Tävlingen är avslutad!

Nu är tävlingen om namnsmycket avslutad och en vinnare kommer dras och kontaktas imorgon! Det går alltså inte längre att delta i denna tävling!

Grattis till Diana som vann det fina namnsmycket! Jag hoppas du blev nöjd!


Sista oktober

Det blev en lång natt i natt. Vi kom inte hem förrän framåt halv tre så det har varit väldigt segt här på förmiddagen...

Senare ska jag åka ner till Farfar och tända ljus. Helst vill jag vänta tills det blir mörkt, men vi får se hur det blir med det eftersom vi ska iväg till svärfar om en stund också...


Vill bara påminna om att idag är det sista dagen att vara med och tävla om namnsmycket för ikväll kl.22 avslutas tävlingen!

s

Lycka till, och ha en bra dag ♥

 

 


Everything comes to an end

Jaha, då var den här kvällen snart slut då...

Joel gick och la Viktor runt nio. De skulle läsa böcker på Viktors begäran, vilket de också gjorde.
I ungefär en halvtimme - 40 minuter. Därefter blev det knäpptyst och nu var jag in och kikade på dem.
Och mycket riktigt, båda sover som stockar bredvid varandra! Störst och minst håller ihop. Tänk så konstigt det kan bli, det känns som att deras band är starkast i syskonskaran... Åtminstone tycker jag att det verkar så. 
Mina fina killar ♥


Inget godis före maten!

Pizzan står nu i ugnen och jag har slagit mig ner för att pusta ut! De stora grabbarna (8 år) sitter vid datorn och spelar medan Viktor tillsammans med Joel och Simon & Katarina sitter och tittar på bildspel på tvn från Simon & Katarinas minisemester i Åre från förra helgen!

Jag har redan fått agera "bad babysitter" och nekat barnen godis före maten. Om en timme börjar idol som jag tänkte försöka titta på. Hoppas att middagen då är avklarad och att undanröjningen också är klar.
Det är högst osannolikt, men hoppas kan man ju göra i alla fall...

Nä, nu ska jag ta tag i detta och kolla om pizzan börjar bli klar!
Ha en fin kväll allihopa, så hörs vi senare!


Operation Fredag

Dagens händelser:

Tvätta [√]
Tona håret [√]
Dammsuga [√]
Barnvakta [√]
Handla [√]
Färdigställa två designer [ ]

Detta har jag gjort hittills. Vi ska strax bege oss till barnen där vi ska spendera kvällen. På schemat där står hemgjord pizza som vi ska göra tillsammans högst upp på listan. Hoppas på en lyckad kväll utan alltför mycket krångel. Dock brukar både Jakob och Viktor alltid vara snälla och lugna, så det ska nog inte bli några problem alls :)

Uppdaterar senare ikväll!
Kramar ♥


Jahaja, fredag igen

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit och hjälpa mig att slänga i en toning i mitt hår. Har precis dammsugit och tvätten i maskinen är nog klar snart så jag kan sätta igång en ny. Skönt att få lite gjort!
Ikväll ska vi iväg och barnvakta Joels småbröder och därför vill jag få så mycket som möjligt gjort innan vi åker.

Nä, ska väl ta och förbereda allt så det är klart när mamma kommer... Hörs sen!

Kramar ♥


Ja tack!

s

cocoo.se

 


För den goda sakens skull...

Åtgången på De Rosa designerna har tyvärr inte varit så bra som jag önskat, därför sänker jag nu priserna på dessa designer till halva priset! Självklart går fortfarande 50% av det priset direkt till Rosa Bandet-insamlingen!

Vill du ha en ny design till ett bra pris och samtidigt bidra med en liten summa till cancerforskningen, då tycker jag att du ska passa på nu!
Prissänkningen innebär att alla De Rosa designernas nya från och med nu kostar 75:- styck!

Den 4 November stängs alla insamlingar och jag hoppas att med er hjälp då fått lägga till några extra kronor till min egen insamling tack vare dessa sålda bloggdesigner.

