Sagt av barn

Om djur
Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar.
SOFIE 5 ÅR

Om yrken
Bonden är en väldigt lycklig man, först och främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba
HÅKAN 7 ÅR

En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk.
ERLAND 6 ÅR

Om kroppar
Männen har fler framdelar på kroppen.
JULIE 6 ÅR

En kropp är något som tar slut i skorna.
ALLAN 5 ÅR


Save me

When I'm about to fall, somehow you're always waiting
with your open arms to catch me

My love is tainted, by you touch
Well, some guys have shown me aces
But you've got that royal flush
I know it's crazy, everyday
Well, tomorrow may be shaky
But you never turn away

Don't ask me why I'm crying
'Cause when I start to crumble
You know how to keep me smiling
I know it's hard
But you've broken all my walls
You've been my strength, so strong

And don't ask me why I love you
It's obvious your tenderness
Is what I need to make me, a better woman
To myself, myself
You're gonna save me


One step forward, and two step backwards

Jag blir, helt ärligt, totalt galen snart! Funkar det första, så krånglar det andra, och funkar det andra, så är det det tredje som inte vill som jag... USCH!

Imorgon är jag "ledig" vilket innebär att jag inte behöver åka iväg tidigt imorgon bitti för att vara barnvakt. Det känns skönt eftersom jag är hes och har feber. Fast det har varit väldigt mysigt att få ha lite egentid med lille de här dagarna också :)

Såå, när jag nu är ledig och sjuk tänkte jag passa på att gå igenom bilderna jag tog i lördags (ca 400 st) för att sen skicka dem vidare till pastoratet som gärna ville ha kopior. Smakprov är garanterade här, men när vet jag inte. Det beror självklart på hur lång tid det tar, och hur mycket ork jag har.


Idag är det bolibompa som gäller! Två pojk...

p300310_08_15000 (MMS)

Idag är det bolibompa som gäller! Två pojkar letar skrot till sin lådbil: "om du var skrot jonatan, var skulle du ligga då?" haha! Jag är febrig och har ont i halsen, så så fort jag kommer hem ska jag krypa ner i sängen igen!


Dr.Snuggles, saft- och kaffemys med 2åring...

p290310_09_03000 (MMS)

Dr.Snuggles, saft- och kaffemys med 2åring såhär på morgonkvisten :)


Min fina prinsessa har modifierat en av få...

p280310_13_27000 (MMS)

Min fina prinsessa har modifierat en av fåtöljerna till sin egen lilla tron! Nu åker jag till stan med paps och syrran. Önskar alla en bra dag :)


Framförhållning, vad är det?

Vaknade på helt fel sida idag, är på sjukt dåligt humör och borde nog egentligen bara ligga hemma under täcket hela dagen och inte vara i närheten av någon!
Har ont i magen och inte lust med något alls. Inte doable things i alla fall.

Gaaah, take me awaaaay or leave me alone


Nu börjar jag bli trött och vill åka he...

Nu börjar jag bli trött och vill åka hem för att titta på inspelningen av let's och sen sova! Ska fråga Hanna om hon har lust att köra mig. Imorgon har jag ett fotouppdrag som ska bli kul :) Godnatt!


Fredagkväll hos Johan & Hanna med mycket a...

p260310_23_48000 (MMS)

Fredagkväll hos Johan & Hanna med mycket annat trevligt sällskap :)


Hur beroende är du?

87%How Addicted to Blogging Are You?

 

Testa dig själv HÄR

 


100326

Fryser. Är hungrig. Vill göra något. Något. En enda liten grej.


Time to sleeep!

Är inte så trött, men jag fryser så jag skakar och duntäcket i sängen känns väldigt lockande just nu... Väldigt lockande


Bra dag!

Wiiie! Idag har jag JOBBAT!!!
Det var jättekul att ha hand om dessa spralliga, busiga, luriga och helt underbara 5-åringar trots att de hela tiden testar "nya fröken" som inte kan alla regler och rutiner. Skitungar! Men det gick bra ändå, man känner på sig när de försöker luras, och på de flesta syns det också... ;)
Jag trivdes hur bra som helst och hoppas verkligen att de ringer fler gånger så jag kan få komma tillbaka någon mer gång!


Min stackars

resize_image_244 (MMS)

Min stackars fot som, när jag tidigare ikväll försökte vara duktig och ta en kombinerad promenad- och springtur, stukades med ett poff!


