Sista september

Sitter hemma i svärmors kök och känner den goda lukten av matlagning! Har en liten blöt kille i knät som precis har diskat. Helt själv! Det blev väldigt blött, men kul hade han! Nu ska vi byta tröja på honom så han slipper bli kall!


Tröttis

Har suttit här och försökt fixa lite nya finesser till bloggen, men det blir inte riktigt som jag tänkt mig... Är nog för trött för att hålla på med det just nu, så därför lägger jag ner och fortsätter imorgon istället!
Förstår inte, är trött hela tiden, och så har det varit ett tag nu. Vet inte varför. Sover gör jag ju, så det borde det ju inte bero på... Jag får väl klura på det helt enkelt och se om jag kommer fram till något bra!
Imorgon ska jag även göra färdigt en beställningsdesign till min syssling, kul! Hoppas hon blir nöjd :)

Godnatt på er ♥


Tinas design

Tina ville ha en ny design, och den ligger nu uppe i hennes blogg!

as

Klicka på bilden för att komma till bloggen



Obs! Rättelse - Provet

I förmiddags åkte jag och älskling in till stan tillsammans för första gången på länge. Han skjutsade mig till skolan där jag gjorde provet och pratade lite med min handledare och hämtade sedan upp mig när jag var klar. Efter det följde jag med honom till arbetsförmedlingen (af) där han skrev in sig.
Det är nämligen så att Joel blev varslad från sitt jobb på Wikmans Elektriska i Uppsala för fyra veckor sedan, och förra veckan var hans sista. Därav mina depp-stunder. Har inte velat prata om det här i bloggen eftersom det har tagit hårt på oss båda två. Allra helst på Joel. Min fina lilla darling, jag önskar jag kunde göra något för att lösa allt det här...

Ja, så nu vet ni hur det ligger till här hemma i alla fall, det är inte på topp men vi kämpar på. Jag ska försöka bli klar med mina kurser så fort som möjligt så vi kan komma på fötter igen.

Nu ska jag kika på sista Roast på Berns!

Där hade jag helt fel. Det var inte sista Roast som jag trodde och jag blev såklart glatt överraskad :)
Yaay!



Säljes!

Nu säljer jag iväg lite grejer på tradera, låter detta intressant? Gå in och kika på mina auktioner och se om du kan fynda något!

Länk till en auktion hos mig

Välkommen, och lycka till i en eventuell budgivning!



27/9

Dagen har bestått av plugg hemma hos mamma som även lagade mina trasiga jeans (två par) - Tack för det mamma! Nu klarar jag mig ett tag till... Blev klar med beställningsdesignen också, så imorgon kan jag börja med nästa!
Åkte lite senare hem till Victor & Lizzan eftersom Joel var och "jobbade" idag också. Kom hem runt åtta, har läst på mina anteckningar lite, känns sådär. Svårt att veta om man kan allt eller inte tycker jag, men det märks väl imorgon.
Johan H har varit här och hälsat på ikväll också, såg på Superhero Movie och hade allmänt trevligt!
Nu är det dags för mig att hoppa i säng med anteckningarna och läsa lite till innan jag somnar. Godnatt!


Skapande

Satte mig här för någon timme sedan och började med en beställningsdesign, det blir något annorlunda den här gången. Det är en del kvar att fixa, men jag börjar se resultat nu i alla fall! Det blir nog rätt bra när det är färdigt...
Har slängt in en tvätt i maskinen som går för fullt och katterna ligger och sover på varsitt håll. En har jag här (ligger på datorn) och en ligger i soffan och gosar.
Joel åkte till sin mamma för några timmar sedan, han skulle fortsätta hjälpa dem med att fixa all el på båten. Det var något mer också tror jag, men jag vet inte riktigt vad det var...

