Känns otroligt långt borta just nu. Känns kanske bättre sen. Men, jag är här, NU!

Tisdag

Skolan, precis haft lunch... Om man ens kan kalla det det. Skulle verkligen behöva åka till IKEA och muntra upp mig lite :) Där kan man alltid hitta något. Som tur är! Vill ju ha lite nytt till nya lägenheten. Hoppas också på att hitta en tillräckligt stor "låda" som man kan bygga förvaring åt kattlådorna i, så slipper man se dom... Hoppas kunna göra ett eller annat fynd iaf.
Pingla fyller 1 år på torsdag också, ska köpa något fint till henne. Frågan är bara vad... Hon skulle behöva ett nytt halsband. Men jag vill köpa en vattenfontän. Får väl se

Välkommen till min nya blogg!

 

Nu ska jag försöka ta det här på allvar och verkligen skriva av mig här... Sitter just nu i skolan och har webbdesign, mindre kul. Som tur är slutar vi iaf 14.35 istället för 16.30, så det är skönt. Har man dessutom feber så känns det som att man ändå inte skulle orkat vara kvar så länge... Nä, jag ska väl försöka bli klar med min hemsida, men har inga idéer, och då är det svårt. Hjälp mig!  Inte ens Cascadas låtar kan inspirera mig nu. Illa! 

 


RSS 2.0