Nu har jag blivit medlem

Som så många andra så testar jag nu den nya gratis-sajten där man tjänar riktiga pengar istället för presentkort mm. Eftersom jag nyss blev medlem så vet jag ännu inte om det funkar bra eller inte, men det märks väl allt eftersom... Någon som har testat? Vad tyckte du om det?

Vill du också testa den nya sajten och tjäna lite extra pengar? Klicka här för att komma till sidan och köra igång du med!

Smärta och antibiotika

Var till vårdcentralen idag och fick antibiotika utskrivet för min öroninflammation som jag misstänkte att jag hade redan för någon dag sedan... Det känns i alla fall skönt att fått det bekräftat, och inte behöva gå omkring och tro att man har massa åkommor, nä, det känns mycket bättre att veta.
Fast jag har väldigt ont, det värker och bultar och febern blir inte bättre heller. Hostan har blivit värre sedan igår, och det känns inte kul alls... I tio dagar ska jag i alla fall äta medicinen (4 st 800 mg-tabletter dagligen), så får vi se om det blir bättre. Hoppas det går fort! Ska ju egentligen jobba imorgon och på lördag, men imorgon blir det inget. Antagligen inte på lördag heller, men det har jag inte fixat än. Det är inte så lätt att få någon som hoppar in när man själv är där som extrapersonal. Speciellt inte nu när det är semestrar och grejer fortfarande... Hoppas det går att lösa så jag kan vara hemma på lördag med, och vila upp mig.

Det var väl det jag hade att tala om, orkar inte sitta upp längre än tio minuter i taget, så det blir inte mycket tid här.


Jag måste känna mig besegrad

Nu har febern och halsontet tagit över mig och min kropp. Det började igår kväll av att jag trodde jag hade halsbränna (för första gången i mitt liv) men det visade sig sedan vara "vanligt" halsont.
Med vanligt menar jag sånt som gör så ont att man inte kan svälja (knappt sitt eget saliv) och absolut inte kan prata. Usch. Jag hatar det här. Ville ju passa på att njuta av min ledighet nu några dagar, men så blir icke fallet. Jag får helt enkelt ligga inne och kurera mig innan jag ska tillbaka till jobbet.


Långledig!

Nu har jag ledigt igen och jobbar inte förrän på fredag nästa gång! Känns härligt och nu hade jag tänkt att jag skulle hinna med mycket bloggdesigner och liknande. Tips: Vill ni beställa en design av mig så gör det nu! Det är bäst att passa på när jag har tid! Självklart går de beställningar jag håller på med redan före, men det är snart färdigt, så som sagt, passa på!

Medan ni funderar och överväger en beställning så går jag och lägger mig i soffan och slöar ett tag.



Glöm inte tävlingen där du kan vinna en gratis bloggdesign!


Vinn en bloggdesign!

Just nu kan du vara med och tävla om en bloggdesign

Det du behöver göra för att vara med är att:
  • Lämna en kommentar i det här inlägget och tala om att du vill vara med och tävla!
Enkelt va?
Vinnaren utses 1 Augusti!




(klicka på bilden för att se designen i verklig storlek)

Om du lägger till mig på bloglovin' så missar du inte mina andra tävlingar där jag lottar ut bloggdesigner mm.
Detta är inget krav, bara ett litet tips :)


Tävlingen är avslutad!

Hemma är alltid bäst!

Nu har vi kommit hem efter en rolig, trevlig men jobbig dag! Man blir helt slut av att vara borta och känner sig på helspänn hela tiden då man måste passa båttider, mattider och avgångstider... Det gick som tur var bra och maten var underbar! Det fanns allt från lax, potatis, köttbullar och potatis till kycklingspett i världens godaste marinad, oxfilé, klyftpotatis, chokladmousse och vattenmelon! Mums! Det är synd att man blir så mätt på en gång bara...