Så, vill du eller kanske någon du känner ha en ny design? Då är det rätt tillfälle att samtidigt som du gör en god gärning piffa upp din blogg såhär i höstmörkret!

ss

 

Klicka på respektive bild om du vill se designen i verklig storlek!

Det nya priset är alltså 75:- styck!


Så vet man

 

f


Gratis design nr.1!


Nu är den här! Den första gratis-designen gjord av mig.

Varsågoda!

 

gratis design nr1

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek
Kopiera texten i rutan och klistra in den i din stilmall.
Spara inställningarna och sen är det klart!


OBS!
Vill du skriva ditt namn el.lik. i headern går du in under inställningar och ändrar bloggnamn/bloggbeskrivning.

Svårare än så var det inte! Lycka till!Idéer!

Nu när jag har varit utan internet så länge har jag haft mycket tid till att fila på idéer, vilket jag också har gjort. Samtidigt vill jag visa mina läsare att jag tycker om er.
Därför kommer det komma upp lite nyheter här snart. Missa inte det!


I'm back!

Nu äntligen ska allt vara ordnat! Jag har pratat med kundtjänst hos glocalnet i stort sett hela dagen och efter mycket om och men så fungerade det. Skönt! Nu kan jag bli människa igen... Det är nästan läskigt, jag har varit på otroligt dåligt humör och fruktansvärt lättretlig nu de dagar som jag varit utan internet. Jag vet vad ni tänker, och ja, jag erkänner...
Jag är beroende!
Usch... Det är inte bra!

Jaja, nu vet ni att jag är tillbaka i alla fall :)


Söndag igen

Vi kom hem runt tre i natt, efter det att vi ställt tillbaka klockan, och då vi gick och la oss direkt. Jag kunde inte sova eftersom mitt magont från gårdagen då hade avtagit en aning, men istället gått över till ett hemskt illamående. Framåt morgonen kom allt till slut upp, och efter det kunde jag äntligen få sova några timmar. Tittade på klockan sista gången 05.16 innan jag somnade om och vaknade inte förrän 11.29 vilket var väldigt skönt.

Sitter nu än en gång hemma hos svärmor. Joel har försökt fixa en av datorerna, vilket inte gått så bra. Det verkar vara något allmänt fel, som tydligen har drabbat fler.

Kvällen blir nog lugn, tänkte kika på Vem kan slå F&F. Känner inte för något direkt. Kanske åka och hälsa på farfar en sväng och tända ljuset vi köpte häromdagen...

Nu ropar Viktor på "Ool" om att han vill "åna nyckle" och att det är mat. Måste kila!


Nattbloggning!

Nä, mitt internet har inte kommit tillbaka än, tyvärr!

Vi är just nu hemma hos mina kusiner och barnvaktar. Ja, de sover ju såklart, och har gjort det länge, men det var nämligen så att deras mamma har varit ute med sina kursare, och frågade om vi kunde hämta henne - vilket vi tyvärr inte kunde eftersom Joel har druckit öl... Fick lite dåligt samvete för det och erbjöd istället att vi kunde kila över hit och sitta här hemma ifall barnen vaknar medan deras pappa (min morbror) åker och hämtar sin sambo i Gävle! Ibland är det verkligen bra att bo så nära varandra!

Jaa, det var väl det jag tänkte säga. Ska försöka hitta någon dator att låna imorgon med, annars kommer jag bli galen!


24/10

Jag har oerhörda magsmärtor och vet inte var jag ska ta vägen... Har ingen aning om vad det kommer ifrån heller, för det borde inte vara maten vi fick. Blir snart tokig på det här! Får ont titt som tätt och kan inte göra något åt det... Tips någon?

Sitter hemma hos svärmor och passar på att låna internet nu när jag kan. Blev bjudna på mat här vilket var väldigt trevligt och otroligt gott, som vanligt!

