Seg och ångestfylld dag

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa med syrrans dator. Joel är ute och försöker fixa våran bil som havererade igår när vi var i stan. Fick bogsera hem den 4 mil! Det var riktigt tur att vi åkte två bilar, annars vet jag inte hur vi hade gjort... Ja, i vilket fall så sitter vi nu här utan bil för tillfället. Jag vet inte hur det går för dem där ute, men Joel trodde inte att det han skulle byta passar (pappa hade just den delen låg) eftersom den kanske är för gammal. Jag hoppas det löser sig snart, det blir ju jobbigt när man inte har någon bil!

Har inte gjort så mycket annat vettigt idag. Tiden har segat sig fram och jag är trött fast jag inte gick upp förrän runt tio.


Jag blir så ledsen när jag ser sånt HÄR. Jag vill verkligen ta en av dem, och det skulle väl gå. Åtminstone ett tag. Men eftersom jag inte är säker så vågar jag inte. Det vore ju hemskt att behöva lämna den ifrån sig efter ett par månader för att det visar sig att man inte har råd... Och jag vill inte att det ska hända.
Men samtidigt gnager det inom mig. Jag vill ju så gärna ha en hund, och nu står deras liv på spel - Utan att jag kan göra något åt det! Visst skulle jag kunna offra mig, äta nudlar i en månad och inte använda mina shopping-inpulser för att få hem ett litet liv, en stackars valp som kommer bli avlivad om några dagar för att ingen är villig att ta hand om den.
Jag vill ju!
Jag vill så gärna! Visst skulle jag kunna chansa, men.... Jag vet att om det inte skulle funka och jag måste skiljas från den skulle mitt hjärta spricka, och jag vet inte om jag vill utsätta varken mig själv eller de i min närhet för det.
       Jag vet inte vad jag ska göra!

På G!

Nu närmar det sig publicering av den nya designen! Jag ser fram emot det och hoppas att det blir bra. 

Kvällen har vi spenderat i Uppsala med god mat och trevligt sällskap! Jag köpte också en ny (läs skitsnygg) jacka på Stadium! Visar en bild imorgon. 
       Har precis tittat klart på Let's Dance (ja, jag hade spelat in det eftersom vi var i stan) och nu ska jag krypa i säng! Godnatt

Bästa låten!


Music
Frånvarande

Jag känner mig lite frånvarande här just nu, men jag håller på med en design som det bara är lite småfix kvar på, MEN som krånglar! Försöker lösa problemet nu, men det tar lite tid... Jag hoppas jag kan lägga upp den här snart iaf... 

Om en timme slutar Joel, och sen kanske vi åker in till stan! Mys :) Jag har hittat en jacka på Stadium som jag vill (läs måste) ha! Men, vi får se hur det blir med det... Jag kan ju ligga här och hoppas så länge :) 
        Tittar på musikvideon med Pink och So what - Hon är grym! Jag tycker hon är en otroligt bra sångare som samtidigt är en bra (läs bättre än de flesta andra stora stjärnor) förebild för tjejer! Man blir, eller, jag blir det iaf, glad av att se henne. Hon har sån energi att man bara vill hoppa omkring och vara glad. Haha, det kanske låter konstigt, men så känns det för mig! 

Kul grej!

Har sett det här på så många bloggar och jag var bara tvungen att testa! 

 

1. Vad heter du? Sanne
2. Ett ord på 4 bokstäver? Sand

3. Flicknamn? Stina

4. Pojknamn? Sebastian

5. Yrke? Snickare

6. Färg? Svart

7. Klädesplagg? Strumpa

8. Mat? Snabb(mat)

9. Sak i badrummet? Spegel

10. Plats/stad? Sidney

11. Orsak att vara sen? Sömnproblem(?)

12. Något man skriker? Sluta

13. Film? Stolthet och fördom

14. Något man dricker? Saft

15. Band? Spice girls xD

16. Djur? Sköldpadda

17. Gatunamn? Storgatan

18. Bil? Saab

19. Sång? SOS (Abba)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Sällskapsspel


Torsdag

Egentligen har jag inte tid att sitta här eftersom jag ska iväg till jobbet om ungefär en halvtimme, men ändå så gör jag det. Är det det här som kallas beroende? 
      Idag fick jag äntligen lite lön - Underbart! Har betalat räkningar nu, och det känns skönt att det är avklarat.
Nä, nu måste jag faktiskt kila, min buss går om 30 min och jag har inte ätit eller bytt om än... Oops :)

afgsh

Moster 30 år!

