Sammanställning

Skrivet på papper den 4 December

Jaha, då var det dags att sammanställa denna resa. Som alla redan vet så är jag inte helt nöjd med detta då det inte alls blev som jag tänkt mig... Det är många saker som ändrats under vägens gång, bland annat bok-formatet (från tryckt bok till pdf-fil) men även tidsplaneringen blev ändrad då jag inte blev klar i tid.

Skulle jag göra om detta är det mycket jag skulle ändra, men jag kan ändå säga att jag är relativt nöjd med att det blev klart i alla fall. Ett tag kändes det hopplöst och meningslöst att ens fortsätta och därför ser jag det positivt att det ändå blev klart.

Jag tycker också att jag lärt mig ganska mycket av den här uppgiften då man verkligen fått se att allt tar mycket längre tid än vad man tror! Dels för att man kan ha gjort missar i planeringen, men också att förhinder såsom sjukdom eller liknande kan uppstå.
Sen kan ju förseningar pga en andra part också spela in, till exempel (om jag hade skickat in min bok för tryck som det var tänkt) så hade det kunnat blivit försenat och därmed blir ju hela processen försenad.

Som sagt, jag tycker att jag lärt mig en hel del av detta och hoppas att jag kan änvanda mig av både det positiva och det negativa i framtiden.

Update 5

Skrivet på papper 4 December 2009

Nu tror jag att allt är klart, förutom avslutandet och utskriften av bloggen, som görs den 8 December uppe hos specialpedagorerna där jag har möjlighet att skriva ut allt.

  • Projektplanen (inkl. ändringar längs vägens gång) - Check!
  • Pdf-bok - Check!

Det som är kvar är alltså utskriften och sammanställningen av bloggen. Den kommer snart!

Update 4

Skrivet på papper i slutet på November 2009

Har pratat med Gunnar, måste ha åtminstone en pdf-bok att visa upp, vilket jag inte hade förstått att man skulle. Att bloggen skulle avslutas visste jag inte heller, så nu är det bara göra det och bli klar med det här.
Projektplanen ska även ändras och uppdateras för att visa vilka ändringar som är gjorda från det som var tänkt från början.

Update 3

Skrivet på papper i slutet på Oktober 2009

Står i stort sett kvar och stampar på samma ställe som sist jag skrev. Vet inte vad och hur jag ska göra
Känner mig uppgiven och vill bara lägga ner

Update 2

Skrivet på papper senare i september 2009

Försöker fortfarande få till en möjlighet att kunna trycka boken, dock utan framgång.

Update

Skrivet på papper, september 2009

Projektet går inte som jag tänkt mig, jag kommer inte ha råd att trycka boken inför redovisningen av mitt projektarbete och detta gör mig självklart besviken.


Plan

Det blir aldrig som man tänkt sig... Mina planer på att ha allting klart till v.12 gick ju inte så bra, men jag har bestämt mig för vilket företag som ska få trycka boken nu. Extra film. Jag har tittat många gånger på deras utbud och jag tycker det ser bättre ut än vad gordinegenbok.se's gör. Därför kommer jag beställa från Extra film. Just nu ser det ut som att det blir max 2-3 exemplar som ska tryckas.

Nu gäller det bara att sätta ihop alla delarna! Jag hoppas det kommer bli bra och att det inte blir alltför mycket krångel.

apu och planering

Passar på att använda mig av tiden då jag har idétorka under apun och fixar med projektet. Lägger upp bilder snart

Hade tänkt att du när jag har redigerat och pysslat alla veckor som har gått, att jag ska vara klar till, v.10 eller 11, (eventuellt) och börja skicka in bilderna för tryck v. 12. (jag har inte i huvudet vilken vecka allt ska vara klart...) Har inte bestämt  mig för vilket företag som ska få göra det, utan jag jämför fortfarande priser/sidor. 
    Jag har också en idé om att göra intresselappar om min bok och dela ut till familj och vänner, och kanske några i skolan för att se om det är någon som är intresserad av att köpa ett exemplar så jag vet hur många ex som ska tryckas upp. Det ska självklart göras innan v.12. 

Hittills tycker jag att det har gått enligt mina planer, och jag känner att jag är på gång. 

argthg
fjfuj201
syjuj

Redigering

Bildredigering på hög nivå idag - hemma!

syjuj fjfuj201

....

Har fotat ganska mycket nu under lovet som har gått och hoppas att jag ska kunna använda bilderna till boken. Har inte redigerat dom än, så dom får visas här lite senare. Hejsvejs!

sthbyn

Idag ska jag ut och fota, så jag skriver nu istället för i eftermiddag så att jag hinner ut innan det blir mörkt...
Jag hoppas att jag får några fina julbilder.

Tisdag

Idag var jag inte där för jag är magsjuk, så jag antar att ni inte vill ha mig där... Har iaf redigerat lite bilder som ska vara med och kollat runt lite efter möjliga sponsorer.
Hjälp mig samla poäng och få gratis presentkort!
Bli medlem via länken och börja samla, du också!

Några bilder

Här är några av bilderna jag ska ha med i min bok. De är redigerade och färdiga, om jag inte gör en liten finputsning sen.

fsgh argthg aggt dhhn
(bilderna är klickbara)

Nu kan jag uppdatera ofta!

Jag ska försöka göra det iaf. Kan även lägga upp bilderna som resultat av det jag gjort!

Välkommen till min nya blogg!


Om

Min profilbild

Sanne

RSS 2.0