Senare idag ska jag plugga. Vill inte, men jag måste... Skulle mycket hellre träffa vänner eller följt med Joel hem till hans mamma, men det går inte. Inte förrän jag är klar i alla fall. Då kanske jag kan belöna mig själv med något roligt :)


Lördagssysslor

Sitter hemma hos Joels mamma, har varit här hela dagen eftersom Joel skulle hjälpa sin extrapappa med något jobb! Perfekt att få in lite pengar!
Jag väntar nu på att LVL ska komma förbi här när de har ätit färdigt och så och hämta upp mig. Tänkte att jag har mycket roligare hos dem när Joel håller på och fixar med el istället för att sitta här själv hela kvällen... Svärmor med familj ska nämligen bort på 40-årskalas ikväll så då blir jag ensam här isåfall.

Nu ska jag gå ut och informera min andra hälft om att jag kommer åka iväg snart!

Kram


Less!


Så trött jag blir... Arg och ledsen.


Vinnaren i designutlottningen

Tadaaa, Isabelle! Nu ligger designen på hennes blogg, ni hittar den här!

Länge sedan jag uppdaterade nu, ber om ursäkt för detta! Har faktiskt haft fullt upp. Tandläkarbesöket igår gick helt okej, men det var ju inte direkt skönt... Det första tandläkaren frågade var "vill du ha bedövning eller vill du testa utan först?" varpå jag snabbt svarade "nää, ingen bedöving! Jag är rädd för sprutor!" Så det slapp jag i alla fall! Själva ingreppet gick bra, men jag har ondare nu efteråt än vad jag hade innan (kände ingenting innan...) och det kanske inte är så bra. Dock känns det bättre idag än vad det gjorde igår.

Dagen har jag spenderat i stan och hemma hos LVL tills Joel kom hem, då åkte vi och handlade på Konsum där de hade massa erbjudanden och poäng-hysteri innan vi drog vidare hem till mina föräldrar där vi var bjudna på tacos (i utbyte mot att Joel hjälpte mamma med deras dator)
Nu är vi hemma igen och jag har börjat få ont i huvudet, funderar på att lägga mig i sängen och läsa en stund eller så dimper jag ner i soffan ett tag, får se hur jag gör...

Hörs imorgon, om jag inte sitter uppe ett tag till och hamnar här igen :)



Lite nervöst

Snart tar jag bussen till tandläkaren... Håll tummarna för att det går bra!


Glöm inte tävlingen


Hemma hos

Sitter hemma hos familjen Röjerås och här har jag varit i stort sett hela dagen! Känner mig nästan som en inneboende :)
Efter att jag varit på banken så tog jag bussen hit och här har det hänt grejer vill jag lova! Spännande spännande!

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga mitt lilla hål som jag har i en tand. Har tid kl.9.40, sen vet jag inte vad som händer...
Ikväll eller imorgon ska jag även sätta igång med en beställningsdesign, kul!


Vad gör jag uppe?

Har varit vaken sedan 04.40 och kan inte somna om... Fattar inte vad som är fel, det var länge sedan, säkert flera år det var såhär att jag inte kunde sova.

Joel ska strax åka till jobbet, och jag som inte ens brukar höra när han åker!


Update kl 06.55
Jag har fortfarande inte somnat om...



Dags att försöka sova...

Borde stänga ner datorn och försöka sova nu. Det är bara det att jag inte är trött alls! Har en massa tankar som snurrar i huvudet och det gör det bara ännu svårare att komma till ro...

Imorgon ska jag till banken och beställa ett nytt bankomatkort - mitt blev uppätet av en bankomat i stan förra veckan...


[ Låst ] Tungt...


Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan bara läsas av vissa.



Du måste logga in för att få ta del av det.


Var med och tävla om ett fint pris!

Jag har nu, i samarbete med MamiDesign en utlottning där du kan vinna ett jättefint namnsmycke. Det är ett försilvrat hjärta (storlek 38mm) och du väljer själv vad du vill att det ska stå på smycket (obs, max 10 bokstäver får plats, stansas ej på baksidan)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Såhär går det till:

För att vara med och delta i utlottningen så länkar du till MamiDesign och till tävlingen i din blogg. När du gjort det lämnar du en kommentar i detta inlägg med länken där det inlägg du länkat till MamiDesign & mig finns.
Du måste även ange din bloggadress för att bli godkänd som deltagare.