Vi måste väl åka snart, om vi ska hinna in på affärn och köpa torrisar till pälsklingarna bland annat. De blir nog överlyckliga när vi kommer hem med det!

Ska kila, vi hörs!

Miss you like crazy

s

Älskade Farfar, jag saknar dig något fruktansvärt!

 


Den rosa månaden

s


Dålig uppdatering!

Hej allihopa!
Jag har inget internet hemma och har därför inte kunnat upptadera på några dagar...
Sitter just nu hemma hos Victor & Lizzan och lånar deras dator! - Guld värt!
Jag kan ärligt säga att jag har haft en fruktansvärd blogg-abstinens och att mobilblogga har inte heller fungerat... Varför vet jag inte. Förhoppningsvis kommer vårt internet tillbaka till på måndag, (hur jag nu ska stå ut så länge?) och därför kommer det vara dåligt eller helt tomt på inlägg här fram till dess.
Jag ber hemskt mycket om ursäkt för detta, och jag hoppas att det ska komma tillbaka fortare än planerat.

Dagen har varit helt kaotisk! Vi har varit utan toalett och vatten hela dagen eftersom hela avloppet skulle bytas ut. De var även tvungna att ta bort hela vår yttertrapp för att komma åt ordentligt så därför har jag inte kunnat ta mig någonstans idag förrän de hade byggt upp en ny, provisorisk, trapp.
Runt klockan tre i eftermiddags så var trappen någorlunda färdig, så jag kunde få komma ut. Åkte då raka vägen (runt klockan fyra kom jag fram) till familjen Röjerås där jag äntligen kunde gå på toa! Jag kan säga att jag nog aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv som jag var då!
Tack för att jag fick komma hit och kissa, kära vänner ♥

Vi har precis tittat på idol och nu är det Cirkus Möller som visas på tvn! Ska nog gå och vara social med de andra nu när jag har stillat mitt abstinens-besvär en aning...

Har jag tur så hinner jag nog slänga in ett inlägg till innan vi åker hem, der beror lite på... Om inte, så hoppas jag vi hörs snart igen.
Jag har inte glömt er!


Kramar till er alla ♥


Glöm inte bort tävlingen som avslutas den 31 Oktober!


6 år har nu gått

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Det är 6 år sedan du lämnade oss efter en tids sjukdom.
6 år sedan min värld rasade samman.
6 år sedan jag aldrig mer skulle få höra din röst.
Då insåg jag inte hur mycket jag skulle komma att påverkas av detta.
Det känns fortfarande som att det var igår jag vände bort min blick från din för sista gången. Den gången jag inte ville visa dig att jag grät. Jag ville inte att du skulle se det eftersom jag var rädd att det skulle bli jobbigare för dig.
Jag ville avlasta dig från mina egna känslor och min förtvivlan.
Nu, 6 år senare ångrar jag detta något enormt.
Jag önskar att jag hade visat dig att jag var ledsen.
Att jag var rädd för det som skulle hända.
Att jag inte ville att du skulle lämna oss, någonsin!

Det är nu 6 år sedan du lämnade oss, och jag kommer alltid ångra att jag inte såg dig i ögonen en sista gång och talade om för dig hur mycket jag älskar dig

farfar<3Dåligt

Uppdatering idag kommer det inte bli någon direkt mängd av. Inte som det känns nu i alla fall. Har haft en allmänt dålig dag och har inte så mycket mer att tillägga för stunden. Vänder allt inom några timmar så återkommer jag, annars får ni ha en fin kväll ♥


Comatose

Nu ska jag försöka sova! Godnatt ♥
Let it rain

sEtik & Moral

Det är vad min dag bestod av. Har prov imorgon och håller nu tummarna för att det kommer gå bra. Har precis blivit klar med en uppgift som ska lämnas in imorgon också, vilket känns skönt. Nu ska jag bara läsa på mina anteckningar lite till innan jag lägger mig så ska det nog gå vägen imorgon. Hoppas jag...

Ikväll roastar de även Markoolio på 5an kl.21.55 - det får jag inte missa!

