Disk-tajm!

Nu ska jag ta och diska lite. Måste göra någonting, annars somnar jag!
Det var en jobbig natt, sov jättedåligt och mådde inte alls bra... Därav tröttheten! Orkar inte göra något annat än att ställa mig i köket, borde gå ut och få lite frisk luft, men jag struntar i det.

Köket, här kommer jag! (gäsp)

Hemsk dokumentär som måste ses!

Från dokument utifrån på SVT.

Jag blir så ledsen när jag ser sånt här! Att människor kan vara så grymma och bara tänka på sig själva är skrämmande.
Ta dig gärna tid att titta på detta, och få en inblick i vad människorna gör med djuren idag. Det är ingen vacker syn, men man inser allvaret i det hela.
Gå in HÄR för att titta.
Jag vill varna känsliga tittare för starka scener!

Borde det inte vara förbjudet att avla fram sjuka djur?


Vad får man säga, egentligen?

Ikväll, när vi var på födelsedagskalas så fick jag en kommentar, och jag tog den såklart på helt fel sätt. Som jag alltid gör.

Efter det så började jag tänka.
Vad "får" man egentligen säga till en annan person?

Jag tänker inte tala om exakt vad som sades, men man kan likna det vid att säga;
- Va?! Ska du skaffa barn? Jaha, nä, jag trodde inte riktigt att det var din grej. Tror du att du kommer klara av det då? Man vet ju aldrig vad man får för slags barn, om det är skrikigt, med kolik och andra problem eller om man har tur att få ett som är lugnt...
Nä, jag skulle nog avråda dig att skaffa barn. Du kanske borde hålla dig till katter istället?
(anta att personen i fråga redan har barn och menar att "du" inte skulle klara av det jobbet.)

Nu var det absolut inte barn det gällde, men det är det enda jag kan likna det vid, och som jag tror att flest kan känna igen sig i.
Hur skulle det kännas, om du hade längtat efter barn i flera år, och sen får höra detta?

Inte så kul skulle jag tro.

Ganska hopplöst faktiskt.

Och du skulle antaglien tänka; vem är han/hon att döma mig?

Det gjorde åtminstone jag. Medan jag försökte slå bort mina ledsna tankar (om att det kanske är så att jag inte skulle klara detta, men det vet man inte förrän man provat) så tänkte jag, - Han/hon har också varit nybörjare. Vad är det som gör att han/hon skulle klara det bättre än mig?

När jag funderat över detta ett tag så insåg jag att ingen kan allt och är perfekt från början.
Och att jag kommer klara det galant!

Samtidigt så gnager tanken i bakhuvudet, kommer jag fixa det, eller borde jag låta bli?

Kalas!

Strax ska vi åka och gratulera svärfar som fyller år idag! Fast först måste jag ju göra min i ordning, föna håret, sminka mig och allt sånt! Såg precis klart på Spårlöst om en tjej som letade efter sin pappa på Hawaii. Det är häftigt hur "lätt" det är att hitta en person, bara man vill... Kul också när den de letar efter blir glad över att bli hittad!

Nä, nu blir det bråttom om jag ska hinna innan Joel får ett utbrott ;)

Godnatt!

af
Nu ska jag sova :)


Städning!

Jag gör just nu rent kylskåpet! Känner mig duktig :) Joel diskar och när jag är klar med kylen ska jag göra mat! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något, men det löser sig nog. Var ju och handlade på Maxi igår, så nu finns det lite i kyl och frys igen... Härligt!

Nä, nu ska jag fortsätta.

Jobb

Idag ska jag jobba igen. Det är bra, men tar emot att gå upp tidigt en lördagmorgon!

Jag blev missnöjd när inte Laila fick vinna! Jag hoppades så på det.
Nä, nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna!

Let's Dance!

Snart snart snart avgörs det... Jag är supernervös! Hoppar att Laila vinner, hon är faktiskt bäst. Grym helt enkelt! Go Laila go Laila!

Vem vinner?!