Den 31 Oktober drar jag en lycklig vinnare!

Lycka till!


ads
Detta är smycket du kan vinna!



Något du garanterat inte vill missa...


Finns snart uppe här på bloggen, så håll utkik här under kvällen / morgondagen då detta kommer publiceras!


Dagen som gått

Jaha... Idag har jag inte gjort sådär överdrivet mycket, pluggat och suttit här. Det är bättre än ingenting i alla fall!

Gårdagen spenderade vi (som vanligt) med våra bästa vänner. Vi var först på en visning av ett jättemysigt hus. Det var som två lägenheter i ett hus och den mindre lägenheten på ca 80kvm var hur mysig som helst! Jag blev totalförälskad och skulle kunna flytta dit på stört om det skulle vara aktuellt...
Efter den åkte vi hem till dem för att fixa det sista innan deras visning som började klockan halv två. Under tiden vi var där så somnade lillan i min famn, så himla gosigt!

Nu sitter jag här och segar, känner mig väldigt uttåkad och rastlös! Usch...



Oops!

Dålig update idag pga ganska fullspäckat schema! Bättring kommer imorgon då jag har en sitta-hemma-och-plugga-dag till provet jag har på onsdag.
Nu ska jag stänga ner datorn för ikväll och sova!
Godnatt!


OBS!

Tävlingen är avslutad, en vinnare ska nu utses och kontaktas. Vinnaren kommer även publiceras här på bloggen!

Tack till alla er som deltog, och vann du inte den här gången så håll utkik, en ny tävling kommer inom kort!



19 September

Jag vill bara påminna om att design-utlottningen avslutas ikväll kl.21!

Om en stund ska vi åka till Victor & Lizzan, ska hjälpa till att slänga grejer vid återbruket och lite sånt, eftersom det är visning av deras hus imorgon! Sen, mellan 14-15 så är det visning på ett hus i närheten som vi tänkte följa med dem och titta på. Spännande!
Nu ska jag bara packa med mig det sista så ska vi bege oss sen.


Passa på - igen!

 

Till er alla från mig, ett fredagstips såhär på eftermiddagen!

 

asd

 

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet samt för mer info!


Jag vann!

Wooohoow, jag vann en tävling! Gissa om jag är överlycklig?! Vill ni se vad jag har vunnit så kan ni gå in och kika här!
Tusen tack Emelie!


17 September

Nu sticker jag till stan. Ska fixa lite grejer. Vi hörs sen!


Kvällen eskapader!

Ikväll måste våra grannar undrat vad vi sysslade med! Min mamma ringde till oss strax efter nio och undade om vi hade några äpplen, och eftersom vi har så mycket (5 äppelträd) så sa vi att vi skulle gå ut och kika. Sagt och gjort, med Joels mobil som ficklampa gick vi ut i mörkret i jakten på de bästa äpplena. Tog de fina som låg på marken först, och eftersom vi inte såg hur de såg ut gick vi igenom alla på marken ett för ett genom att lysa på det med mobil-ficklampan. Var det fint, ja då la vi det i mammahögen och var det dåligt så slängde vi iväg det i buskarna. När alla äpplen på marken var undersökta så fortsatte vi uppåt mot trädkronorna, vilket inte var det lättaste...
Varför sitter alltid de finaste och bästa äpplena högst upp där man inte når dem?
I alla fall, när vi sprungit omkring i mörkret bland våra träd i ca 15-20 minuter så var vi nöjda med vår "fångst" och åkte vidare med den till mamma.