En av favoriterna just nu

 


Måndag 19/10


Less. Irriterad. Uppgiven


Känns som att jag bara vill ge upp det här och göra något annat. Vad som helst utom det här...


Lördag - Söndag

Vilken helg! Kort och gott kan man säga att det varit helt galet! Vi, jag, Niclas och Joel, hade vårat omtalade ampie-maraton (såg alla American Pie-filmerna efter varandra = 9h 27min) igår vilket gick över förväntan! Vi hade delade meningar om ifall vi skulle orka med alla, eller om vi skulle få titta klart på någon av dem idag istället. Jag hade rätt, och vi såg faktiskt alla filmerna igår kväll/natt. Den lilla detaljen att jag inte gick och la mig förrän kl 8 i morse behöver vi inte tala så högt om kanske... Pojkarna gav upp före mig, men det var inte så pass stor skillnad att det är värt att diskutera.
Före, mellan och efter filmerna spelade och sjöng även Niclas för oss vilket var hur mysigt som helst! Det är verkligen en lyx jag skulle kunna vänja mig vid... Du är grym vännen!
Får jag anställa dig som min privata sångare/gitarrspelare på heltid? :)

Jag gick i alla fall upp runt tolv i förmiddags, så ca fyra timmars sömn blev det ju åtminstone! Är väldigt trött nu och vet inte hur länge till jag orkar hålla ögonen öppna... Hade tänkt försöka kolla på Vem kan slå Filip & Fredrik som jag spelat in ikväll, men får som sagt se om jag orkar med hela.
Klockan är ju trots allt bara 22.17, det känns lite bakvänt att vara såhär trött redan...


En av alla underbara låtar som vi fick lyssna på under kvällen

 


Ampie

Nu ska vi precis köra igång sista filmen i vårat Ampie-maraton, kommer nog sova ganska länge imorgon har jag en känsla av...
Har i alla fall haft en jättetrevlig kväll/dag med massor av skratt och och roligheter! Hörs mer imorogn!

Godnatt!


Nu kör vi!

Nyduschad, nystädad lägenhet, tvätten är tvättad, disken är diskad och ett perfekt filmväder!
Nu är jag redo för min gäst :)

Hoppas alla får en mysig lördag!


Excellence

Jaha, nu har jag tittat på idol tillsammans med Johan som var här och hälsade på en sväng och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Är inte så trött att jag vill gå och lägga mig än, så jag stannar nog uppe ett tag till.
Förutom att skjutsat in Joel till stan så har jag även hunnit med att tvätta, diska och städa hela lägenheten (utom sovrummet, det tar jag imorgon förmiddag), skönt att ha fått lite vettiga saker gjorda trots att jag inte har stressat livet ur mig för det. Heja mig! :)

Smakade just den underbaraste choklad som finns! Fick den av mamma när vi var och handlade förut, och är supergod, måste testas!
Den heter Lindt Excellence - Intense orange och är helt fantastisk!

Nä, nu ska jag sätta mig framför tvn en stund till och bara ta det lugnt, se om det är något bra att titta på, annars sätter jag mig med en design som jag vill få färdigt istället.

lindt

Min Lindt Exellence - Intense Orange

 


Dags för fredagsmys?

Njaa.. För min del blir det i min ensamhet i alla fall. Om några timmar åker Joel iväg med sina gamla jobbarkompisar på en 24-timmars kryssning vilket betyder att jag får klara mig helt själv under kvällen / natten. Vilket såklart kommer gå jättebra, det är bara det att det är tråkigt...

Nä, nu måste jag gå och hjälpa min något förvirrade och lite små-late sambo att hitta batterier till hans kamera som han ska ha med sig på resan. Ska nog även (för säkerhets skull) kolla igenom hans packning och se till att han inte har glömt något!

Ha en bra dag!Födelsedagskalas

Snart bär det av på 21-årskalas där vi ska gratulera Lizzan som fyller år idag! Vi är försenade, så jag måste kila! Vi hörs sen!