Pratstund


Har precis pratat lite med Gurra på facebook. Det känns alltid lika bra att prata med honom, jag vet inte varför. Han är bra, helt enkelt. Saknar honom, det var synd att han slutade i klassen (för två år sedan) för det blev väldigt tomt. Jag tror att jag (allra helst jag...) hade tyckt skolan var roligare om han hade varit kvar. Han gjorde dagen, liksom :)

Gå gärna in HÄR och tala om för honom att han är en bra kille. Och hälsa från mig.



Caught in a moment

Här är min fina fina Pingla som jag hittade en dag.
På köksbordet.
Under duken...
Min bustjej!
darling
(så fort hon såg mig så hoppade hon ner illa kvickt, sötnosen!)

Lillan myser i sin elementsäng :)

lillan




Alla bilder är tagna av mig och är skyddade av upphovsrättslagen. De får därmed inte kopieras eller användas utan mitt tillstånd.


Design nr.10

heaven
Klicka på bilden för att se den verkliga storleken

Intresserad? Lämna en kommentar!

Ordlös

afr

Två bilder

af

af

Två bilder jag tog på 70-års kalaset vi var på för ett tag sedan.

Det är tungt just nu. Går inte alls som jag (vi) vill eller hade tänkt. Försöker ta en dag i taget och inte tänka på alla måsten och den närmaste framtiden.

Det går sådär.

Som en groda utan ben.


Jobbade idag, det gick väl helt okej. Trodde att det skulle gå bättre än det gjorde. Borde inte ha hoppats så mycket egentligen, men jag kunde inte låta bli.
Usch. Nu känns allt så värdelöst, hopplöst.

Efter jobbet så hämtade Joel upp mig och vi åkte runt till de flesta djuraffärer i Uppsala. Bara för att jag ville det! Min Joel är så snäll :) Det slutade med att jag köpte 4 Scalarer på Akvariehobby. Äntligen! Har ju velat ha såna så länge, och nu så tog jag tillfället i akt. Jag hoppas att de ska trivas. I morgon ska jag försöka fixa mitt lilla projekt som inkluderar bambu! Fast jag har ingen såg... Det är det enda problemet just nu.

Bamburören



Var till Plantagen förut idag och handlade 150cm bamburör till ett litet akvarie-projekt! Jag har en idé och jag tror att det kommer bli riktigt bra när det är färdigt!

Kom nyss hem från en liten promenad med Sanna - kul!
Imorgon ska jag jobba igen. Det ska bli roligt! Var ganska länge sen nu... Ska nog försöka få tid att prata med en av cheferna om lite grejer också. Om vi hinner förstås!

Joel ligger och sover redan. Han var trött efter sin första dag på det nya jobbet. Jag förstår det, det är nog mycket att ta in och komma ihåg! Direkt när han kom hem så åkte vi tillbaka in till stan med katterna för att ta stygnen från operationen! Resan gick hur bra som helst och jag är så stolt över mina små tjejer! Det gick bra hos veterinären också, men det var nog obehagligt för dem. Electra försökte ta sig loss ur deras grepp och Pingla fräste och morrade åt dem. Men jag antar att de är vana vid sånt med ett sånt jobb... När det väl var färdigt så var tjejerna hur lugna som helst och hemresan gick galant!

Stan!

Snart ska jag åka in till stan med mamma, mormor och morfar! Kul! Bättre det än att sitta hemma och tråka hela dagen! Måste hoppa in i duschen nu, de kommer och hämtar mig om en halvtimme... Bråttom bråttom!

Time warp

Coolt program på Discovery - Måste ses! Hur häftigt som helst! Dubbelavsnitt just nu, så passa på att titta :)

Donation!



Matilda har donerat och den nya designen ligger nu på hennes blogg!

agfag




Glöm inte utförsäljningen!

Ni har väl inte glömt utförsäljningen av mina bloggdesigner?

Klicka på bilderna för att komma till resp. inlägg för mer info!

adfag

af

Middag på Gästis!

Yes, om ett tag så ska vi åka till Gästis (ett gästgiveri i östervåla) och äta buffé med Joels nu föredetta jobbarkompisar. Han gjorde sin sista arbetsdag på Z idag. Bjöd på tårta och hade trevligt!