Har precis kommit hem från ännu en arbetsdag och ska snart iväg igen. Min moster (morbrors sambo) fyller nämligen 30 idag! Wiie! Det ska bli kul att komma dit och träffa små-kusinerna :)

Nä, nu måste jag sticka och duscha om jag ska hinna med allt innan vi ska vara där!

Tävling!

Nu är jag med och tävlar om det här snygga armbandet!

tävling
Vill du också vara med, klicka HÄR


Usch

Det går inte så bra för mig... Jag försöker och försöker med mina designer till bloggen, men jag lyckas aldrig riktigt! Är det inte det ena, så är det det andra. Jag blir tokig!!

Det är liksom som att jag har alla delar, men att jag inte kan få dem att passa ihop. Om jag bara kunde få en liten liten vägvisning så tror jag att allt skulle falla på plats. Jag vill tro det iaf. 
Nu har jag beklagat mig lite, det känns skönt att få ut det. Joel börjar nog bli trött på att jag sitter och skriker åt datorn för att jag inte lyckas, så därför är det nog dags att avsluta för idag. Egentligen vill jag inte, men min hjärna börjar bli seg så det är nog bäst.
athgs

Bengaler

Mycket fin Bengal från utställningen

bengal
En bengal

Förhandstitt!

Nu har jag haft APU i några veckor och jag har faktiskt jobbat! Här kommer en liten förhandstitt på vad jag har gjort... 
OBS! Ignorera kanten till vänster, den hör inte dit.

Förhandstitt visitkort
Ett förslag på visitkorten som jag har fått i uppdrag att göra.
Har inte visat företaget än...

Pingla

En till bild på älsklings-Pingla i sängen!

Älskling
Hon är så fin, min tjej!

Trötta katter

Mina fina älsklingar ♥
Pingla
En trött Pingla ligger i sängen och vilar under mitt täcke

Electra
Och trötta Electra vill inte vara med på bild i sin elementsäng

Lördagen

Jobbade idag igen, och det gick väl helt okej. Det var allmänt dåligt med folk på stan, så det var nog inget dagskassa-rekord i någon av butikerna runt om oss. 
Vilket ioförsig är en liten tröst. 
Att ingen annan heller sålde så bra alltså.

Joel kom in och hämtade mig efter jobbet, och det var väldigt snällt! Vi gick en sväng på stan också. Det händer inte så ofta, så det var mysigt :) Kikade lite i några affärer, men som vanligt finns aldrig det man ska ha! Men men. Jag fick i alla fall inhandlat en kalender, vilket verkligen var på tiden! Blev ganska nöjd faktiskt, hittade den på rea, 39.50:- betalade jag - helt okej! Funderar på att göra den lite mer personlig, sätta dit några kort på katterna kanske... Vi får se vad jag kommer på.

Nä, nu blev jag sugen på att fixa bilder på mina (p)älsklingar... Visar sen!

Att ge sin katt ett piller...

Det är enkelt, följ bara instruktionerna!