Imorgon är jag ledig, och det ska bli jätteskönt! Då ska jag försöka bli klar med beställningsdesignen till en otroligt cool mamma! Nu blev ni nyfikna va?
Visar självklart vem det är och hur det blev när allt är färdigt, så håll ut :)

Usch, klockan är bara kvart över tio och jag är jättetrött! Men jag vill inte gå och lägga mig än, det känns lite väl tidigt... Någon halvtimme till ska jag nog klara av att vara vaken i alla fall.


Eckerölinjen imorgon!

Yaay, imorgon får vi vår efterlängtade lilla mini-semester som vi hade hoppats på! Det blir en över-dagen-resa med eckerölinjen, där vi käkar smörgåsbord och umgås några timmar innan vi åker hem igen! Vi åker med Joels mamma, extrapappa och syskon (de två minsta) och det ska bli jättetrevligt och kul att få komma iväg! Känna av att det faktiskt är sommar och ta det lite lugnt. Varken Joel eller jag har någon semester, så därför är det extra viktigt att komma bort över dagen tycker jag. Inte bara sitta hemma och göra vardagssysslor. Då njuter man inte av helgen heller, utan bara bävar inför den kommande arbetsveckan.


Arbete och lite shopping!

Idag har jag hunnit med både att jobba och att handla lite. Köpte en ny keps till lilla Viktor (som la ifrån sig sin förra igår när de var i stan.) Han blev jätteglad!
Köpte även doppresent och lite annat till Lilly (gudbarn) och en snygg ros att ha i håret. (till mig alltså)

Jobbet gick bra, det var ganska lugnt men tiden rullade på så det var helt okej. Nu sitter vi hemma hos svärmor. Joel leker med sina småbröder (7 & 1,5 år) och jag tror nästan att han har roligast! De skrattar och busar hela tiden! Roligt att de kan ha så kul ihop fast det är så stor åldersskillnad...

Uppdaterar senare när vi kommer hem!


Jag lever!

Slinker in här för att bevisa att jag fortfarande lever, men är otroligt trött efter allt jobb! Jobbar även imorgon, sen är jag lite ledig så då ska det bli ordning och reda här igen... Ska bland annat göra klart en extra rolig beställningsdesign som jag har jobbat med ett tag, så nu är det verkligen dags att få den färdig!

Jag har en del att berätta, men det får faktiskt vänta till imorgon (eller längre fram) eftersom jag måste gå och lägga mig nu.


Ivonas design!

design
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Ivona köpte denna färdiga design och nu ligger den på hennes blogg!



Känslor just nu

Trött, en liten gnutta feber, ont i magen, varm, fryser, trött, utmattad. Sa jag trött?

Behöver jag säga att det inte är någon bra dag...?


Säsongsavslutning

Då har jag sett sista avsnittet av Morden i Midsomer för den här gången... Trist att det är slut, det var så några avsnitt. Känns liksom som att sommaren är över nu, på något sätt...

Har i alla fall både tvättat, diskat, gjort matlåda och fixat lite här hemma nu på kvällen, så det känns skönt. Att ha gjort något efter jobbet, trots att jag varit så trött! Fattar inte vad det är med mig, jag brukar bli pigg så fort jag kommer till jobbet och får sätta igång, men de senaste dagarna har varit helt tvärt om. När jag kommit dit känns det som att dagen aldrig ska ta slut och så får jag en obehaglig känsla i magen som är svår att förklara. Inte roligt alls... Hoppas på att detta släpper snart, och att jag kan bli den pigga och glada Sanne igen, det är mycket roligare! (även om det tar på de få krafter jag har...)

Nu ska jag nog gå till sängs och läsa ett tag, det känns som det skulle behövas!
Godnatt!

Skönt

Nu är jag hemma efter en lååång dag på jobbet! Jag har varit så trött hela dagen och tiden har sniglat sig fram... Men nu är jag äntligen hemma. Måste till affären och köpa kattmat också, det är helt slut och mina älsklingar är hungriga!


Nytt

Veckans hetaste tips! Jag skulle rekommendera att passa på så länge den finns kvar i lager...