Jag kan tänka mig att det såg för kul ut för dem som åkte förbi och såg oss, med minimalt ljus, en som hänger i träden och försöker ruska ner några frukter till och en som springer omkring och samlar in de få äpplen som faktiskt ramlade ner... Haha! Men det bjuder vi på! Det var vårat lilla kvälls-äventyr, vi hade riktigt roligt faktiskt. De som hörde oss måste ha haft ännu roligare :)

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig! Vi hörs imorgon!
Godnatt!



Cravings for shoes!

as

Dessa skoletter är i äkta skinn och kostar 449:-

 

sad

Dessa skönheter är i platåmodell, finns även i svart och kostar 399:-

Båda paren är från Halens


(Jag ska ha de här längst ner, om jag så ska leva på nudlar i två månader!)

 



Shopping

Mina jeans som jag beställde för inte så länge sen har redan gått sönder! Det har blivit hål i dem, och det är det värsta jag vet, att gå omkring med (ofrivilligt) trasiga jeans. Därför har jag nu beställt två par nya. Båda kommer från Halens och kostar 349:- resp. 299:-. Men vet ni vad det bästa är? Om man köper jenas från Halens just nu så får man 50% rabatt på alla par, och det gäller både dam & herr! Bra va? Jag får alltså två par för 379:- inkl. frakt! Det kallar jag fynd!

 

f

Här är ett par av de två par jag beställde igår kväll. Färgen är mörkblå (höger bild) Vill du också kika på billiga jeans? Klickar du på bilden så kommer du direkt till dessa jeans om du vill ha ett par lika som mig! Lycka till!

 

 


Natten som var

Godmorgon. Eller, morgon i alla fall. Min natt har varit hemsk! Mardrömmar som avlöser varandra, oroliga katter som jagar en stackars fluga runt runt i hela lägenheten och många vakna stunder där tankarna snurrar omkring...
Jag vaknade med huvudvärk och sitter nu här.

Funderar på att lägga mig i sängen igen och läsa en stund eftersom det inte blev något stan idag. Vi ändrade mötet till imorgon istället, vilket känns väldigt skönt med tanke på min natt...




Dagens utkast

Här kommer ett utkast på vad jag suttit och arbetat med idag.

Det är meningen att det ska ge en känsla av vår.

 

 

70x100

 

Vad tycker ni, har jag lyckats eller är jag helt fel ute?

 

Har du själv något förslag på vad jag kan förbättra är du välkommen att kontakta mig! Alltid kul med lite konstruktiv kritik och andras tips & idéer!




Arbete


Håller just nu på med ett arbete som ska vara klart imorgon. Det är en 70x100-affisch & vernissagekort på temat "Less is more".
Visar resultat senare!



Erbjudandet som du inte vill missa!

rea


[ Låst ] Runt, runt


Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst
.

Du måste logga in för att få ta del av det.



Något nytt

Nu ni, har jag gjort något jag aldrig gjort förut! Det är nämligen så att jag gjort en design till Sara.
Jaha tänker ni, vad är det med det då?
Jo, det ska jag tala om, det som är speciellt med den designen är att den ligger på metrobloggen.se och inte på blogg.se's plattform som jag brukar göra till. Jag har lyckats att lära mig det också, och jag är nöjd med det :)

Jag vet att jag sagt nej till flera som frågat om jag kunde göra en ny design till dem bara för att den skulle ligga på metrobloggen.se, men nu vet ni att jag även tar såna jobb också! Bra va?

 

saras

Allt är gjort efter Saras egna önskemål och ideér.

Du kan besöka henne och samtidigt se designen i sin helhet genom att klicka på bilden ovan!



14 September

Hejsan!

Idag ska jag in till stan och träffa min handledare, ska vara där klockan två, så jag åker om ca 45 minuter. Innan det ska jag slänga i mig lite frukost och göra mig i ordning.
En utförligare uppdatering kommer när jag är hemma igen!
Ha en bra dag så länge!


[ Låst ] Välkommen


Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst.