 1. Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som du skulle hålla ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på vardera sidan om kattens mun och tryck försiktigt på kattens kinder, håll samtidigt pillret i handflatan. När katten öppnar sin mun, låt pillret rulla in i munnen. Låt nu katten stänga sin mun så att den kan svälja i lugn och ro.
 2. Ta upp pillret från golvet och hämta fram katten från bakom soffan. Låt katten ligga i ditt armveck igen, och upprepa proceduren från punkt 1.
 3. Hämta tillbaka katten från sovrummet, och släng det uppblötta pillret.
 4. Ta fram ett nytt piller ur folieförpackningen, håll katten i vänster arm och håll i baktassarna hårt med vänster hand. Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i kattens mun med pekfingret. Stäng nu kattens mun och räkna till tio.
 5. Fiska upp pillret ur akvariet och plocka ner katten bokhyllans översta hylla. Ropa in din make/maka från trädgården.
 6. Ställ dig på knä och håll fast katten mellan dina ben, håll hårt om fram- och bakbenen. Strunta i om katten morrar. Be din make/maka att hålla fast huvudet samtidigt som du kör in en linjal i kattens mun. Låt pillret glida ner längs linjalen och gnid kattens struphuvud kraftigt för att sätta igång sväljreflexerna.
 7. Plocka ner katten från gardinstången. Plocka ur ett nytt piller ur förpackningen. Gör en snabb anteckning om att köpa en ny linjal och att laga gardinerna. Sopa försiktigt upp skärvorna från de krossade porslinsfigurerna som stod i fönstret och lägg dem åt sidan för reparation.
 8. Vira in katten i ett badlakan och be maken/makan att ligga uppe på katten så att dess huvud sticker fram ur armhålan. Lägg pillret i ett sugrör, tvinga upp kattens mun med en penna och blås i sugröret.
 9. Läs på etiketten så att du försäkrar dig om att pillret inte är skadligt för människor. Drick ett glas vatten för att skölja bort den äckliga smaken. Sätt på ett plåster på din makes/makas arm och tvätta bort blodet från mattan med kallt vatten och såpa.
 10. Hämta katten från grannens trädgårdsbod. Hämta ännu ett piller. Stoppa in katten i ett köksskåp och stäng dörren så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en matsked och skjut in pillret i kattens mun med ett gummiband.
 11. Hämta en skruvmejsel ur garaget och sätt tillbaka skåpsluckan på sina gångjärn. Sätt på ett skyddsförband på din kind. Ring din husläkare och fråga när du tog din senaste stelkrampsspruta. Släng din nedblodade T-shirt och hämta en ny i garderoben.
 12. Ring brandkåren och be dem plocka ner katten från trädet på andra sidan gatan. Be din granne om ursäkt för det demolerade staketet. Hämta det sista pillret ur foliepaketet.
 13. Surra ihop kattens framben med bakbenen med ståltråd och fäst stadigt till ett ben på matrumsbordet. Hämta dina skinnskodda trädgårdshandskar i verktygsboden. Tryck in pillret i kattens mun och följ upp med en stor bit oxfilé. Håll huvudet vertikalt och spola ner en till två liter vatten för att skölja ner pillret.
 14. Be din make/maka att köra dig till akuten. Sitt tyst och snällt medan doktorn syr ihop dina fingrar med tolv stygn och plockar ut resterna av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi möbelbutiken på vägen hem och beställ ett nytt matsalsbord.
 15. Ring Blå Stjärnan och be dem hämta katten. Kolla med ditt lokala zoo hur mycket en hamster kostar.

Hur man ger sin hund ett piller...

 1. Vira in pillret i en skiva bacon. Klart!

fgsh
OBS! Bilden har ingenting med texten att göra!

20 Februari

Idag har jag jobbat igen, det var skönt att komma iväg och göra något. Speciellt efter igår, då jag trodde att jag blivit magsjuk! Som tur var slapp jag undan och kunde åka iväg i morse. 
Kom hem runt fem och då gick jag till affären en sväng. Köpte diskhandskar - hur bra som helst! Att vi inte har tänkt på det tidigare. Både jag och Joel blir väldigt torra efter varje diskning, så nu hoppas vi slippa det. 

Nu är Joel på väg hem och jag sitter och tittar på Let's dance och äter (gröna) vindruvor - Mums!

Utställningsbilder

Här är två bilder till från söndagens utställning.

fgsh
utställningen
Den sista är en beställningsbild som ska skickas till kattens ägare så fort jag är klar med resten av deras bilder.

Jag borde gå och lägga mig. Det här är en sådan kväll då man vill sova, men inte kan. 
Om jag somnar så blir det fredag. Jag ska jobba och det känns om att tiden går det fortare tills det att Joel kommer hem. 

Det är rätt konstigt.

Igår ville jag inte sova.

I natt vill jag, men kan inte.


När man inte vill sova.

Den här natten är en sådan natt. När man inte vill somna för att sedan vakna upp nästa morgon. 
Imorgon åker Joel till Göteborg med jobbet. Han blir inte borta länge, bara några dagar. Men det känns ändå tungt. 
Jag tycker inte om att vara ensam. Inte när jag själv inte har valt det. 

Problemet är det, att hur jag än gör, om jag somnar eller inte, så kommer den där dagen ändå komma och jag kan inte göra något för att stoppa det.

