Beställa en bloggdesign

Information om vad som gäller vid beställning av en bloggdesign hos mig finns i detta inlägg. Var vänlig och läs igenom allt innan du frågar.

Jag gör designer till blogg.se, webblogg.se och metrobloggen efter dina egna önskemål, men har också färdiga designer för ett billigare pris uppe till försäljning ibland.

En beställningsdesign ligger på mellan 150-300 kr och uppåt beroende på hur avancerad den ska vara, alltså, hur lång tid jag lägger ner på att göra den. En färdig design är något billigare, 100-200 kr.

OBS!
Vid köp av en färdig design görs inga ändringar mer än de som står angivna i test-designen. Om man ändå vill göra ändringar kostar det 25 kr extra för varje sak man lägger till / ändrar (tex fler bilder än det var tänkt från början, annan färg eller typsnitt.)

Nu finns det även gratis designer för dig som tycker att originaldesignerna hos blogg.se är trista och vill byta ut din design gratis. All information om detta hittar du här.Är det så att du nu ändå inte hittat svaret på det du undrar är du välkommen att kontakta mig. Du kan antingen maila eller lämna en kommentar så kontaktar jag dig så fort som möjligt!

Mail: sanneholling@hotmail.comannsan_s skrev:

Jag älskar blått! Headern jag har nu är alldeles för hög tycker jag. Inläggen syns inte!

Det är en bloggvän som har gjort den. Jag ska ha dig i åtanke. Hur lägger man till smileysar vid kommentarsrutan ?Tack desamma.

Datum 2009-11-13 Tid 18:32:18
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Innan du frågar...
- Jag gör inga gratisjobb! Vill du ha en design så får du vara beredd att betala för den.
- Jag gör beställningsdesigner, har du frågor om detta? Klicka här.
- Jag lägger till de bloggar jag tycker är bra och läsvärda på bloglovin.
- Du behöver alltså inte ens göra dig besväret och fråga om vi ska "lägga till varandra"


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:) :( :P :d :O ;) ;s ;( :| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;P

Trackback