Sammanställning

Skrivet på papper den 4 December

Jaha, då var det dags att sammanställa denna resa. Som alla redan vet så är jag inte helt nöjd med detta då det inte alls blev som jag tänkt mig... Det är många saker som ändrats under vägens gång, bland annat bok-formatet (från tryckt bok till pdf-fil) men även tidsplaneringen blev ändrad då jag inte blev klar i tid.

Skulle jag göra om detta är det mycket jag skulle ändra, men jag kan ändå säga att jag är relativt nöjd med att det blev klart i alla fall. Ett tag kändes det hopplöst och meningslöst att ens fortsätta och därför ser jag det positivt att det ändå blev klart.

Jag tycker också att jag lärt mig ganska mycket av den här uppgiften då man verkligen fått se att allt tar mycket längre tid än vad man tror! Dels för att man kan ha gjort missar i planeringen, men också att förhinder såsom sjukdom eller liknande kan uppstå.
Sen kan ju förseningar pga en andra part också spela in, till exempel (om jag hade skickat in min bok för tryck som det var tänkt) så hade det kunnat blivit försenat och därmed blir ju hela processen försenad.

Som sagt, jag tycker att jag lärt mig en hel del av detta och hoppas att jag kan änvanda mig av både det positiva och det negativa i framtiden.

Update 5

Skrivet på papper 4 December 2009

Nu tror jag att allt är klart, förutom avslutandet och utskriften av bloggen, som görs den 8 December uppe hos specialpedagorerna där jag har möjlighet att skriva ut allt.

  • Projektplanen (inkl. ändringar längs vägens gång) - Check!
  • Pdf-bok - Check!

Det som är kvar är alltså utskriften och sammanställningen av bloggen. Den kommer snart!

Update 4

Skrivet på papper i slutet på November 2009

Har pratat med Gunnar, måste ha åtminstone en pdf-bok att visa upp, vilket jag inte hade förstått att man skulle. Att bloggen skulle avslutas visste jag inte heller, så nu är det bara göra det och bli klar med det här.
Projektplanen ska även ändras och uppdateras för att visa vilka ändringar som är gjorda från det som var tänkt från början.

Update 3

Skrivet på papper i slutet på Oktober 2009

Står i stort sett kvar och stampar på samma ställe som sist jag skrev. Vet inte vad och hur jag ska göra
Känner mig uppgiven och vill bara lägga ner

Update 2

Skrivet på papper senare i september 2009

Försöker fortfarande få till en möjlighet att kunna trycka boken, dock utan framgång.

Update

Skrivet på papper, september 2009

Projektet går inte som jag tänkt mig, jag kommer inte ha råd att trycka boken inför redovisningen av mitt projektarbete och detta gör mig självklart besviken.


RSS 2.0