Nä. I natt är det en sådan natt då jag inte vill somna.
För att jag vet att när jag vaknar så kommer Joel vara borta och jag är kvar här. Ensam.

Vad hände?

För några dagar sen såg det ut såhär i mitt statistik-fält

fafg
Vad var det som hände egentligen? 

Utställning

Har bara fixat en bild sen utställningen i söndags, och jag hinner inte göra fler nu heller eftersom jag ska iväg och jobba! Men här är ett smakprov på min söndag iaf!

adfkj
En jättefin Bengal!

Tävling!

Jag är med och tävlar om den här härliga goodie-bagen!
Vill du också vara med i tävlingen? Klicka HÄR

arga
Lycka till!

Nyheter på Bracy.se!

afgsh
Nu är det nyheter på gång på Bracy och jag har bilder på några av nykomlingarna! Månadens ängel för Februari är också utsedd. Missa inte detta!

afdaf Elita
Armband från OXXO och Unica är på väg in                     Månadens ängel är den föredetta glamourmodellen Elita Löfblad!
under veckan. Det kommer också fler berlocker                 På bilden har hon ett flätat mockaarmband med flera berlocker.
att samla till ditt personliga armband!                                 Pris: 289:-


Glöm inte att om du anger koden "BRACY" i varukorgen så får du hela 10% på ditt köp! Passa på att fynda bland alla läckra nyheter! 

Bilder från isåkningen

Ja, här kommer några bilder från isåkningen i helgen.

hlhdfjad
kkbk


Bilder från utställningen kommer också så fort jag är klar med dem.

Helgen!

Oj, nästan en helt blogg-fri helg... Vi har haft fullt upp så det är inte så konstigt!

Igår (alla hjärtans dag) var vi på is-race på tämnaren. Det var jättemycket folk så det blev lyckat. All cred till Adde & Oscar som anordnade det! Vi hade väldigt tur med vädret, solen sken hela dagen och det var klarblå himmel! Jag var där för att fota (förfrågan av adde) och jag tror jag lyckades. 1200 bilder blev det, så jag har lite att gå igenom... Egentligen hade jag tänkt fixa med det idag, men det gjorde jag såklart inte. 

Nej, för jag åkte på kattutställning istället! Jag blev förvånad över hur mycket folk det var där, (speciellt eftersom det var första delen igår) men det var kul att det var så många som kom! Jag tog massor med bilder på utställningen också, men jag har inte lagt in dom på datorn än, så jag lägger upp dem så fort som jag har gjort det! 
      Jag fick ett litet uppdrag också (jippie!!!). Det kom fram en kvinna som hade sett att jag fotat hennes katter och frågade om jag inte kunde ta fler (som en beställning) till hennes hemsida! Jag blev självklart glad av att bli tillfrågad och fick nog till några riktiga godingar! Hon skulle höra av sig så skickar jag bilderna till henne. Kul kul! Jag hoppas hon blir nöjd. 

Jag ska lägga upp bilder så fort jag kan!

Läkarbesök

Har precis varit på ett läkarbesök som jag lika gärna kunde låtit bli att gå på. Jag är så less på att slussas fram och tillbaka med nya personer hela tiden. Läkare, om några, borde väl veta att det inte blir bättre av att alltid träffa olika doktorer. Man måste dra allt från början, berätta, berätta berätta om och om igen. Fast allt står på skärmen framför dem. 
       Ja, läkare är ett pack för sig. Och ja, jag vet. Jag borde inte dra alla över en kam, men alla som jag har träffat beter sig så där. Man blir aldrig riktigt tagen på allvar. 

Nä, för eftersom allt verkade så bra, jag hade min familj och pojkvän att luta mig mot, så skulle jag höra av mig för att få en ny tid om ett halvår. Ett halvår. Fast det är klart, om det behövdes så skulle jag höra av mig tidigare. Förstås. 
Så omtänksamma de är, dessa läkare... Alltid lika förstående. 
Tror de.

Torsdag

Så var det torsdag igen och jag sitter bänkad framför Sveriges värsta bilförare. Trots att jag blir lika irriterad varje gång, så fortsätter jag att titta. Dumt egentligen, men så är det. Joel ligger och sover, det har han gjort sen han kom hem från jobbet. Jag har försökt väcka honom flera gånger, men nu har jag gett upp så han får sova för natten istället. Förhoppningsvis så är  han piggare i morgon.
     Det som är lite jobbigt är att han ligger på min sida. 