OBS! Uppdatering

Uppdatering i form av prissänkning har skett i detta inlägg!


Det går inte bra nu!

Ingenting går som det ska just nu! Det krånglar när jag ska fixa en design som ska läggas över till köparen, vilket inte är så kul när hon väntar på att den ska komma... Försöker fixa det, men det vill inte fungera som jag vill!

Gaaah!


En seg söndag

Oj, det blev en lång dag idag, vilket har tagit ut sin rätt nu. Jag är så trött att jag mår illa! Ska strax stänga ner och läsa en stund innan jag somnar.
Det blev, som jag trodde, en heldag i Sala även fast vi inte spelade någon minigolf. Det regnade och ingen var sugen på att vara ute någon längre tid i det vädret...

Imorgon är jag ledig vilket ska bli otroligt skönt! Ser verkligen fram emot att få sova ut och bara vara här hemma!


Dagens planer

Om två timmar ska vi vara hos Joels mormor och morfar, så det börjar bli dags att börja göra sig i ordning!
Det är lite tråkigt väder idag, men kanske är skönt också. Vi ska ju spela minigolf med ovanstående och det kanske inte är så roligt i gassande sol? Speciellt inte för mig som så lätt får ont i huvudet (och migrän).

Hoppas alla får en bra dag! Det ska i alla fall jag försöka ha :)


Sängdags för mig

Efter en trevlig kväll hos svärmor (och en sväng till bröderna Thorén) åkte vi hem och tog det lugnt! Jag var trött, men hade tillräckligt med ork för att se en film. Irene Huss - Glasdjävulen blev det, och den var riktigt hemsk! Bra, men hemsk! Den tog precis slut, och nu är det dags att sova för mig. Är jättetrött och ska därför gå och lägga mig.

Imorgon ska vi till Sala för att hälsa på Joels mormor & morfar, vilket ska bli trevligt. Jag hoppas det inte tar hela dagen bara, eftersom jag skulle vilja vara hemma och njuta av min ledighet. Men, vi får se hur det blir imorgon helt enkelt!

Godnatt :)


Äntligen hemma!

Nu har jag kommit hem från jobbet och är ledig två dagar i sträck! Det ska bli så himla skönt att få vara hemma och ta det lugnt! Eller, jag har en beställningsdesign som jag ska försöka göra klart, men det är ju roligt jobb :)

Senare ska vi åka till svärmor, är bjudna på mat där vilket ska bli trevligt! Känns som det var länge sen jag träffade min lilla svåger (det känns så konstigt att säga det, men joels lillebror - 1,5 år) nu... Tror inte att det kommer bli särskilt sent då jag är trött efter min arbetsvecka.

Nä, nu ska jag gå och krama på min älskling!



Det känns i hjärtat...

I natt åker min familj till Gotland. Det är första året som jag inte åker med dem.
Det känns i hjärtat kan jag säga! Vill så gärna följa med, och det hade jag såklart fått göra, om jag inte hade jobbat så mycket de här dagarna...

Två veckor ska de vara borta, som vi alltid brukar vara. Två härliga veckor på världens finaste ö, och jag är hemma och jobbar! Det känns så orättvist. Men nästa år, då ska vi också åka. Det måste vi göra! Åtminstone jag.

Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon, min sista arbetsdag för veckan. Sen är jag ledig två dagar i rad! Skönt!

Godnatt


Design till salu!

OBS! Sänkt pris!


Denna design kan bli din för ynka 100 50 kr!


Lämna en kommentar så kontaktar jag dig för mer info!
sdf

Klicka på bilden för mer info och för att se designen i verklig storlek!




Here we are

Godmorgon!
Strax ska jag hoppa in i duschen innan jag åker till jobbet igen. Igår var ingen bra arbetsdag! Hade nästan bara massa griniga kunder som var väldigt omständiga... Sånt uppskattas inte! Självklart kan man ju inte visa kunden vad man tycker / känner, men inom sig kokar det av irritation.
Hoppas i alla fall att den här dagen bli bättre och att det kommer mycket folk så att tiden går fort! Semester hade varit skönt att ha...