Information om hur du kan få lösenordet hittar du här
Du kan logga in och läsa inlägget här




Cupcake-tävling!

Nu ska jag vara med och tävla igen, älskar tävlingar! Speciellt när det gäller smycken, det kan man aldrig få för mycket av, eller hur?

asd

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

 

 


Söndag

Igår hade vi en riktigt bra lördagskväll! Vi åkte först till svärmor för att lämna av en bil som skulle fixas. Medan Joel skjutsade tillbaka han som äger bilen så stannade jag kvar för en kopp kaffe med svärmor och mys med Viktor (svåger, snart två år). Han har kommit in i en "ny ålder" nu, han är jättebusig, men samtigit vill han gärna gosa och kramas, sitta i knät och bara vara nära en. Min fina lilla kille!
När Joel kom tillbaka så åkte vi vidare till familjen R för att stanna någon timme innan vi åkte tillbaka till svärmor för att äta mat! Det blev ett väldans åkande, men det gör inget tycker jag, inte när man mellan till de man tycker om! Efter maten och ännu en kopp kaffe åkte vi tillbaka till familjen R, eftersom vi hade bestämt att vi skulle titta på Män som hatar kvinnor tillsammans. Vi blev kvar ända till klockan halv 3 i natt! Jösses vad trött jag var då! Det vet jag att Lizzan var också, men våra karlar skulle ju promt se en film till efter vi sett klart den första...

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inget direkt planerat vad jag vet. Jag började i alla fall dagen med att dammsuga, och hann ungefär med halva lägenheten innan den lägger av! Så nu har vi ingen dammsugare heller, great! Ännu en relativt stor utgift som vi inte räknat med... Det går bra nu...
Så nu sitter jag här, med en halvdammsugen och halvfärdig lägenhet som jag inte kan städa färdigt förrän vi löst det problemet.

Någon som möjligtvis har en dammsugare att avvara?



Jag tävlar om ett ägg!

Jag är med och tävlar om ett fabergé-ägg hos Linda!

Dessa ägg finns bara i en begränsad upplaga och kostar 495:- i butik.

asd

Vill du också vara med? Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

 



Idols bästa sångare - ever!

Måste ses av alla som inte såg programmet igår!


Robin Bengtsson - Du är min Idol!

 


Mums!

I ilfart ser jag hur den minsta katten rusar mot fönstret, hoppar upp på fönsterbrädan och börjar slå mot fönsterrutan med ena framtassen samtidigt som hon gnäller lite, sådär på katters vis.
En minut senare hoppar hon ner och lägger den stackars flugan hon jagat på golvet. Därefter äter hon glatt upp sin fångst... Mums!

asd
En utslagen jägare på soffan


Har du missat det senaste?

asd

Du hittar länken längre ner i sidomenyn!

 

 


I'm breaking dishes

Åå, vad jag känner för att baka! Har inte gjort det på hur länge som helst, fick något slags ryck nu och kände att det är det jag ska göra! Frågan är bara om jag har tillräckligt med ingredienser hemma för att få ihop något smaskigt, eller om jag får nöja mig med tanken...
Fast först skulle jag behöva diska lite.

Men vet ni vad? Igår fick vi en sprillans ny diskmaskin av svärfar! Det var bara ett litet problem... Vi kunde inte koppla in den, så nu väntar vi på att hyresvärden ska komma hit med rörmokarn och fixa diskbänken så att vi kan börja använda vår efterlängtade diskmaskin! Tyvärr kommer det antagligen dröja ett tag, och disken diskas ju inte av sig själv direkt... Det är väl bara att börja kan jag tro.

ads

Dags att börja plocka ordning i köket...

(det känns som att det ser ut såhär här hemma just nu)

 


Bilden direktlänkad till källan.

 


Bilder från dopet!

Här kommer några bilder från min guddotter Lillys dop i söndags.



asd
Den fina lilla familjen

asd
Mor och dotter

asd
Mor och dotter, lite av pappa till vänster



Visst är de vackra?