Nu börjar det igen, och jag kan inte låta bli, men Patrik (han som alltid har en klubba i munnen och körde åt fel håll i rondellen i första programmet...) vad gör han bakom ratten på en bil över huvudtaget?! Usch! Nä, jag har inget mer att säga om det här, ni får titta själva.

Inför allahjärtansdag ♥

För er som inte vet vad ni ska köpa till eran partner (i första hand till en tjej) har jag nu satt ihop lite tips! Jag skulle i alla fall bli överlycklig om jag vaknade på alla hjärtans dag och fick något av dessa saker, eller varför inte allihop? :) 
tipsafgsh
Jag hoppas att det har inspirerat lite till present-handlandet till din älskling på lördag!
(kom ihåg, jag har satt ihop det här kollaget baserat på mina favoriter)
Besök bracy.se och hitta dina egna favoriter!

Idétorka

Jag har inga idéer till mina jobb som ligger... Har gjort två förslag till nu, men jag är inte helt nöjd med alla. Det kanske är så att man inte kan bli nöjd med allt man gör... Skulle lägga in bilderna som jag tog på mina (p)älsklingar igår, men det funkade inte, så jag får sätta mig vid min "riktiga" dator och göra det istället. Sen. Hade tänkt lägga upp några av bilderna här sen, när jag har gått igenom dom, (vilket kan ta ett tag) eftersom jag tog närmare 300 bilder på mina kissar igår :) Kan faktiskt passa på att välja ut fler bilder till mitt projektarbete när jag ändå inte har så många idéer till jobben. 

Nu ska jag förbereda lite tips till alla♥hjärtans♥dag, som är på lördag... Visar sen!

IKEA

Idag fick vi hem vårt efterlängtade vitrinskåp från IKEA! Det blev jättebra nu när det står på plats och det ser inte lika tomt ut i tv-rummet längre! Idag har det blivit ganska många bilder på katterna, men jag har inte hunnit gå igenom dom än, så dom kommer upp här imorgon... Då hade jag även tänkt att gå ut och fota det fina vintervädret vi har fått. Det känns som att jag vill det nu iaf, vi får väl se hur det känns imorgon :) Hade faktiskt tänkt att hinna med att göra rent akvarierna imorgon också, och plantera mina nya växter där i. Vet inte om jag kommer hinna med allt det där, men jag hoppas det!
     Imorgonkväll ska vi på 16års-kalas också, så det är fullt upp... Joels lillasyster fyller.

Joel ligger och sover bredvid mig i sängen, han var jättetrött, stackarn! Jag borde väl sova jag med, men jag känner mig inte trött... Jag har jätteont i ryggen, så det är skönt att ligga ner, men just nu känns det som att jag inte kommer sova så bra i natt. Inte om det onda fortsätter såhär. 
vitrinskåp
Såhär ser skåpet ut, fint va?
Bild lånad från ikea.se

Nä, det börjar väl bli dags för mig att avsluta. Men jag känner inte för det... Jag har lust att sitta uppe hela natten och pyssla med bloggdesigner (jag försöker lära mig göra riktigt snygga) och med visitkorten... Men det är ingen bra idé. Jag som redan har ont i både huvud och rygg ska verkligen inte sitta uppe, nej - jag ska sova! Godnatt

Tisdag

Idag har jag mest försökt vara kreativ och komma på fler nya bra idéer till visitkorten jag håller på med. Det går lite trögt just nu, men det ska väl komma igång snart, hoppas jag. Jag har gjort tre förslag än så länge, men jag är bara riktigt nöjd med ett av dom. 

Igår var det Joels födelsedag! Han tog ledigt efter lunch, så då var vi i stan och fixade. Det var länge sen vi gjorde något sånt, bara vi två... Hittade ett jättesnyggt vitrinskåp som vi skulle köpa, men när vi kom ut på lagret och såg förpackningen förstod vi att det inte skulle få plats i våran bil... Vi fick vänta eftersom vi inte visste någon som var i stan och skulle kunna ha plats. Som tur var så erbjöd sig Joels pappa att hämta ut det idag, så förhoppningsvis kommer det ikväll :) 
      Nu ska jag kika på E-vet interns på Animal Planet en stund, och sen ska jag jobba igen! 