Nu ska jag fixa iordning mig det sista och sen måste vi åka, ska vara där kl.17! Uppdaterar när vi kommer hem, eller möjligtvis imorgon!

aafgf

Akvariebilder

agf
Mitt 190l som är i väldig oordning just nu!

aafgf
Det ska möbleras om, sättas in nya växter och dekoration


jhb
Den här ska planteras och förhoppningsvis växa sig stor


Det som lever här är:
Närmare  60-80 Guppys i olika färger och storlekar (det går inte att få stopp på dem)
Ca 5 Platys
10-15 Black Mollys
1 Ancistrus (mal)

Fler ancistrus ska köpas, eftersom den jag har nu blev ensam för inte så länge sen. Jag har även tänkt göra mig av med mina guppys (om det är möjligt...) och mollys för att skaffa större fiskar. Till exempel malawiciklider!




De bilder som är kvar som jag hade tänkt visa går inte att lägga in - jag vet inte varför?! Fel vid sidhämtnings står det bara. Konstigt att det fungerar med vissa, och andra inte...

Jag är med och tävlar

Hos Eva om det här underbara sockerpasta-kitet från tårtdecor!

afrg
 Vill du också vara med? Klicka på bilden så kommer du till tävlingen!
Lycka till!

Blogg.se?!

Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp mina akvariebilder här nu när jag äntligen fixat dem. Det gick hur bra som helst - till jag hade laddat upp den första! Sen ville inte blogg.se vara med längre... Jag kan alltså inte lägga upp mer än en bild ikväll. Jaja, bättre det än ingenting. Right?
Man ser inte helheten, men jag skulle komma till det i mina andra bilder... Det får bli ett litet smakprov nu så kommer resten imorgon!

jhb
Black molly framför växten och platy i bakgrunden, man kan även se en guppy om man kikar riktigt noga
 (alla tre är "egenodlade")

En vårdag i mars

Efter ännu ett misslyckat försök till att göra rent i akvarierna så gav jag upp, slängde i en tvätt i maskinen, sorterade in ren tvätt i garderoberna och nu sitter jag här. Nu låter det som att jag har varit jätteduktig, men det finns massor kvar att göra. Jag skulle vilja göra vårfint här! Byta ut gardinerna i vardags/tv-rummet, slänga alla fula (läs döda) blommor som inte klarade sig över vintern och skaffa nya, fräscha, fina vår- och sommaraktiga istället!
Nu när jag tänker på det, så kanske jag kunde plocka ner gardinerna här i tvrummet och låta det vara. Inte ha några alls, alltså... Det tycker iaf jag är snyggt. Våra fönster är så snygga! Gamla, grova, vitmålade fönsterbrädor. Ordentliga liksom.

Nä, nu blir det vår-upp-piffning här! (så mycket jag orkar...)
Blev himla sugen på att göra om! Undrar bara vad mister sambo säger när han kommer hem, vi brukar inte ha riktigt samma smak...

Bloggdesign

Här kommer en till design som den som vill kan lägga vantarna på! Kommentera vid intresse så berättar jag mer.

af
Klicka på bilden för att se hur den ser ut i verklig storlek.

Idag

Det är inte bättre idag heller. Har fått ont i halsen igen och så har febern kommit tillbaka! Hostan sitter i som vanligt. Jag som trodde att jag var på bättringsvägen åtminstone... Tji fick jag!

Eftersom jag bara ligger här och inte orkar göra så mycket så tänkte jag att jag kunde lägga upp en ny försäljningsdesign eftersom den andra jag la upp här om dagen är bokad.

adf
Intresserad av en ny design?
Lämna en kommentar så kontaktar jag dig för mer information.
(klicka på bilden för att se hur den ser ut i verklig storlek)


Jag funderar ändå på att försöka ta mig till affären och se om det finns något passande! Först ska jag få i mig lite frukost tänkte jag, det är ju så farligt att gå hungrig till (och i) affären!


Dagen

Det här var ingen bra dag. Har sovit och varit vaken om vartannat och så har jag väldigt ont i huvudet! Hostan har inte gått över heller och jag känner mig inte alls pigg. Är så himla sugen på massa saker! Apelsiner, kiwi, godis och chips! Geee mig! Joel vägrar att åka till affären för att handla till mig, så jag vet inte vad jag ska göra :( Känner mig väldigt ynklig just nu och skulle kunna lägga mig ner och gråta för minsta lilla (som till exempel att J inte åker och handlar åt mig)!