Du hittar Lillys mamma Liselottes blogg här



OBS! Alla bilder tillhör mig och är skyddade av upphovsrätten. Det är alltså förbjudet att låna bilder utan min tillåtelse!



Pain

Jag tror snart att mitt huvud sprängs! Har vilat i någon timme, men inte hjälpte det... Vet inte riktigt vad jag ska göra, känner mig sådär rastlös igen. Men rastlös och dunkande huvud är ingen bra kombination. Inte alls faktiskt!


Förresten, ni glömmer väl inte tävlingen?


Tandläkarbesök och gos med gullunge

Idag var jag till tandläkaren för första gången på något år, och vet ni vad? Jag hade ett hål! Jag som aldrig har haft hål förut och varit så stolt över det har nu fått ett litet litet ändå. Det kändes inte alls kul, men eftersom det var så litet så får jag väl försöka tänka på det, det lilla positiva i det hela.

Jag har även varit hos familjen R (hm, jag tror jag ska börja kalla dem för Familjen R, så slipper jag skriva ut alla deras namn varje gång eftersom jag träffar dem ganska ofta) och gosat med deras fina dotter! Hon är så mysig, helt underbar!
Vi åt tillsammans och tittade på idol. Jag brukar inte titta på det mer än när uttagningarna är, eftersom att det är själva höjdpunkten. När alla duktiga är uttagna så slutar jag titta, då känns det inte lika intressant längre. Det man vill åt är ju det roliga, att få skratta åt dem som inte alls kan sjunga, de som har konstiga kläder på sig eller gör något helt oväntat. Åtminstone är det så för mig.


Nu ska jag gå och lägga mig (eftersom jag var jättetrött redan innan vi åkte från familjen R) om jag ska orka upp imorgon då jag ska in till stan och prata med min handledare. Behöver reda ut lite saker känner jag...
Godnatt!



Till alla er som inte förstår


Att det faktiskt tar tid och energi när man gör bloggdesigner.
Jag lägger ner minst, och absolut minst 3-4 timmar på en relativt enkel design. Anledningen till detta är att jag vill ha en nöjd kund, men samtidigt vill jag själv känna att jag har gjort något bra. En halvdan design är det nog ingen som vill ha. Eller?
Jag som tar från 150kr och uppåt för en genomtänkt och välgjord design vill nu att alla ni som tycker jag är dyr tar en titt på exemplet nedan.


Här har jag gjort ett utdrag från en webbyrås hemsida för att visa vad ett företag (som gör i stort sett samma jobb som vi bloggdesigner) tar för en snyggt gjord design för till exempel en hemsida, webshop eller liknande.



"Hemsida - några prisexempel

Det är omöjligt att ge dig ett pris innan vi kommit fram till vad du behöver. Några pris-exempel följer dock här:

  • "Vanlig" hemsida
  • Egen unik design.
  • Startsida och 5-7 undersidor.
  • Text och bild på varje sida.
  • Kontaktformulär för kontakt direkt via hemsidan.
  • Med mera...
  • Riktpris: 4.000-9.000 kr (+moms)
  • Uppdateringsbar hemsida (Som ovan med följande tillägg)
  • Du kan lägga till/ta bort/redigera alla sidor.
  • Du kan uppdatera allt dagligen.
  • Du behöver ej kunskaper om hur man bygger en hemsida.
  • Med mera...
  • Riktpris: 7.000-14.000 kr (+moms)
  • Enkel webbshop
  • Egen unik design.
  • Startsida, informationssidor och produktsidor.
  • Fritt antal produkter.
  • Kundvagn och kassa.
  • Möjlighet att uppdatera med nya produkter.
  • Med mera...
  • Riktpris: 8.000-18.000 kr (+moms)
  • Special - Fast pris och timpris (hemsidor, webbshop, trycksaker, övriga tjänster)
  • Fast pris (eller inom ett intervall): Begär offert »»
  • Timpris: 595 kr (+moms)"


OBSERVERA att timpriset för en special-hemsida är 595:-
Jag som då lägger ner 3-12 timmar på en design skulle alltså egentligen ta minst 1785:- per design! Vad tycker ni om det?