En av de bästa i år

 


Onsdag

Sitter med designen jag påbörjade igår (har gjort det i stort sett hela dagen) och nu är det inte så jättemycket kvar. Tänkte att jag skulle försöka mig på något nytt, därför tar det lite längre tid än vanligt, men jag hoppas på ett lyckat resultat till slut i alla fall :)
När jag är klar med det ska jag försöka skriva lite på min jämförande uppsats som ska vara klar på måndag. Har lite idéer som jag ska använda mig av, så jag hoppas det går smidigt! Ska även läsa lite andra grejer inför måndag om jag hinner.

Nu ska jag fortsätta!
Hörs sen,
Puss ♥


13/10

Halkbanan... Oj, vilken dag! Det var det roligaste jag har gjort på länge :) Hade tur att få en bra och trevlig kille att dela bil med (man är två elever i varje bil medan kursledaren pratar med en genom kom-radio) så det kändes jätteskönt! Det var nästan det jag var mest nervös för tror jag... Att det inte skulle "klicka" med den man körde med. Vi hade i alla fall jättekul under tiden vi körde och kom bra överens.
Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt, jag har utvecklats något enormt vad gäller körningen den sista tiden och nu känns det verkligen som att det är nära slutet på den här biten.

Var där i stort sett hela dagen, eller, mellan 07.35-12.00 ungefär och kom hem någon gång runt två, halv tre (då tog vi en sväng i stan också) Jag var helt slut när jag kom hem och vilade ett tag, det behövdes verkligen för att jag skulle kunna bli människa igen!

Nu sitter jag här, samtidigt som jag håller på med en ny beställningsdesign vilket är jätteroligt! Det var ett tag sedan jag gjorde någon sådan, så det är verkligen superkul!
Nä, jag ska nog återgå till designandet en stund till innan jag lägger ihop för dagen.

Godnatt!
Kramar ♥


Rosa Design nr.3

Nu finns Rosa Deisgn nr-3 uppe till försäljning. Det rosa temat är inspirerat av Cancerfondens Rosa bandet-insamling som pågår just nu.

Fler rosa designer kommer inom en snar framtid läggas upp till ett reducerat pris, samtidigt som 50% av priset går direkt till Rosa bandet.

 

 

Genom detta engagemang hoppas jag kunna få in lite extra pengar till den viktiga forskningen.

Tillsammans kan vi förändra!

rosa design nr3

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek

 

 

Priset på alla de Rosa Designerna är 150:-

Av det går 50% direkt till Rosa bandet.

 

 DESIGNEN ÄR SÅLD!

 

Är du intresserad av att köpa en Rosa Design av mig?

Maila mig på sanneholling@hotmail.com eller lämna en kommentar!

Behöver du inte en ny design, men ändå vill hjälpa till? Klicka härUnderbar och älskad av alla

s

 


Farfar


Grattis på födelsedagen Farfar!


Idag skulle du blivit 70 år om du hade fått varit kvar här med oss lite längre, vilket jag önskar att du fått. Jag saknar dig så otroligt mycket!
Jag var några timmar i skolan, dagen till ära. Gjorde två test som jag inte vet riktigt hur det gick. Kunde inte koncentrera mig på det eftersom jag tänkte så mycket på dig.
Man ska inte skämmas över att visa sina känslor tycker jag. Och jag saknar dig, det är väldigt jobbigt för mig och då blir jag ledsen, vilket jag blivit många gånger idag.

Tror inte att någon förstår hur förkrossad jag blev när du inte orkade kämpa längre. Det var som att en stor del av mig försvann med dig, och jag ångrar att jag inte tog till vara bättre på den sista tiden, men jag visste inte bättre!
Jag var 13 år och hade ingen aning om vad som skulle hända...