Miami Ink går på för fullt här hemma medan jag sitter här i soffan och tycker synd om mig själv... Vad ska jag göra?



En ny design!

Ny bloggdesign som väntar på att komma till någon lämplig.
Lämna en kommentar om du är intresserad.

adfag
Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek

Till salu för den som vill ha den.
Pris: 70 kr

Såld.

Jag är helt såld. Har hittat världens finaste lilla tjej på blocket som bara ropar efter att få komma och bo här hos mig. Jag önskar att jag bara kunde ringa och tala om att jag kan ta henne.
Tyvärr är det inte så lätt.
För det första så måste jag komma överrens med herr sambo, och så måste jag vara säker på att det verkligen kommer fungera. I want it so bad, att det ska funka.


Avs. Din Hund



Ta dig en stund att fundera på detta...



♥ Mitt liv varar bara i ca. 15 år.
Skild från dig betyder sorg för mig, tänk på det när du skaffar mig.

♥ Ge mig tid att förstå vad det är du begär av mig.

♥ Gör mig tillitsfull ty du är mitt hela liv.

♥ Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra inte in mig som straff.

♥ Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig.

♥ Tala till mig även om jag inte förstår dina ord, men din stämma översätter allt.

♥ Vet du att jag aldrig glömmer hur man är mot mig?

♥ Om du slår mig tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand, men jag använder inte min makt.

♥ När du blir irriterad på mig för du själv har brått, så tänk på att jag kanske har ont i magen, kanske låg för länge i solen eller bara är trött och ledsen på allt.

♥ Ge dig tid med mig då jag blir gammal, ty även du blir gammal en dag.

♥ Var hos mig när jag har det svårt ty allt blir lättare för mig om jag har dig.

Med vänlig hälsning,
Din hund.







Jag har funderat kring de här orden, och kommit fram till att jag fortfarande inte vill något hellre än att ha en egen hund.
Alla borde göra det innan man bestämmer sig.

Dagen

Det blev en rätt bra dag till slut. Vi fick tag i en skrivare som tur var (tack till Johan & Åsa!!) och kunde fixa presenten. Vi blev kvar ganska länge, och jag är helt slut nu. Borde kanske ha stannat hemma och vilat, men 70 fyller man ju bara en gång...
     Det var väldigt trevligt, vi (jag och joel) hade turen att hamna vid "rätt" bord, Boris förgyllde kvällen :)

Joel fick något slags ryck och började möblera om vårat sovrum för en stund sen, och det blev riktigt bra faktiskt! Det är bara halv-dant gjort eftersom jag var på väg att gå och lägga mig, men det känns bra. Flyttade sängen och det blev mycket bättre än det var tidigare!
Tänk, ibland kan dom, de där karlarna ;)  

Nä, nu ska jag sova, är trött pga sömnbristen man får av feber, hosta och trampande katter... Godnatt!


En gång för alla

firefox

Min blogg ses bäst i Mozilla Firefox, alltså inte Internet Explorer!


Idag är det 70års kalas i Sala. Joels morfar fyller. Presenten som vi skulle ge har däremot bara krånglat! Är det någon som har en fotoskrivare som fungerar? Hör av er!

Sjukling

Jag ligger hemma med hosta, ont i halsen, förkyld och feber - usch! Skulle egentligen ha jobbat idag, men jag fick ringa igår och säga ifrån. Synd, för det är välbehövliga pegnar och så är det kul också. Men men, jag har ju några dagar kvar i slutet på månaden, och det känns bra.
    Joel är just nu i stan och besiktar bilen, jag hoppas det går bra för honom! Efter det ska han till IKEA och handla lite ramar som vi ska fixa till och göra lite finare hade jag tänkt. Hm, jag undrar var jag har gjort av mitt fotopapper... En hel kartong borde ju inte vara så svår att hitta på. Får leta sen, när jag orkar resa mig.

