Söndagkväll

athh

Vad tycks om min nya header? Det är (såklart) mina egna bilder från våren/sommaren/hösten/vintern 2008! Nu har jag tittat på både sanningens ögonblick och Wallander (slutet) så nu är det hög tid att gå och lägga sig! Jag är jättetrött och det blir en tidig avfärd imorgon bitti, eftersom jag måste åka med Joel till våla (eftersom jag såklart glömde min plånbok hos Victor & Liselotte! Jag är alltid lika glömsk, förstår inte hur jag lyckas!) Synd att jag har mitt busskort där i, annars hade det kunnat väntat tills imorgon eftermiddag. Men men!
Nä, nu går jag och lägger mig! Godnatt!

Första Advent

Idag har vi städat, diskat och fixat lite. Fick hjälp av mamma & pappa och alicia att sätta upp gardiner, julstjärnor mm! Det blev jättebra och det var tur att vi fick hjälp, annars hade det nog aldrig blivit klart. Åtminstone inte idag!
Nu är det jättemysigt här, med julstakar och stjärnor i fönsterna!
Joel sitter nu och tittar på film, och jag sitter här och fipplar lite. Det börjar väl bli dags för mat också... Undrar vad vi ska göra idag. Jag är sugen på tacopaj! Men vi har inte grejer till det, tyvärr!

Bilder från julbaket igår kommer så fort jag har hunnit fixa dom! Det blev rätt många, så det tar en stund :) Men jag gör det nog antingen ikväll eller imorgon kväll när jag kommer hem!

Bak-time!

Japp, nu åker jag iväg till mamma och bakar lussebullar och pepparkakor! Det ska bli så himla mysigt. Visar bilder sen när jag kommer hem med (förhoppningsvis) många fina bullar!

Hemresan

Har precis kommit hem. Ska snart åka iväg till Joels mamma och syskon, det ska bli trevligt! Var länge sen jag var där nu... Men, först måste jag bara berätta om hemresan!
Jag gick på bussen som vanligt, och fick sätta mig ganska långt fram, för det var mycket folk. Sen kliver det på massa folk, och lite senare en tjej som ska stämpla sitt kort i automaten. När hon stoppar in det så tjuter det sådär som det gör när det är något fel, eller om man satt kortet åt fel håll eller något liknande och hon förstod inte varför. I vanliga fall så brukar våra (vanliga) busschufförer tala om vad man ska göra, tex "försök igen" eller "får jag titta på kortet" men det gjorde inte den här. Hon stod där och visste inte vad hon skulle göra, och när det hade gått kanske, ja, en ganska lång stund så tittar han på henne och säger "Hade du tänkt stå här länge eller?" Alltså, störigt, inte vänligt som en normal människa borde ha gjort. Nä, han hånade henne rakt i ansiktet för att hon stod och väntade på att få hjälp! Jag höll på att gå fram och skälla på honom. Sådär beter man sig inte mot någon! Speciellt inte om personen i fråga inte har varit otrevlig eller på något sätt gjort något dumt. Det tycker inte jag iaf... Usch! Jag fattar inte vad folk får ut av att vara störiga, elaka, och allmänt dumma mot andra människor! Klarar man inte av att vara social och trevlig så ska man inte ha ett socialt jobb heller!
Visst, jag förstår väl att alla kan ha dåliga dagar, det har jag med när jag jobbar - men inte betyder det att jag får vara otrevlig mot mina kunder för det!
Ytterst irriterande!

Webdesign

Har webdesign. Går inte bra. Allt krånglar som vanligt! Kolla gärna in sidan och berätta vad du tycker... OBS! Den är inte klar än, det är bara en grund...

x03.guc.se/~sholling/

En blöt torsdag

Nu smälter snön bort. Jag blir galen! Kan den inte bara få vara kvar här till jul och nyår, och sen försvinna lite fint till mars...? Det är ju så som det ska vara! Det tycker iaf jag... Jag blev helt chockad imorse när jag kom ut i mina vita tygskor och klafsade i slasket. Usch!
Idag hade vi läxförhör på religionen. Hinduismen. Gick väl sådär, men jag hoppas jag klarar godkänt iaf.

Efter skolan gick jag upp på stan en sväng, handlade lite på H&M och så köpte jag naturdiets bar i 3-pack. Ska även till affärn och inhandla en Nutrilett 25-pack pulverdiet. Jag hoppas det kommer funka nu... Skulle faktiskt behöva en våg också, så man ser om det blir något resultat. Kanske kan låna någons tills jag kan köpa en egen. Någon som har någon att låna ut till mig? :)
agthtrgtr


Så fort Joel kommer hem ska vi åka hem till mamma och pappa och lämna ett däck till pappas släpkärra. Han ska nämligen ut och fixa granar i helgen, och vi ska också få en :) Wiiie, min första egna julgran! Jag tror vi ska ställa den i (stora) hallen uppe, framför balkongdörren (vi har ingen balkong där än) Tror det kommer bli bäst. Då står den inte ivägen heller! Jag längtar! Sitter t.om och lyssnar på julmusik! Hihi, det är ju så mysigt! Tycker ni inte?