Idag är det i alla fall Din Dag och vi har självklart varit hos dig en stund i kväll. Det var jättefint och jag tror att många hade varit där med blommor till dig, i din favoritfärg lila. Det var många vackra buketter i din färg tillsammans med ljusen och ett keramik-hjärta som glänste fint av fukten från regnet i ljusens sken.
Tog bilder när vi var hos dig, men hade bara mobilen och det blev inte så bra... Tänkte åka tillbaka imorgon och göra ett nytt försök. Hoppas bara det är lika fint då...

Nu ska jag nog strax ta och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti (åker kl.06.00). Ska faktiskt gå upp för att åka och göra halkan (risk-tvåan) vilket innebär ett steg närmare körkortet! Jag hoppas att det kommer gå bra och att du hjälper mig under tiden.

Snart kommer jag även publicera en text från en fin låt, som jag tänkte tillägna dig. Den beskriver en liten del av hur jag känner.

Jag saknar dig och älskar dig så himla mycket! Tänker på dig varje dag och önskar att du fanns här.

Pussar & Kramar,
En av dina änglar
SanneDet enda som skiljer den här dagen från den för 6 år sedan är att nu är det du som är min ängel...


We


I remember a time I believe was fine

But inside my heart broke down in two

Something inside starts to burn like a fire

And I knew it was you

 

---

 

 


Rosa Design nr.2

Nu finns Rosa Deisgn nr-2 uppe till försäljning. Det rosa temat är inspirerat av Cancerfondens Rosa bandet-insamling som pågår just nu.

Fler rosa designer kommer inom en snar framtid läggas upp till ett reducerat pris, samtidigt som 50% av priset går direkt till Rosa bandet.

 

 

Genom detta engagemang hoppas jag kunna få in lite extra pengar till den viktiga forskningen.

Tillsammans kan vi förändra!

s

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek

 

 

Priset på alla de Rosa Designerna är 150:-

Av det går 50% direkt till Rosa bandet.

 

 

 

Är du intresserad av att köpa en Rosa Design av mig?

Maila mig på sanneholling@hotmail.com eller lämna en kommentar!

Behöver du inte en ny design, men ändå vill hjälpa till, klicka här

Min Niclas gästbloggar!

"Jag vet! Du kan få gästblogga i min blogg. Det är ett jättebra sätt att marknadsföra dig själv på"

Detta alldeles fantastiska erbjudande fick jag av min kära vän Sanne (för alla er som undrar, kanske en eller två personer, så ja, det är samma tjej som faktiskt äger just denna blogg) för ett par veckor sedan efter att jag klagat på att ingen kommenterar i denna tidigare nämnda blogg när jag nämns i den.
Oj vad luddigt detta blev, jag ska försöka bättra mig, har ju trots allt aldrig bloggat förut.

"Jaha, och vem fan är du då?" tänker du som läser nu, förneka det inte, du tänker just den tanken och det är helt okej.
Mitt namn är Niclas, i den här bloggen ibland kallad; "bästa niclas" och "min fina niclas" bland annat. Att jag skulle vara bäst eller för den delen fin är givetvis inte sant, det är bara Sannes egna lilla sätt att få mig att känna mig nöjd med mig själv för den jag är. "Funkar det?" undrar du nu.
Jo det gör det faktiskt, jag menar är man en komplimangnarkoman så är man, that's just the way it is!

Varför gör jag då detta? Ja det kan jag väl egentligen inte svara på egentligen. Jag antar att jag gör detta för Sannes skull, hon vill så gärna att jag ska göra det, ja just när jag skriver detta så försöker hon fortfarande få mig att göra detta, jag har givetvis spelat tveksam men faktum är att jag började för en bra stund sen. Vad gör man inte för sina vänner, eller hur? Men jag gör nog inte detta bara för att göra Sanne glad, utan detta är ett sätt för mig att kanske vidga mina vyer och göra något jag inte skulle ha gjort självmant. Jag har alltid gillat att skriva, det är inte det som är grejen det är nog bara det att jag aldrig riktigt vågat ta steget.

