31 Maj

Det är så mycket jag skulle vilja skriva, men det går inte. Jag orkar inte.


Trött och tjock i huvudet

Ledig idag, men man blir seg av att vara hemma känner jag... Håller i alla fall på och går igenom lite tvätt som ska tvättas, har en maskin igång redan, och det är väl alltid något :)
Blir inte mycket tid till att uppdatera om vad som händer i mitt liv just nu eftersom jag har fullt upp, men det kommer, och antagligen faller bitarna på plats efter det också. Hoppas jag!


Onsdag 26 Maj 2010

Idag är jag trött, har jobbat mellan 06.45-14.15, men jag tror att tröttheten sitter i från nattskiftet i måndags och inte bara från dagens arbete. Det har blivit rätt mycket jobb den senaste tiden, fyra dagar förra veckan, två den här och en (vad jag vet just nu) nästa vecka. - Kul! Jag trivs bra och är glad att jag fick börja där. Det är så skönt att slippa sitta hemma hela dagarna, och tjäna lite pengar med förstås :)


Kom hem från jobbet för en stund sen. Ha...

Kom hem från jobbet för en stund sen. Har gått nattskiftet för första gången vilket jag tycker gick helt okej! Nu ska jag sova några timmar innan det är dags att gå upp igen :) godnatt (eller godmorgon)


Ut i solen!

Dags för en promenad med Sanna i det fina vädret om en liten stund, ska bli härligt! Dock finns det nog en risk att jag flyter bort under tiden...


Mobilblogg: Hjärtegrynen spanar på fåglar,...

p200510_10_11000 (MMS)

Mobilblogg: Hjärtegrynen spanar på fåglar, flugor, bilar, fjärilar, och allt annat som rör sig utanför myggfönstret. Vad vore jag utan dessa två guldklimpar?


Godnatt söndag

Dags att försöka sova, dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men det går inte att göra så mycket åt... Måste upp tidigt imorgon och jag är lite nervös inför hur det kommer gå. Förhoppningsvis går allt bra, men man vet ju aldrig, och nervös är man väl oftast när det är något nytt man ska göra.

Vi får se hur det går helt enkelt...


Mobilblogg: Medan vissa gör armhävningar p...

p150510_12_51000 (MMS)

Mobilblogg: Medan vissa gör armhävningar passar andra på att tvätta sig...


Lördag

Härligt väder det är! Har haft fönstret (med kattsäkrat myggnät förstås) öppet i sovrummet hela natten och jag frös inte ens! Jag som nästan alltid fryser...
Funderar på om jag ska gå ut och springa en sväng, eller åtminstone ta en promenad. Passa på när det är så soligt liksom :)


Mobilblogg: Gullviveplockning med mamma, p...

p120510_18_05000 (MMS)

Mobilblogg: Gullviveplockning med mamma, pappa, mormor och morfar!


Jag och Electra säger nu godnatt!

p100510_00_15000 (MMS)

Jag och Electra säger nu godnatt!


Fotboll

Blev fotboll två dagar i rad för mig den här veckan. Igår kväll var jag till Heby och kikade, där matchen slutade 2-2 efter en rafflande kvittering i slutminuterna. Idag var det syrran som spelade, såg ganska bra ut till en början men det slutade med en förlust på 2-4 tyvärr.

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa och tinar upp under en fleecefilt efter att ha supportat hemmalaget i kylan och ska snart få mat, lasange närmare bestämt :)


Jag är med och tävlar!

d

Klicka på bilden för att komma till tävlingen som annordnas i samarbete med Vinyldekor.se

 

 


SMS-inlägg

p050510_22_09000 (MMS)


Onsdag & Torsdag

Gårdagen började med att jag klockan 08.30 körde syster in till stan där hon skulle uträtta lite ärenden och sen vidare till skolan. Efter det åkte jag direkt till Våla och BVC där jag möttes upp av Liselotte, Lilly & Lillys mormor. Det var nämligen dags för 1-årssprutan och övrig kontroll på lilltjejen som nu inte alls är så liten längre...
Följde sedan med dem hem och spenderade resten av dagen med mys och välbehövligt prat där. Tack för en bra dag och att jag fick vara med er ♥

Blir nog en seg dag idag, jag är trött hela tiden och mitt sjuka verkar aldrig vilja gå över. Tänkte lägga mig i soffan med mitt täcke och titta på en film eller något. Lånade med mig hela Jönssonligan-boxen från mamma & pappa igår när jag var där och hämtade bilen, så jag har att göra en stund...


Bläää

Kan inte bara den här dumma febern ge sig nu?! Orkar inte.

Måste städa, plocka tvätt och diska. Hur ska det gå med den minimala ork jag har? Inte lär det gå fort i alla fall...

Nickelback – I'd Come For You


RSS 2.0