En Sanne + en låt = en sann kärlek


 

 


Tävling hos Diana!

s

Jag är med och tävlar om ett väggord från Unik Dekor hos Diana!
Vill du också vara med? Klicka HÄR för att komma till tävlingen :)


Favorit i repris

 

 


Skrattretande

Jag blir gaaalen! Det går inte ens att ladda upp en liten bild här?! Har försökt på tok för länge och nu ger jag upp. Usch så irriterad jag blir.

FY!


22/3

Måndag igen, och jag är uppe sedan en timme tillbaka. Har ringt på jobb och även ett annat viktigt samtal, slängt in en tvätt i maskinen och matat katterna. Tänk så många saker jag redan har fått gjort! Yaay, heja mig :)

Har inget planerat för dagen, tänkte ta det lugnt, diska undan disken från igår kväll som jag inte orkade då och bara njuta av att solen skiner igen!


Snösöndag med sura miner

När jag vaknar på morgonen och sätter mig upp i sängen är det första jag ser när jag tittar ut genom fönstret alltid ett av grannarnas hustak. Samma sak var det igår, och även idag.

Igår kom ett lyckorus över mig så fort jag såg ut över detta tak, eftersom det nu, för första gången på många många månader, var helt tomt på snö! Inte ett enda spår av snö gick att urskilja på tegelpannorna och jag kände på en gång att; Yes! Nu är våren äntligen här, det finns ett litet, litet ljus i tunneln.
Hela gårdagen var bra, vi satt ute i solen och drack kaffe för första gången i år, fåglarna kvittrade och det var över 10 plusgrader. Kan det bli bättre?

I morse när jag vaknade ville jag inget hellre än att återigen fyllas av detta våriga lyckorus. Jag satte mig upp, vred på huvudet för att titta ut genom fönstret, ut på de orangea tegelpannorna som bevisade att våren verkligen var på väg, och vad är det jag ser?! Taket är ännu en gång fyllt med snö, det vräker ner och även vägen är helt vit igen!

Det har nu, sedan jag gick upp strax före tio, snöat konstant och det ser inte ut att vilja sluta heller.

Idag var nog en av de där dagarna då man lika bra kunnat ligga kvar i sängen hela dagen. Speciellt när man förväntar sig att torra, orangea tegelpannor ska möta ens blick och istället överrumplas av verklighetens snökaos.



Kullerbyttor och snöskottning med tvååring

Är hemma hos Micke & Kerstin, men det är bara Viktor och Kerstin hemma än så länge. Det är lasange på gång och det luktar ljuvligt!
Jag och Viktor har varit ute och försökt skotta fram sandlådan, det gick bra, men en del av den är fortfarande skymd. Vi kom tillsammans fram till att det var alldeles för jobbigt att få fram hela...
Vi har även ritat och gjort kullerbyttor. Ibland önskar jag att jag var 2,5 år igen...


[ Låst ] One of those d....

Detta inlägg är lösenordsskyddat och kan inte läsas av vem som helst.

Du måste logga in för att få ta del av det


Nervös och hoppfull

Om ca 20-25 minuter åker jag iväg på min första anställningsintervju, inte alls långt härifrån. Är lite nervös, men jag hoppas att det ska gå bra. Kan ju inte vara någon annan än mig själv, och antingen räcker det eller så gör det inte det. Vi får se :)
Önska mig lycka till, jag behöver det här jobbet!


Trött tjej...

0-18b81afd7789c83bf0e1166737600515.png

Kolla varifrån!

Trött tjej

sessan sover i vagnen på tempo


Sitter på...

38ee3c2e69700aeb9d52f80134b31a74.png

Kolla varifrån!

Sitter på bussen

på väg mot våla och bästa Lizzan & Lilly :)


Fixa

Pillar och fixar och grejar och pillar lite till, men ändå får jag det inte riktigt som jag vill. Just nu är det bara html-relaterade grejer som snurrar i mitt huvud och det verkar ändå bara sluta i katastrof.
Jag ger upp!


Mobilblogg

36517b1b7bb3ad1575e3f99fa4817b12.png

Kolla varifrån!

 

 

 

 


Kaffe kaffe kaffe kaffe

Sitter och dricker kaffe hemma hos svärmor och lyssnar på deras berättelser från USA-resan för några år sedan. Just nu är jag väldigt glad över att ha en inspelningsbar tvbox så att jag inte behöver missa mitt älskade let's, och att jag faktiskt hade så bra framförhållning att jag satte det på inspelning innan vi åkte. Pjuuh!


Save me from myself

Christinas absolut bästa och finaste låt genom tiderna

 


Fiktiv, nej... Effektiv dag!