2-0

I skrivande stund står det 2-0 till sverige mot finland i tredje perioden i hockeyn. Hoppas svenskarna klarar av att hålla ställningen nu till matchen är slut. 

Har precis satt mig i soffan och slappnat av lite. Har haft födelsedagskalas för familjen här idag, och det har varit fullt hus (lägenhet) och nu är jag trött. Var många här igår kväll också, det var trevligt! Jag tror att Joel var nöjd med kvällen och hade en bra födelsedagsfest... Det var kul att det var så många som kunde komma. Självklart prioriterar vissa andra saker, och struntar i att komma. Lite dumt, men det är ju deras val. Tycker iaf att det är lite dålig stil när det gäller födelsedagar... 
    Jag är glad att det blev lyckat! Lite synd att Sanna & Micke inte kunde komma, men vi får ses en annan gång!

Snart kommer Joels mormor och morfar, så vi ska väl diska undan lite innan dom dyker upp!

Väntan

Nu står kakan i ugnen och jag sitter och tittar på let's dance. I såna här lägen är det skönt att ha inspelningsbar tv-box så att man kan kolla i sin egen takt. Jag kan alltså fixa kakan utan att missa en sekund av programmet! Nä. nu har jag inte tid längre!

Bakdags!

Nu måste jag skynda mig att sätta igång med bakningen innan jag ska titta på Let's Dance! Ska göra Havre-nougats-kakor till Joels födelsedagsfirande. MUMS! Jag hoppas dom blir bra, har aldrig gjort det förut... Uppdaterar senare med bilder och hur det gick!

Sveriges värsta bilförare

Jag antar att det är fler än jag som har sett programmet. 
     Alltså, jag kan inte förstå hur människorna som är med i det programmet överhuvudtaget fått körkort! Här går jag (som inte har tagit tjuren vid hornen och fått mitt kort än...) och oroar mig för att jag inte ska klara mig. Att jag kommer behöva ta minst tjugo lektioner, skriva tre gånger och köra upp mer än en gång! 
    När man ser dom där människorna, och vet att dom faktiskt vistas ute i trafiken blir jag både rädd, men samtidigt så infinner det sig ett litet, litet lugn. Varför oroar jag mig egentligen? Har dom där personerna (läs rötäggen) klarat det, så varför skulle inte jag göra det? 

Men. Frågan är, varför (många av dom) som kuggar faktiskt är bättre på att köra bil än personerna i programmet? Ibland känns det som att "uppkörnings-folket" inte vill att man ska klara sig. Dom tjänar ju faktiskt pengar på att vi kuggar oss! En sak som jag också har tänkt på, hur kommer det sig att dessa människor (i tv-serien) fick sitt körkort? Hur kan någon ha godkänt deras sätt att köra och bete sig i trafiken? Jag menar, det måste ju vara något slags standard-tänk för dom som avgör vilka som får sitt körkort eller inte... Eller, det kanske inte funkar så? Om det är någon som vet, tell me! Jag vill gärna veta hur det funkar. För, när man har tittat på Sveriges värsta bilförare, så är det bara en tanke som kommer upp i mitt huvud. Det verkar inte som att någonting i det systemet funkar.


Jag hoppas innerligt att dom som gav dessa människor körkort skäms. Och anstränger sig mer nästa gång de är på en uppkörning. 

Underskattade nudlar!

Min älskling har precis gjort iordning en tallrik nudlar till mig - det är så gott! Jag förstår inte hur det kommer sig att nudlar har blivit så underskattade?! Det är både billigt och supergott!

Nä, nu har dom fått svalna lite så nu ska jag hugga in och titta på "sveriges värsta bilförare" på 4an! Helt sjukt program!

Paus

Sitter nu och har en liten paus från allt jobb. Har kommit igång riktigt bra nu och är nöjd med resultatet hittills. Kanske lägger upp några smakprov här sen. Vi får se, har inte riktigt bestämt mig än... Det som behövs göras nu är att ringa runt för att få tag i loggan, vilket kan verka lätt, men eftersom jag måste ha den i datorn och inte bara på en kasse eller ett kvitto så blir det lite värre. Jag har iaf pratat med min chef nu, och hon gav mig ett namnet på hon som har gjort loggan, så jag ska ringa henne lite senare. 