Jaja, nu måste jag duscha om jag ska hinna fixa mig och äta frukost innan bussen går om en timme! Ha en bra dag!


Torsdag

Hej på er!

Idag har det verkligen varit dålig uppdatering. Först jobbade jag till 17, sen har jag suttit med en beställningsdesign fram till nu! Nu börjar jag bli trött i både ögon och huvud, så nu är det sängen som gäller. Vill ju bli klar så fort som möjligt, men den här kommer nog ta lite längre tid pga mina idéer...

Jaja, som man bäddar får man ligga?

Nu ska jag i alla fall lägga mig - lovar bättre uppdatering imorgon!
Godnatt!

Dags för jobb

Om en stund ska jag åka till jobbet. Är väldigt trött och känner mig inte alls på topp för att jobba! Det känns nästan som om jag börjar bli sjuk, fryser och svettas om vartannat och är hängig och trött! Har jag tur känns det bättre när jag väl kommit iväg, men man vet aldrig.

Vi hörs när jag kommer hem!


A good nights sleep

Nu går jag och lägger mig, ska jobba imorgon och behöver sova ut känner jag. Är matt och lite orolig tror jag. Det kanske känns bättre imorgon, jag hoppas det.

Godnatt!


Ingen rubrik

Usch. Jag hatar att inte ha pengar. Det gör att man känner sig värdelös och dum. Speciellt när man måste låna hela tiden... Orkar inte med att ha det så längre!


Min lediga dag!

Det är så skönt att vara ledig! Tänk om man kunde vara det varje dag, samtidigt som man tjänade pengar... Det vore väl perfekt?

Om en timme ska jag köra in till stan med pappa och Emelie (äldsta lillasyster) och jag hoppas att vi kommer förbi någon zooaffär, det var länge sen jag var in och kikade på saker till mina pälsklingar. Någon godisbit ska de i alla fall få, mina små sötisar!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning! Hörs sen!


Saknaden är stor

farfar

Mattias design

Mattias ville ha en design som speglade hans intresse och visade hans engagemang inom politiken. Det skulle vara en enkel design som ändå stod ut. Några av texterna var andra önskemål.

mattias
Klicka på länken eller bilden för att komma till hans blogg!



Dimma

Godmorgon!

Jag vaknade till en tjock dimma runt klockan fem, vilket inte var så roligt! Somnade om till halv nio och då var det inte alls lika mycket, tack och lov! Nu börjar den försvinna helt som det ser ut.

Om ca 45 minuter ska jag åka till jobbet. Är jättetrött och hade helst bara velat ligga kvar i sängen hela dagen! Tyvärr så går ju inte det... Imorgon är jag ledig i alla fall, då kanske jag kan vila upp mig lite.
- Pappa, kan vi inte ta stan på söndag istället?

När jag kommer hem får ni se designen jag pratat om, hinner inte fixa allt med det nu...
Nä, nu måste jag gå och göra mig i ordning, äta frukost och föna håret m.m. Ha en bra dag!


Picture

Slinker in med en somrig (oredigerad) bild såhär på senheten!

583

Imorgon kommer resultatet av designen upp, missa inte det!
Godnatt!

Kvällsmys framför tvn

Det är väl lite sent för kvällsfika kanske, men vi blev så sugna på äggsmörgås att vi var tvungna att koka några ägg! Snart är allt färdigt så då blir det en stund framför tvn innan vi går och lägger oss.

Vårt kvällsfika består av:

- Apelsinjuice
- Kokade ägg
- Smörgåsar
- Mjölk & Oboy (till Joel)

Jag hade tänkt visa det färdiga resultatet av designen som jag pratat om ett tag nu också, men jag får nog göra det imorgon istället, det blir för sent för mig som ska jobba annars! Håll till godo :)


Tips till er!