Fredag igen, äntligen mitt efterlängtade solsidan ikväll och let's dance förstås!
Idag har jag faktiskt fått lite gjort!
  • dammsugit överallt (okej, inte hallen nere)
  • gjort rent diskmaskinen (mitt absoluta hat-göra)
  • diskat (så nu är det väl lika skitigt i maskinen igen...)
  • plockat lite i köket, vattnat blommor bland annat
  • vädrat för att få in lite vårluft (i den mån det går med dessa vilddjur)
Hm, jaa, det är väl ungefär det jag har sysslat med under dagen.
Är jag inte duktig? ;)


Segon

Dagen har varit seg, fick inte något vettigt (som att diska, dammsuga eller kanske tvätta alternativt gå en promenad...) gjort alls utan spenderade dagen i soffan framför två gamla filmer. Dumt, slött och väldigt onödigt, men det kändes som att det var det jag behövde just nu.
Har inte ens haft lust att sitta vid datorn, vilket säger en hel del...

Jag vet inte om det bara har varit en sån dag, en allmänt trött och slö och seg dag, för katterna har också varit helt utslagna. Nog för att de brukar sova mest hela dagarna, men idag var det extremt! Electra i sin elementsäng och Pingla inkrupen under mitt underlakan i sängen. Mys!

Framåt kvällen vaknade vi, alla tre, till av ett brak följt av att massor av snö åker av taket, och sedan dess har katterna suttit och spanat ut genom fönstren för att se vad det är som pågår! Några ras har skrämt dem, men det tog bara en liten stund innan det läskiga återgick till spännande igen.
Mina små lurviga hjärtan, vad vore jag utan er? ♥


bild kommer



Lill-lördag

Drar snart iväg med Herr & Fru R till Enköping en sväng, dock vet jag inte vad vi ska göra, men det visar sig väl :) Ska bli trevligt att bara få umgås lite, var länge sen nu.
Eftersom jag inte vet vad vi ska göra, så vet jag inte heller hur lång tid det tar och därmed inte när jag kommer hem, men då hade jag i alla fall tänkt uppdatera med lite bilder som jag lovat.

Yes, and that's all for now


Solstråle

lilly

Finaste lilla tjejen ♥

Hennes mammas blogg hittar du HÄR och hennes pappas blogg finns HÄR



8 Mars 2010

Drar snart iväg och gratulerar syrran som fyller 18 idag, ska få smörgåstårta och massa annat gott och blir troligtvis kvar där hela kvällen. Tar med mig kameran och bilder på födelsedagsbarnet, presenter och gäster kommer upp när vi kommer hem, alternativt imorgon beroende på hur sent det blir ikväll.

Nu - slänga på mig klänningen innan det är dags för avfärd!


Makin' smörgåstårtor is the shit

En liten update mitt i smörgåstårts-görandet hemma hos mamma och pappa. Jag och syrran har pillat med det i någon timme nu. Imogon får vi se om vi lyckats eller inte... Hoppas det eftersom det är hennes 18-årsdag och det blir en del folk som kommer.

Jaja, that's that.


100305

Begravning idag klockan 14ºº
Jag tror det kommer bli fint och hoppas att det ska gå bra, fast det är jobbigt.


Dammtussar är väl bevis på att man har annat för sig än att städa...?

Torsdag, har precis dragit runt en sväng med dammsugaren vilket alltid (jag förstår inte hur det kommer sig...) är lika välbehövligt!
Dock har jag en teori; två katter + antydan till vår + en Sanne som lossar minst lika mycket hår som katterna = hår överallt!

Nu ska jag försöka leta reda på ett nummer och ringa ett ganska viktigt samtal, hoppas det går bra...


Dagens tips

shampoo

"Mineral schampo från Mineral Beauty Systems för dagligt bruk. Passar alla hårtyper. Innehåller naturliga mineraler från Döda havet"

 

 

Klicka här för att komma till webbshopen om du vill läsa mer.

 

 


1 Mars 2010

Måndag igen, och ny månad. Om en vecka fyller min lillasyster 18(!) år! Jag fattar inte... Jag fyllde ju nyss 18?! Tiden rusar verkligen iväg, och om jag tittar tillbaka på dessa två år som faktiskt har gått, så vet jag inte om jag tycker att jag har fått något vettigt gjort alls? Hur kul känns det liksom...?

Funderar på att kolla på en film eller något. Kanske ett anvsnitt av Wallander som jag har inspelat sen förra söndagen... Men först ska jag plocka ur och i diskmaskinen en sväng, så har jag åtminstone gjort något av värde idag. En sväng med dammsugaren också kanske, när jag ändå är igång... Vi får se!


RSS 2.0