Tjejerna mår bättre idag, och det känns jätteskönt! Jag var orolig igår, men de är nästan som vanligt idag, lite tröttare, men annars nästan som vanligt.

Pingla
Pingla i våran säng

Operationen

Älskling
Nu är det gjort. Mina tjejer är kastrerade! De blev även id-märkta i örat och Electra blev vaccinerad (Pingla är redan det för ungefär ett halvår till, så det behövdes inte på henne). Det har varit en omtumlande dag och jag är helt slut. Nu har de precis fått mat (för första gången på nästan ett dygn) och det behövdes nog.
Det har vinglats mycket här sen vi kom hem runt halv ett och det var inte lätt att se på. Så här ynkliga och olyckliga har de aldrig sett ut förut. Men jag tänker att det är för deras bästa. Det kommer ju bli bra när det läker och jag hoppas att de inser det också, på något vis...
De börjar faktiskt piggna på sig lite nu, allra helst Pingla som de opererade först. Hon var vaken redan när jag kom och hämtade dem, medan Electra fortfarande "sov" pga den lugnande och smärtstillande medicinen.
Nu kan jag bara hoppas på att Electra låter bli stygnen och inte drar (biter) i dem med sina tänder. Hon har gjort det några gånger och är lite orolig för att de kan gå upp... I värsta fall får vi ta på henne plast-kragen vi fick med. Jag hoppas att både vi och hon slipper det. Hon gillar den verkligen inte!

Nu ska jag kika på Sveriges värsta bilförare.

Inför morgondagen

Jag är jättenervös och ångrar att jag bokade den där tiden. Det enda jag kan tänka på är hur mina stackars kissar kommer må imorgon efter ingreppet. Om hur ont de kommer ha, och att jag inte kan göra något för att förhindra det... Usch, vad är det jag kommer utsätta dem för?!
     Trots allt så är det ju för den goda sakens skull, men jag känner mig ändå hemsk som kattägare!

utflykt
Bilden togs på utflykten i lördags



Jag hoppas ändå att det ska gå bra.. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Godnatt!

En liten glimt

Här är en liten glimt av min senaste design, mer visar jag inte än
smygtitt





Jag tror att jag fortsätter och bara gör fler och fler när jag har något som jag inte vill tänka på. Då måste jag koncentrera mig helt på designen och behöver inte tänka på annat.

Avfärd

Snart bär det av. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det positiva är väl att jag inte behöver oroa mig för hur sminket ser ut, det är lika bra att vara utan.







Glöm inte bort min lilla design-tävling!

Beslutsångest

Jag vet inte hur jag ska göra imorgon... Kan inte bestämma mig. Det är väldigt jobbigt, jag måste ju komma fram till ett beslut snart, så jag och resten vet.

Men jag vet inte hur jag ska göra. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Det kommer bli jobbigt hur jag än gör.

Och om jag går, så blir det den tredje inom loppet av tre år.

Tävling!

Designutlottning!
- Klicka på bilden för att se hur den ser ut i verklig storlek


grå


För att vara med i tävlingen, följ dessa enkla regler:

  • Skriv ett inlägg på din blogg/hemsida om den här tävlingen och länka självklart till mig
  • Lägg till mig på bloglovin för att inte missa framtida nyheter
  • Skriv en kommentar till det här inlägget om varför just du ska vinna!
Lycka till!


Tävlingen avslutas när jag känner för det, men kommer tala om det någon dag i förväg

Tävlingen är nu avslutad!
Vinnaren är Jenni! Grattis!


Tävling

Jag är med och tävlar om en reflexskärm hos Emelie
från tvspelsweb.se
Temat är färg, och här är mitt bidrag!

Imorgon

Jag hinner tyvärr inte lägga ut försäljningsdesignerna ikväll - så jag gör det imorgon eftermiddag när jag kommer hem från jobbet istället!
Nu ska jag sova, godnatt!

En till

Sitter och pillar med ännu en design nu, och jag tror det blir rätt bra! Tänkte lägga ut den för försäljning och se om någon är intresserad. Så håll utkik framåt kvällen, då kommer den upp här :)

Electra
Min lilla tjej sover som en prinsessa i sin säng

Smygvisning

Nu ska jag visa designen som jag har gjort till min mamma. Jag hoppas ni gillar den! (och var snälla, jag har precis börjat lära mig ordentligt...)
Måste också säga att det är lite lite lite små-pill som ska fixas, men jag vill visa iaf :)

gröndesign


Wiie!