Slänger in ett litet tips såhär innan jag går och lägger mig. Nu är det faktiskt måndag (enligt klockan) vilket betyder ny vecka - nytt veckans tips!

Denna vecka är det en bakteriedödande rengörings-gel jag tipsar om, vilket är väldigt prisvärt och valt som "vårt val" av Lustjakt.
Tänk på att jelly-leksaker / hjälpmedel (även andra material) inte tål att bli tvättade med tvål, då det torkar ut och förstör produkterna i förtid. Därför är det viktigt med en bra rengörings-gel. Passa på att införskaffa denna som dessutom har ett bra pris!

Som sagt, ett litet tips bara! Lycka till!

Godnatt :)

Slöa söndag

Sitter hemma hos svärmor och slappar. Har Viktor här bredvid mig, han läsete nyss en gratistidning men nu ritar han bilar. Närmare bestämt en pontiac, för en sån bil har hans mamma. Hon förbereder just nu maten för ikväll. Det kommer serveras lasange!

Hemkomna

Vi kom precis hem från en trevlig kväll hos Victor & Lizzan! Tittade på deras ursöta kattungar, busade med deras fina dotter och tittade på film med dem! Jag somnade tyvärr innan filmen var slut, var så trött! Kände mig lite dum, men jag har ju faktiskt jobbat idag, då får man vara trött!

Satte mig bara här för att kolla mailen, men var tvungen att slinka in här en sväng också. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i våran sköna säng och sova!
Godnatt!


Yes!

Nu är KLAR med designen jag har jobbat med så länge! Det känns så skönt! Nu väntar jag bara på att han som ska ha den ska höra av sig och godkänna, eller tala om vilka ändringar han vill att jag gör (om han nu vill det). Jag hoppas han blir nöjd med resultatet, för det är jag! Visar såklart här sen när allt är färdigt och designen ligger på den rätta bloggen.

Snart ska vi åka till affären och handla något att äta. Jag är inte hungrig, men något måste man väl ha i sig för att orka. Har ju faktiskt jobbat idag, vilket gick bra! Det var lugnt första timmen, men sen rullade det på och tiden gick väldigt fort! Trevliga och glada kunder var det också, det gör mycket till att man är på bra humör och att det är roligt att jobba! Imorgon är det söndag, vilket betyder ledig dag för mig. Skönt! På måndag är det full fart med jobb igen, så jag får passa på att ta det lugnt och vila mig lite i helgen. Synd att det är så tråkigt bara...

Lite senare ska vi åka och hälsa på Victor, Liselotte & Lilly (mitt fina gudbarn ♥) Det var länge sen vi träffade dem nu, så det ska bli kul att se dem! Måste kika på deras kattungar också, de ha nog blivit betydligt större sen jag såg dem sist...

Jaja, nu vet ni att jag lever och inte har glömt bort er!
Kram


Seg

Nu ska jag lägga mig, har jobbat hela dagen och är väldigt trött. Sorry för dålig update, men jag kommer igen. Jag lovar!
Godnatt!


Jobb jobb jobb

Jobb idag, åker om en halvtimme, hemma runt 18 då vi är bjudna på mat hos mormor & morfar - vet alltså inte när jag kommer hem. Hör av mig då i alla fall!

Ha en bra dag allihopa :)


Då måste jag ta sönder dig

Saknar dig sen du försvann
Saknar dig och känner mig halv nu 
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig,
Jag tänker stoppa dig

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig,
Jag tänker stoppa dig

Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig och
Tänker för mycket på dig
Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
Tänker för mycket på dig Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag
Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
Hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig
Jag tänker stoppa dig, stoppa dig Stoppa dig, stoppa dig, jag tänker stoppa dig
Stoppa dig, stoppa dig





OBS!
Texten är inte komplett utan jag har tagit bort delar jag inte tyckte passade in till mina tankar.
Och nej, det har ingenting med mig och joel att göra, vi har det bra :)


Detta eviga pill!