Om en stund kommer mamma hit och inspekterar vad jag har gjort. Det ska bli skönt att få lite smakråd och så, från någon utifrån (även om hon inte har någon utbildning inom detta) så är det skönt att få höra andras åsikter.

Ni har väl inte missat min nyhet? Du kan läsa mer om det i föregående inlägg!

Tadaaa!!!

Ja, som ni vet har jag haft en grej på g ett tag nu, och det börjar bli dags att låta er veta vad det är...

Det är nämligen så att jag har startat ett samarbete med Bracy.se, en armbands-shop på nätet! Varje månad har dom sk. månadens ängel vilket innebär ↓ (läs nedan)

Varje månad hittar ni ett nytt känt ansikte som tillsammans med
Bracy designar ett armband till förmån för livsviktiga organisationer. 
Hela 25% av armbandens pris går direkt till dessa organisationer!


Bracys ängel i Januari -09 har varit Lotta Gray som designat ett armband till förmån för barncancerfonden.

Genom att klicka HÄR kommer du till deras hemsida där du kan beställa snygga armband som passar dig till ett bra pris! Om du dessutom anger rabatt-koden "BRACY" via mig så får du 10% rabatt på ditt köp! Bra va?!
      Ja, så som tack för att ni läser min blogg så ger jag er helt enkelt 10% rabatt vid köp av armband på bracy.se!
Jag själv ser fram emot det här och tycker det ska bli jätteroligt att få samarbeta med dom. Nu är det alltså bara upp till er att hålla koll här, för jag kommer dela med mig av information och så kommer jag självklart tipsa om deras nyheter!
afgsh

Snart

Japp! Snart är det dags att presentera min lilla hemlis här på bloggen! Jag hoppas att ni är lika spända och förväntansfulla som jag är. Som sagt, så innan kvällen är slut så kommer det alltså presenteras en nyhet på min blogg - missa inte det!

Uppskjutet

Hm, jaa, nu hade jag egentligen tänkt publicera min nyhet, men eftersom det krånglar med min dator så får det bli imorgon istället. Min hjärna känner sig väldigt seg och orkar inte tänka just nu. Därför tycker jag att det är bättre att skjuta upp det till imorgon så att allt blir ordentligt gjort! Ja. Så får det bli helt enkelt!

Har äntligen fått hem datorn nu och det känns väldigt skönt. Kommer bli bortskämd under dom här tio veckorna med att kunna sitta i soffan/sängen/köket och blogga, maila mm och tror därför att mitt nästa inköp kommer bli en laptop. Om jag får råd, förstås... Får jag jobba lite under praktiken så kanske jag kan unna mig en. Det vore ju drömmen :)

Nä, nu ska jag kika på CSI Miami och sen ska jag krypa isäng! Godnatt!

APU

Ja, nu har min APU börjat, och det känns skönt! Men eftersom jag har varit (är fortfarande) sjuk så har jag inte kunnat börja än. Jag har inte hämtat datorn som jag ska använda. Men idag ska jag göra det! Hade sån tur att jag får följa med Victor & Lizzan som ska in till stan. Annars hade det nog dröjt någon dag till innan jag kommer igång, eftersom jag inte är så pigg och därför inte orkar åka in med bussen bara för att hämta datorn.
     Nä, nu måste jag kila, om jag ska hinna göra mig någorlunda iordning innan dom kommer och hämtar mig.
Hejsålänge!
Förresten! Glömde ju säga att jag har en grej på G. Vad det är kan jag inte tala om riktigt än, men den som väntar på något gott.... Kommer att avslöja vad det är så fort allting är klart och om det går som det ska! Håll tillgodo!

Fortfarande sjuk...

Ja, jag har inte blivit bättre än, snarare sämre. Usch. Jag som ville gå ut och gå med Sanna :( Men men, vi får väl ta det när jag blir frisk istället...

Har märkt att det är något knas med mitt blogg.se-konto. Alla nya kommentarer har försvunnit, så det är bara dom jättegamla kvar. Är det så för flera eller är det bara för mig som det krånglar? Jag hoppas att det blir fixat snart, så dom kommer tillbaka... Är faktiskt väldigt irriterande!

RSS 2.0