Nu ska jag skryta lite. Eller iaf tala om att jag är stolt över mig själv! Jag har nämligen gjort en ny blogg-design utan att behöva hjälp att fixa småsaker! Haha, ja, det kanske är svårt att förstå känslan, men jag är glad att jag inte gav upp och att det till slut blev bra!
Tänkte att jag skulle visa den här lite senare, för först ska jag visa min mamma som den är tänkt till egentligen och se om hon vill ha den, annars får jag se om det är någon som är intresserad av en design från mig. (Oj, det låter konstigt när jag läser, en design av mig? Men, ja, det är faktiskt sant, jag har lyckats!)

Nä, nu måste jag ta mig samman och få ner fötterna på jorden igen (ironi)
     Vi ska nämligen åka till Östa och grilla vid stranden med Joels mamma, extrapappa och småsyskon! Det ska bli myspys! Tar självklart med kameran och hoppas på att jag kan få några fina bilder att visa här sen... Men nu måste jag gå!

Affärsidé

När jag var på väg till affären så fick jag en idé. Jag skickade ett sms till Sanna och frågade om vi skulle ta en promenad. Det ville hon som tur var :) Jag blev glad, det var ju så länge sen vi var ute och gick sist... Vi gick förbi affären och köpte lite "nödvändigheter" (ler lite finurligt) och sen gick vi vidare.
     Det var en mysig (men hal) promenad och det kändes bra att komma ut igen. Pratstunderna man går miste om när man inte masar sig ut - jag har helt enkelt saknat dom!

Ja, när jag var på väg till affären, så frågade jag Sanna om en promenad vilket var en väldigt bra idé.
En riktig affärsidé!

Ica

Nu ska jag ta och gå ner till affärn och handla. Har ingen mat hemma, och jag är jättehungrig! Det dumma är att jag inte har någon idé om vad vi ska ha för mat... Joel ligger och sover på soffan och katterna med. Jaja, jag får väl ta något som ser bra ut!

Bra, eller?

Har nu efter lite övervägande registrerat mig på viraltrafik för att se hur det fungerar... Hittils har det verkat helt okej, lite krångligt i början (tycker jag) men nu så tror jag att jag kommit igång!

Genom att registrera sig på viraltrafik så kan du få upp till 1 miljon nya besökar till din blogg/hemsida på bara några enkla steg, det tar inte alls lång tid och självklart är det gratis!
     Jag tänker iaf testa om det fungerar!

Vill man prova kan man klicka här eller på bannern så blir man skickad direkt till info om hur man ska göra för att registrera sig! Lycka till!

kjn

Glad

Nu har jag bestämt mig. Jag ska köpa skorna! Wiiie!
Är så glad för det. Jag gillar dom verkligen. Hoppas att dom är bra på också... Det visar sig väl om inte annat :)
Beställer imorgon när jag vaknar så det blir gjort!
Snyggaste skon!
Nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Det var ganska länge sen...
Nä, ett parti betapet får det bli innan läggdags! Godnatt

5 Mars

Nu har jag kommit hem från jobbet. Det har varit en jobbig dag, jag har haft väldigt ont i armen & handleden. Var till apoteket och köpte någon slags linda eller bandage-liknande grej som nu sitter på plats och ska hjälpa till med stöd. Vet inte om det kommer hjälpa, men jag testar.

Hade tänkt att göra rent akvarierna nu när jag kom hem, men det är nog ingen idé. Jag kommer inte kunna lyfta bort hinkarna med vatten, så jag får vänta till Joel kommer hem. Vill möblera om i mitt 190l, men jag har inga idéer! Kanske kan fundera över helgen och försöka komma på något. Tänkte försöka lägga upp före och efter bilder (om det blir något omgjort vill säga) annars kan jag ju alltid visa hur det ser ut ändå :)

Våren/sommaren 2009's sko!