Sitter med en bloggdesign som jag inte blir riktigt klok på! Det blir liksom inte bra... Inte som jag tänkt mig i alla fall. Känner att det är dåligt med idéer också, men jag vill och måste bli klar med den här snart, så jag försöker få fram något bra.

Joel och jag har satte nyss upp en takfläkt i hallen uppe, det blev riktigt bra faktiskt! Det är lite vinglig, men det löser vi nog på något vis...

Ska fortsätta med designen nu! Hörs senare :)

Hoppsan!

Jag tror jag börjar bli lite väl trött nu....



Jag - Om någon frågar efter dig så ger jag dem till dummer.

Niclas - Vem är dummer?

Jag - Oj, jag skulle skriva: Om någon frågar efter dig så ger jag dem ditt nummer!


Hahaha!
Sängdags kanske...?


Nattuggla

Gäsp! Nu börjar jag bli tillräckligt trött för att gå och lägga mig... Jag tittade på Miss Marple på fyran förut, och efter det satte jag mig här. Har spelat msn-spel med Niclas från min gamla klass i ettan (gymnasiet) och JAG VANN!

En gång....

Jaja, jag är ganska dålig förlorare, men en bra vinnare också -  här kommer mitt enda bra resultat! Visst är jag väl lite bra ändå? Lite, liiite?


Yaay! Mitt personliga poängrekord för övrigt!

Sliten

Jag har (ännu en gång) sovit väldigt dåligt i natt vilket slutar med att man blir trött. Är man trött blir det dålig uppdatering här på bloggen! Sorry för det, jag kommer snart igen med nya krafter :)

Imorgon är jag ledig igen och då ska jag försöka göra klart en beställningsdesign. Det skulle vara skönt att bli av med lite i "högen"... Nu ska jag gå och sätta mig framför tvn en stund innan jag stupar i säng. Kanske kommer tillbaka lite senare, vi får väl se!


Akvarium

Jag älskar allt som har med akvaristik att göra! Det är så roligt att pyssla med sanden, stenarna och växterna! Det är både fint att titta på, men också väldigt lugnande och avslappnande. Man kan bli sittandes i timmar och bara titta på allt som rör sig där inne!

Jag tror att jag alltid varit intresserad av akvarium, och fiskar, för tittar jag tillbaka på mina teckningar jag gjorde när jag var liten, så var det mest under-vattens-teckningar med olika fiskar i fina färger, sjögräs som gungade fram och tillbaka, snäckor och små krabbor på botten... Jaa, det har nog alltid funnits där, på ett eller annat sätt!


En gammal bild på mitt 190-liters akvarium.

adf
Ny bild med det nya gruset. Ska köpa mer växter så fort jag får lön. Just nu ser det tyvärr lite tomt ut...

asd
(samma som ovan)
Klicka på bilden för att se den i större format!


Fotografi

as
 Änglatrumpet från förra sommaren


Regn och rusk

Sitter hemma hos mamma och slöar... Det är sånt tråkigt väder så man vill inte göra någonting! Sov otroligt dåligt i natt, vaknade första gången vid 3.45 av att det var ett gäng utanför vårt fönster som skulle iväg och skjuta för en som fyllde 40 (det var i alla fall fyra skott...) De pratade och skrattade högt och tydligt vilket såklart gjorde det svårt att sova...
Några timmar senare skulle Joel upp till jobbet, jag vaknade även då. Sen var det åtskilliga lastbilar, bussar och personbilar som åkte förbi i full fart så regnvattnet från vägen stänkte och lät väldigt illa. Jag brukar inte vara så lättväckt, men myggfönstret satt i ett av sovrumsfönstren och därför hördes ju allt dubbelt så bra!


sötis
Hittade en bild sen i julas på Joels lillebror Viktor


Tic-tac

Nu är det dags för mig att sova, har suttit här sen kl. 19 och börjar bli trött i rygg och ben... Kan åtminstone bocka av en design på listan! Känns skönt!