Nu tänker jag inte plåga er, Sannes trogna läsare, mer. Många kanske slutade läsa redan efter första stycket och en del kanske somnade efter det andra och det är återigen helt okej, det är ju trots allt inte mig ni kommer in hit för att läsa om, det är ju Sanne.

Som jag tidigare nämnt så är jag lite av en komplimangnarkoman, så lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte/tycker om mitt lilla gästspel, oavsett om det är negativt eller positivt, tro mig jag kan ta det.

Ta hand om er så kanske vi hörs igen någon gång, om ni vill, vågar och kan!

Best regards
Niclas SjölingToday's the day!


s


Rosa Design nr.1

Nu finns denna nya design uppe till försäljning. Det rosa temat är inspirerat av Cancerfondens Rosa bandet-insamling som pågår just nu.

Fler rosa designer kommer inom en snar framtid läggas upp till ett reducerat pris, samtidigt som 50% av priset går direkt till Rosa bandet.

 

 

Genom detta engagemang hoppas jag kunna få in lite extra pengar till den viktiga forskningen.

Tillsammans kan vi förändra!

s

Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek

 

 

Priset på alla de Rosa Designerna är 150:-

Av det går 50% direkt till Rosa bandet.

 

 

 

Är du intresserad av att köpa en Rosa Design av mig?

Maila mig på sanneholling@hotmail.com eller lämna en kommentar!

Behöver du inte en ny design, men ändå vill hjälpa till, klicka här

 

 


Höstdag

ad

f

 

 


Hemligheten avslöjas!

Cecilia ville ha en ny design i dova färger, bland annat lila och vitt. Du kan se resultatet genom att klicka på bilden och komma direkt till hennes blogg!

cecilias

Klicka på bilden för att komma till Cecilias blogg

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Till det hemlighetsmakeri som har varat ett tag nu... Såhär är det. Någon gång under veckan kommer jag ha en gästbloggare här, exakt när det är och vem det är kommer jag inte avslöja förrän det är dags!
Lite hysch-pysch måste det ju vara, annars blir det ju ingen överraskning :)
Gissningar är varmt välkommet om man vill!
Den som gissar rätt blir länkad här i en hel vecka!
(är det fler som gissar rätt är det den som först hade rätt som vinner)

Så, gissa på nu innan det är försent! Lycka till!


Speechless

 

sad

When you're strong you can stand on your own

But those words grow distant as I look at your face

No, I don't wanna go it alone

I never thought I'd lay my heart on the line

But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind

Forerver, until my life is thru, I'll be loving you forever

I see my future when I look in your eyes

 


Var med du också!

 

s

 


Design + intro

Jag sitter ännu en gång med en design och försöker få till det sista finjusteringarna, som inte riktigt blir som jag tänkt mig... Snart ger jag upp tror jag! Åtminstone för idag.

Min förkylning har inte lagt sig än, men jag tror det är på bättringsvägen i alla fall, vilket känns skönt. Hade hoppats att det skulle varit bra vid den här tiden, men icke!
Dagen spenderade vi hemma hos familjen R som nu har tömt sitt stora hus på bara fem dagar! Joel hjälpte till att flytta det sista så nu är allt på plats i deras nya hem. Det har gått riktigt fort!

Nu kommer jag på mig själv med att sitta och se fram emot AmPie-maratonet som kommer gå av stapeln om inte allt för lång tid (i alla fall om jag får bestämma...) Känns som att dagarna kommer gå allmänt sakta fram till dess.

Tänkte passa på att "flagga" för att det snart kommer hända något helt nytt i bloggen som jag hoppas att ni kommer uppskatta lika mycket som jag! Tänker inte tala om vad det är än, då allt inte är riktigt färdigt, men det kommer. Håll ut ett tag till :)


5 Oktober

Måndag igen, jag har legat hela dagen i princip. Vaknat, somnat om, vaknat igen och så vidare... Känner mig lite bättre idag, men är fortfarande inte helt hundra.
Så fort Joel är klar ska jag hoppa in i duschen, det brukar alltid kännas bättre efter det!