Jag har hittat årets snyggaste sko!
Den finns att köpa på ellos.se och kostar 449:- De finns även i färgerna Svart och Lila.
För en fattig student som mig så får jag nog drömma om dessa skönheter ett tag innan jag överhuvudtaget kan överväga att slå till... Men jag är väldigt sugen! Kanske kan önska mig dem i present? Synd att jag redan har fyllt år bara...
Snyggaste skon!
Vårens absoluta favoriter som jag vill ha!

Blodprov

Ja, så här kan ens armveck se ut efter en dag på akuten...
aj
Inte undra på att det gjorde ont och att jag svimmade...

(och ja, det är under huden, inte torkat blod ovanpå)
Bilden är tagen med mobilkamera - därav kvaliteten.

Äntligen!

Tadaaaa! Min nya design är här efter mycket om och men. Hade det  inte varit för den här killen så hade det aldrig fungerat! Tack så jättemycket för all din hjälp och ditt tålamod! Om jag inte fått den hjälp jag nu har fått så hade jag antagligen fortfarande suttit här och skrikit åt skärmen för att det inte funkar... Som tur var så slipper jag nu det :)
    Jag är iaf nöjd med designen. Ett tag hoppas jag! Jag tröttnar rätt fort, men jag ska nog försöka behålla den här ett tag nu.

Hoppas att det är fler som gillar den! Nu ska jag kika på Desperate Housewives!

Jag ger upp!!!

Nu har jag pillat med designen hela dagen, och ändå så kommer jag inte fram till hur jag ska göra för att få dit de sista detaljerna (footer till både skrivytan och sidomenyn)! Jag tror att jag blir galen snart! Det känns som att jag snart kastar ut datorn genom fönstret. Frustrerande när man har gjort allt, (ja, jag har till och med gjort två olika förslag) men inte kan få in det i stil/kodmallen...
   Jag kanske ska ta en paus och fortsätta lite senare...

Akutmottagningen

Min dag har jag spenderat på Akademiska sjukhuset i Uppsalas akutmottagning.

I går kväll så fick jag ont i vänster axel, ner i armen och ut i fingrarna. Tänkte inte så mycket mer på det utan gick och lade mig. Jag fick dock inte sova så mycket. Det gjorde ont så fort jag rörde mig och jag fick ha armen ligga längs sidan hela natten. Dessutom hade jag en katt som ville ligga på just den armen. Alltså gick halva natten åt till att mota bort henne och resten till att försöka sova trots smärtan.
     Det gick sådär.

När jag vaknade i morse så var handen och handleden svullen och jag hade fortfarande ont. Ringde därför till sjukvårdsrådgivningen där jag fick prata med en jättetrevlig kvinna! Hon tyckte till slut att jag skulle åka in till ackis för att utesluta att det var en blodpropp.  Väl där så fick jag vänta i nästan två timmar innan jag fick komma in och anmäla mig och efter det var det mer väntan.
     Några blodprov, ett svimnings-anfall och lite vatten senare så var jag tillbaka i väntrummet. Då var klockan fem och blodprovens resultat skulle vara klara först två timmar senare.
Som tur var så var det ingen propp, och ingen infektion heller. Enligt läkaren så kunde det vara en muskelansträngning som kunde ta några dagar att läka. Jag får bara hoppas att det stämmer och att det går över efter några dagars alvedon och voltaren-gel kurer.

Ja, nu har jag varit hemma en halvtimme och det är väldigt skönt! Tittar på Design Simon & Thomas och sen blir det CSI!

Vill du vara med?

Jag är med och tävlar om den här snygga blogg-designen hos Malin!

kjhyg
Vill du också vara med? Klicka på länken och följ anvisningarna!
Lycka till!

Lady Gaga

Helt klart Lady Gagas bästa låt!



Snart är min nya design klar... Tror jag! Det är fortfarande lite småpyssel kvar, men det närmar sig iaf!

Räddade

Nu kan jag pusta ut, samtidigt som jag känner en liten, liten besvikelse att det inte blev något. Hundköp för mig allstå. Men jag är väldigt glad över att det löste sig. Läsa mer om det kan man göra HÄR!



RSS 2.0