Har spelat tic-tac-poker på msn med Victor ett tag nu, men hjärnan börjar sega ihop sig och (jag skyller på det) därför vann han stort över mig nu i sista spelet! Haha!

Nä, godnatt!

Inget paket än...

Väntar med spänning på att min vinst ska komma :)

Idag har jag som sagt jobbat, det har gått bra. Var precis lagom mycket folk så man hade något att göra hela tiden. Förra veckan, och veckan innan det hade det tydligen varit full fart i den lilla butiken jag jobbar i så mina kollegor hann inte ens äta lunch. Det hade varit långa köer, människor som svettandes och stånkandes trängde sig fram bland alla bad- och underkläder, och klämde sig i många olika sorters badkläder innan de äntligen bestämde sig...

En sak som jag har funderat på sen jag började jobba i den lilla butiken är, - varför envisas folk med att gå och prova bad eller underkläder när det är som varmast ute, medan en dag som den här (molnig och sval) är det nästan ingen på stan alls...
Konstigt tycker jag.
Men mig gör det verkligen inget att alla är ute när det är som varmast, då får ju jag mycket att göra och tiden går fortare :)

Imorgon är jag ledig, det ska bli skönt. Ska passa på att fixa några beställningsdesigner som jag vill få färdigt så fort som möjligt också. Det känns bra när man kan bocka av saker från att-göra-listan... Nästa gång jag jobbar är på onsdag så det är ingen långledighet direkt!

Nu ska jag återgå till ps och försöka få till något bra!


Trötter

Hm, jag orkade inte ens titta klart på Poirot, utan somnade i soffan... Nu ska jag gå och lägga mig i sängen istället och sova för natten. Fattar inte varför jag är så trött? Har frysit hela dagen också, jag kanske börjar bli sjuk? Hoppas inte det, för den här veckan börjar jag ju jobba...

Imorgon jobbar jag mellan 11-17 och kommer inte kunna svara på varken kommentarer eller mail, men så fort jag kommer hem är jag igång igen!

Godnatt allesammans!


Ingen rubrik

Tittade ju runt på tradera förut, hittade lite fina saker, la ett bud - och vann! Hihi :) Vad det är tänker jag inte säga än, utan det får bli en överraskning!

Nu ska jag kika på Poirot på tv4-plus! Hörs sen!


Tradera

Jag sitter och drömmer mig bort på tradera för en stund. Sitter hemma i svärmors soffa och klickar mig runt... Har ont i huvudet och känner mig inte allt för trevlig och social.

Ska väl åka hem snart, uppdaterar då!

Söndag igen...

Hej hopp!
Jag är så glad, för i morse när jag vaknade så var det skönt i lägenheten! Gick och kollade på termometern och den visade bara 26º här inne. Yay! Vilken skillnad det är alltså, vi brukar ligga på 30-31º nu när det har varit så varmt... Åskvädret som kom igår var behövligt, och regnet också!

Idag funderar jag på att cykla hem till mamma & moster och sola med dem. Tänkte passa på nu innan jag börjar jobba (imorgon) och få lite mer färg. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Jag är så rastlös.


Busy

Hej på er!

Det blir lite dålig uppdatering just nu, jag vet... Håller fortfarande på med designen och det tar tid. Som jag sa så är den väldigt speciell, och jag vill göra lite extra på den.
För er som inte vet är bloggdesignandet väldigt tidskrävande, vilket många inte förstår. Det är åtskilliga timmar som spenderas med designen för att få den bra, och för att inte tala om det jobb som krävs för att lägga in det färdiga resultatet. Hjärnan måste vara på topp hela tiden för att det inte ska bli fel i koderna. (visst, det är inte så svårt, men gör man flera stycken om dagen så blir det lite grötigt i huvudet till slut.)

Ville bara tala om det, så kanske ni förstår varför det är tomt här. Jag jobbar för fullt trots värmen, vilket också är rätt krävande. Och varmt!

Jag ska nog ändå ta en paus snart och sätta mig vid tvn med älsklingen. Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?