Mer update senare, eftersom jag har någonting på G! Spännande va? :)

Puss på er ♥


Sjukling

Jaha, då var man sjuk igen då... Är förkyld och lite febrig. Halsen är värst, har inte sovit särskilt bra i natt på grund av den.
Kände av att jag höll på att bli sjuk redan igår morse, men det var tur att det inte bröt ut förrän under gårdagskvällen och natten till idag.
Jag, pappa och Emelie var nämligen en sväng till Gävle och körde lite (jag i stan, Emelie till och från stan) vilket gick riktigt bra. Jag känner att jag är på gång nu, har halkan den 13e sen är det bara lite kvar!

Kvällen spenderades här hemma i sällskap med min fina Niclas och Joel såklart! Vi åt tacos, såg på tv, snackade skit och hade det hur mysigt och trevligt som helst :) Kul att du tog dig tid att komma hit ända från Heby för att hälsa på oss, det måste vi som sagt göra om snart!

Nu ska jag lägga mig i soffan framför tvn och vila lite, känner att jag behöver det...
Kramar ♥


Hjälp mig stödja cancerforskningen!

s

SMSa BESEGRA 1658 till 72988 för att skänka 50 kr

eller beställ en bloggdesign så går 50% direkt till Rosa Bandet.

 


2 Oktober

Min dag bestod av designande för hela slanten! Är dock inte färdig, men har kommit en bit på väg... Var även en sväng till Sanna - trevligt trevligt! Synd bara att det var så kallt, höll på att frysa ihjäl på vägen dit med mitt nyduschade hår i kylan!

Har även varit och kört ett flyttlass åt LVL och varit och hälsat på i deras nya hem! Så himla hemtrevligt och fint! Man kände sig verkligen hemma på en gång tycker jag... Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där! Lillan somnade även i min famn, hur mysigt som helst! Jag skulle kunna sitta med henne i en evighet känns det som. Helt underbart är det!

Tror det var allt för nu, snart dags för sängen! Godnatt


Tiden går...


Sitter och pratar med bästa Niclas på msn, behövligt vill jag lova :) Vi har spelat tic-tac-poker och haft det allmänt trevligt! Tycker om dig, du vet det va?

Nu är klockan över tolv vilket betyder att lilla Lilly blir fem månader idag. Närmare bestämt om lite drygt en halvtimme! Tänk vad tiden går fort... Känns som det bara var någon vecka sedan Victor ringde mig från bb strax före tre på morgonen och berättade att jag hade blivit gudmor, samtidigt som jag hörde den lilla skatten jollrande hos sin mamma för första gången där i bakgrunden!

Oj, vad sentimental jag blev helt plötsligt! Nu vet ni allt detta också...
Godnatt allihopa!


Favorit just nu


Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
definitely not alone, well I'm not alone

 


Rubriklös


ad
Solo

Med en ny tidning och en ask vindruvor kommer man långt...

sf

 


Hennys design!

Henny ville ha en ny design som innehöll svart, vitt och rosa.

Resultatet ligger nu uppe på hennes blogg!

bhm

Klicka på bilden för att komma till bloggen!

 Nattuggla

Här sitter jag, fortfarande vaken och inte ens trött... Får såklart skylla mig själv eftersom jag vilade lite mitt på dagen i dag, men jag ska ändå gå och lägga mig snart. Läsa en stund och försöka sova.

Usch, idag har det varit en jobbig dag. Fick sådär panikont i magen som jag fått ganska ofta den senaste tiden efter maten hemma hos svärmor - inte kul!
Sen var det lite annat också, men det tänker jag inte dela med mig av...
Skulle egentligen ha gått på körövning (alltså kör, sång-kör) med mamma ikväll, men jag hoppade över det eftersom jag fick så ont. Hoppas vi kan gå nästa vecka istället!

Nu ska jag bege mig mot sängen...
Godnatt!


RSS 2.0