Du är som en tops

Tittade på premiären av Roast på Berns på kanal 5 tidigare ikväll. Vilket himla roligt program! Jag satt här och försökte skratta tyst för mig själv i hopp om att inte väcka min älskling som redan hade gått och lagt sig.
Ni som såg det förstår kanske innebörden av min rubrik!
Ett som är säkert är i alla fall att jag kommer sitta klistrad framför tvn varje måndag kl.22°°

Var det någon mer som såg programmet? Isåfall, vad tyckte du om det?



Nä, en trött Sanne säger godnatt efter en hel dags designande och busande med min lilla kille, Viktor snart 2 år! (svåger)
Imorgon kommer bilder från dopet mm!

Godnatt!


Vill du vinna en ny bloggdesign?

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Då har du kommit rätt!

af

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek.


Reglerna är enkla!

Det enda du behöver göra är att;


  • Skriv ett inlägg i din blogg där du talar om för dina läsare att du är med och tävlar, och länka tillbaka till tävlingen. Du får gärna låna bilden ovan.
  • Lämna en kommentar (inklusive länken till ditt inlägg) i detta inlägg och tala om varför just nu ska vinna den nya designen! Bäst motivering vinner!


Tävlingen avslutas på min namnsdag, den 19 September!
Lycka till!


OBS! Det är alltså jag som väljer ut vinnaren den här gången, ingen lottning.
Beslutet av vinnaren går heller inte att överklaga.



En ganska bra dag

När jag vaknade i morse var jag jättetrött. Orkade knappt hålla ögonen uppe! Fick lite senare ett sms från Sanna som ville gå en promenad, vilket vi också gjorde. Det var jätteskönt ute, varmt i solen men det blåste svalt.
Kan ni gissa vad som hände när vi kommit en bit? Jag hittade Joels cykel som blev stulen för någon månad sedan! Gissa om jag blev förvånad! Vi som till och med har varit ute och letat efter den, och så bara ligger den där när jag är ute och går. Hur bra som helst! Vi tog med den hem på tillbaka-vägen och nu står den fastlåst i cykelstället med min cykel.

Snart är allt färdigt med det jag pysslat med ett tag och kommer upp när som helst här. Ska göra färdigt det sista nu, hörs sen!



Tidsoptimist

Jag måste tyvärr meddela att det jag utlovade igår skjuts upp till ikväll eftersom jag inte hann göra färdigt allt igår. Vi var nämligen med och hjälpte till att duka / ställa i ordning där vi ska vara efter dopet idag. Kom inte hem förrän runt ett i natt och då orkade jag inte fixa det sista!

Beroende på hur lång tid dopet håller på, så kommer det i alla fall upp under eftermiddagen / kvällen!
Håll till godo, och önska mig lycka till idag nu när jag ska bli Gudmor officiellt :)

Ha en bra dag!


Snart så...

Som rubriken lyder, snart så kommer det komma upp en grej här på bloggen, håll utkik!
För att vara säker på att inte missa det så kan du lägga till mig på bloglovin' om du inte redan gjort det förstås!

bloglovin

Klicka på bilden för att lägga till mig på din bloglovin'-lista!


Spänningen är olidlig, eller hur?



Yaaay!

Köpte en klänning för ganska länge sedan (beställde) som jag inte kunde ha, och som har varit mitt mål att komma i nu till Lillys dop (som är imorgon).
Gissa vad som hände idag? Jag kom i den! Är så glad och stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades!

Nu blir det att fasta till imorgon för att vara på den säkra sidan...



Gaaah!