Lördag 4 juli

Det är varmt, men inte lika varmt som för någon dag sedan. På grund av åskvädret igår kväll så blev det inget skrivet här, och inget annat gjort heller för den delen eftersom allt var urdaget. Ganska skönt faktiskt, igen telefon som ringde, inga mail som måste kollas. En mini-semester kan man nog kalla det!

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, det visar sig väl. Min moster (som bor i Härnösand) kommer ner idag och hälsar på, det ska bli trevligt :) Var länge sen jag träffade henne nu.

asd
En bild som jag tog på midsommarafton i år, jag gillar ljuset.
(bilden är oredigerad)


Just nu


Lyssnar jag på


Veronica Maggio är det som spelas hemma hos mig just nu - på repeat :)
asd


Bultande huvud och gassande sol

Godmorgon! Eller, det är väl eftermiddag nu, men jag har nästan nyss gått upp... Har haft (och har fortfarande) ont i huvudet så jag har legat kvar i sängen och vilat och läst om vartannat. Nu är jag i alla fall uppe och om en stund kommer mamma och hämtar mig, ska nämligen åka hem till dem och sola tänkte jag.
Min syster som fyllde 15 för en tid sen har äntligen fått sin efterlängtade moppe, så hon vill nog visa den för mig också kan jag tro... :)

Hoppas alla får en bra dag, vi hörs senare!

Matförslag?

Det blir en kort update igen... Har nämligen fullt upp med en lite speciell beställningsdesign som är en liten utmaning att göra! Säger inte mer än, men resultatet kommer upp här så fort det är färdigt! :)

Snart ska jag ta en sväng med cykeln fram till affären och handla lite till maten... Något att ha till pasta tänkte jag, någon som har ett bra förslag?


Tjohej

Nu har jag varit och tagit mina sprutor - brättar mer om det sen för nu ska jag iväg och bada hos mina fina kusiner :) Det går ju inte att vara inne i värmen!
Tjingeling så länge!



Jag är med

Och tävlar om dessa fina örhängen
kumkum
hos Liselotte!

(för att delta i tävlingen, klicka på länken så kommer du till hennes blogg!)

Kickis design

kickis
Kicki ville ha en rosa design med något snyggt mönster, tre bilder i headern, sitt bloggnamn och en egen text. Signatur efter varje inlägg var något hon också önskade.
Nu kan ni se resultatet på hennes blogg!




1 juli

Idag har jag hunnit med en del saker, bland annat lämnat över en bloggdesign, badat, åkt med mamma och pappa runt till banken, optikern mm, gått till Victors jobb, åk med Victor hem till honom och hans fru, följde med dem in till stan och nu är jag hemma!
Handlade en del saker som 1 tunika / klänning / linne eller vad man nu vill kalla det, ett par matchande örhängen till, ett hårband, läppglans & en rouge. Allt på rea (utom läppglanset och rougen, men de kostade under 30 kr i vilket fall...) Kan visa hur allt ser ut imorgon.

Tittade nyss på Sex Education på 3an vilket var intressant! Tyvärr fick jag inte se hela eftersom tvmottagaren (eller något sånt) krånglade så att 3an inte fungerade (bara 3an, suck!) men jag fick se de sista minutrarna åtminstone, så nästan hela blev det ändå. Var det någon mer som tittade på det?

Nu ska jag strax gå och lägga mig, för imorgon ska jag till vårdcentralen för att ta sprutan! Usch...


Tips

Intressant program på tv3 just nu. Återkommer efter det!

Värme

Jag ska strax cykla iväg och svalka mig i kusinernas pool. Det är så varmt så jag smäller av snart, har 30º i lägenheten! Inte skönt...

När jag kommer hem ska jag slänga in en tvätt i maskinen och lägga över en beställningsdesign till köparens blogg, så jag har lite att göra! Men först ska jag bada! Ha det bra i värmen alla fina läsare! Kramar

RSS 2.0