Beställa en bloggdesign

Information om vad som gäller vid beställning av en bloggdesign hos mig finns i detta inlägg. Var vänlig och läs igenom allt innan du frågar.

Jag gör designer till blogg.se, webblogg.se och metrobloggen efter dina egna önskemål, men har också färdiga designer för ett billigare pris uppe till försäljning ibland.

En beställningsdesign ligger på mellan 150-300 kr och uppåt beroende på hur avancerad den ska vara, alltså, hur lång tid jag lägger ner på att göra den. En färdig design är något billigare, 100-200 kr.

OBS!
Vid köp av en färdig design görs inga ändringar mer än de som står angivna i test-designen. Om man ändå vill göra ändringar kostar det 25 kr extra för varje sak man lägger till / ändrar (tex fler bilder än det var tänkt från början, annan färg eller typsnitt.)

Nu finns även en gratis design för dig som tycker att originaldesignerna hos blogg.se är trista och vill byta ut din design gratis. All information om detta hittar du här.Är det så att du nu ändå inte hittat svaret på det du undrar är du välkommen att kontakta mig. Du kan antingen maila eller lämna en kommentar så kontaktar jag dig så fort som möjligt!

Mail: sanneholling@hotmail.com
Skrivet av: Sara & Siri

Sorry.. läste detta nu. Vart kan man se de färdiga designen??Datum 2009-08-28 Tid 09:18:40
URL: http://www.metrobloggen.se/saraabrahamsson
Skrivet av: Hanna

Jag är lite intresserad att du gör en bloggdesign efter mina egna önskemål.Jag hittar inte heller vart man kan se de färdiga designingarna?

Datum 2009-09-19 Tid 11:37:20
URL: http://hannalundkvist.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Hallå!

Jag skulle vilja beställa en bloggdesign av dig=) Jag vet inte riktigt hur det funkar så hör av dig om du är intresserad=) kraam

Datum 2009-11-01 Tid 00:37:19
URL: http://johannalovetommy.blogg.se/Innan du frågar...
- Jag gör inga gratisjobb! Vill du ha en design så får du vara beredd att betala för den.
- Jag har börjat göra beställningsdesigner, har du frågor om detta? Klicka här.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback


RSS 2.0