Jag är så irriterad! Nu syns inte mina kommentarer alls på översikten, och ingenting uppdateras där längre! Fattar inte varför de ska hålla på och ändra saker som alltid fungerat som det ska? Kan någon tala om det för mig?!
Det känns väldigt drygt att behöva gå in på arkiv och därefter kommentarer för att se om någon har skrivit något!
Usch! Nu får ni se till att ordna det här!

Innan ännu fler stänger ner sina bloggar och byter plattform...


4 September

Hej!

Idag har varit en seg dag, Joel är mycket bättre idag, dock inte helt 100, men nästan. Jag är nog mest uttråkad och deppig. Känner nästan inte för någonting (utom att träffa den bästa familjen) men nu är lillan sjuk! Tyvärr så blir ju alla sjuka förr eller senare. Även små söta bebisar... Stackars Lilly!

Konstigt väder har det varit idag också, först är det fint, solen skiner och det är skönt och helt plötsligt så öser det ner! Vi hade ett myggfönster i, och det regnade så mycket att innan jag hann stänga det riktiga fönstret så var det blött på vardagsrumsgolvet! Jösses...

Jag är så rastlös!


Designande

Joel ligger och tittar på film, och jag sitter här och designar för fullt. Har gjort det hela eftermiddagen fram till nu. Håller nämligen på med något nytt! För mig är det det i alla fall.

Ska nog ge mig snart och sätta mig vid tvn en stund. Men först kolla mailen, bloglovin och allt sånt där livsviktigt :)


Ingen rubrik

Idag är min älskling hemma från jobbet. Han är dunderförkyld och har feber. Jag har börjat få ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Öm i kroppen och trött.

Vi ska försöka ta oss till affären också, behöver handlas hem lite nödvändigheter.

Hoppas ni andra haft en bra dag!



Godnatt!

Med ett ihärdigt magont och en enorm trötthet säger jag godnatt för ikväll!


Vad håller ni på med, blogg.se?

Jag tror jag blir galen snart! I några dagar har det tagit väldigt lång tid att ladda alla blogg.se's sidor (jag vet att det inte har varit så bara för mig...) och nu har alla mina inlägg och kommentarer försvunnit från översikten. Plus att nya kommentarer inte uppdaterats alls, fast de skrevs för flera timmar sedan!

Ändrar de någonting så tycker jag faktiskt att de ska tala om det, så man vet åtminstone!

Nu ska vi åka till Victor & Liselotte där min syster ska klippa Joel & Victor. Update senare!



Sovdags

Kom hem för en stund sedan efter en liten visit hos mina föräldrar. Det var mysigt vi plockade lite plommon och fikade, det var väldigt länge sedan vi var där...

Nu ska jag krypa i säng och läsa en stund. Känner mig inte alls pigg, och Joel är ännu sämre... Vi får inte bli sjuka nu när vi ska på dop i helgen! Hoppas det hinner gå över innan dess.

Godnatt!


Nu är jag med och tävlar igen!



Påsktävling - Vinn ett vackert smyckeset med FashionSense.se
Jag tävlar om ett vackert smyckeset från FashionSense.se
- Tävla du också! Tävlingen avslutas den 30 september 2009.


Sjuk igen?

Usch, jag känner mig seg och slö. Tror att det är feber på gång. Eller, den har nog redan kommit... Det vore egentligen inte så konstigt, Joel kände sig jättehängig igår kväll när vi kom hem och dessutom vart han dunderförkyld. Vet inte hur han mådde imorse, eftersom jag sov när han åkte, men det är väl samma sak vi har åkt på kan jag tänka mig...
Hade tänkt fixa en massa saker idag, men det orkar jag inte. Ska lägga mig i soffan med täcke och en kanna vatten så kanske det blir bättre framåt kvällen. Hoppas det, för imorgon måste jag åka till skolan mellan 8.30-10.

Är det någon som har vägarna förbi hemma hos mig så är nog vindruvor och polly det enda som skulle kunna "rädda" mig!


ad

as



RSS 2.0