Dagens tips!

Idag tänkte jag visa er den här sidan, Plus i kassan, som ger rabatt på det du handlar i över 300 internetbutiker! Bra va? Jag tyckte iaf att det lät som en mycket bra idé, och hade man ändå tänkt att handla över nätet, så varför inte kika in här och kolla om just den sidan finns med! Rabatt på det man handlar är väl aldrig fel? Dessutom kör dom en "rajd" nu, så om man registrerar sig får man 20 kr direkt! Kör så att det ryker!



En längtans onsdag

Har gjort klart mina religionuppgifter nu - skönt! Ska lämna in dom imorgon, så är det en sak mindre som måste göras iaf... Måste försöka få klart tidningen också, börjar bli lite bråttom nu. Får sätta mig med det imorgon när jag kommer hem, helt enkelt! Kommer man bara igång så går det nog rätt fort, eftersom jag har en dummy redan, så det är bara att köra på. Och, när jag är klar med det, så kan jag belöna mig själv med att titta på dagens avsnitt av Grey's. Har nämligen inte tittat på det eftersom jag var tvungen att göra klart uppgifterna. Som tur var så spelade jag in det, så jag kan titta på det när jag får tid.

Åh, på lördag ska jag hem till mamma & pappa och baka lussebullar och pepparkakor! Det ska bli så himla mysigt, med julmusik och ljus! Jag ser verkligen fram emot det! Älskar julen, men nästan mest advent, då allt är så mysigt med ljus, julmust & lussebullar! Jag längtar tills det blir Lördag!

agg


Dagens tips!

Och dagens tips är, AmorsPilar.se! En sex & kärleksbutik på nätet! Det jag kan rekommendera är skämt-artiklarna som finns där! Perfekta födelsedagspresenter eller julklappar! (för dom som kan ta saker med en nypa salt...) Helt klart en fantastiskt rolig sida!


Vill du tjäna pengar på din hemsida?

Gör som mig, och många andra! Bli medlem på Double.net och börja tjäna pengar genom att lägga ut reklam på din hemsida/blogg och få provision för det! Det är jätteenkelt, och vem vill inte ha lite extra pengar då och då?
Klicka på länken och bli medlem redan idag och börja tjäna pengar! Dessutom är det en lättförstålig (kan man skriva så?) sida som funkar jättebra!


Huskatt

Hittade en sida för/om huskatter och deras status! Kolla gärna!

gth    http://huskatten.tk

Det där med vikt...

Borde kanske börja engagera mig lite mer i träning och kost, men det är så inte upplyftande den här tiden på året! Kanske ska köra lite hårddiet nu före jul, så man åtminstone kan få njuta då... Jag vet inte. Det är det där med att börja som är värst, när man väl kommer igång så rullar det ju på. Oftast.
Nä, nu får det vara dags att sätta igång! Jag måste.
Gick in på den här sidan och anmälde mig. Det kanske leder till inspiration och motivation! Jag hoppas det, och jag ska verkligen försöka ta tag i det här nu! Önska mig lycka till. Det kanske är fler som provar, isåfall, vad tycker ni och hur går det?!


Nyhet!

Har nu bestämt mig för att börja med "Dagens tips", där jag delar med mig av mina personliga favoriter! Hoppas det kommer uppskattas och att ni gillar det lika mycket som jag!

Dagens tips!
Ja, dagens tips är alltså en underklädesaffär på nätet! De har mycket roliga och söta produkter med bra kvalitét! Min absoluta favorit är en Hanky Panky cookiebox som innehåller tre olika thongs! Läckert!
Bodhi.se
löu

Perfekt julklappssida som garanterat uppskattas av de flesta!
Kolla in deras andra härliga erbjudanden och frossa i härliga doftljus, olika massageoljor och annat smått och gott som kan komma till pass!


Snöoväder

Japp, idag har det varit riktigt ruskigt väder! Flera klasskompisar och lärare har varit insnöade - bokstavligt talat! Fick sluta tidigare idag pga det, så det var ju skönt. Men problemet var att bussen aldrig kom, eftersom den hade åkt i diket/kört in i en lastbil, vi vet inte riktigt. Så, när vi till slut kom in till stan igen så blev det inte så mycket tidigare ändå... Snöar det lika mycket imorgon så kanske jag inte heller kan ta mig till skolan... Man vet aldrig!

Nä, nu fryser jag. Kaffe - here I come!

Hunger

Jag är svinhungrig! Vet inte riktigt var jag ska ta vägen, och det värsta av allt, jag vill beställa mat! Men har jag några pengar till det? Nej! Totalt värdelöst. Bedrövligt att man aldrig har tillräckligt med pengar...

Idag har vi städat och (försökt) diskat. Disken står fortfarande kvar på diskbänken och väntar på att bli ren, men den här gånger beror det inte på lathet, utan för att vi inte har något varmvatten! Mycket irriterande... Min syster, joels syster och hans pappa har varit här och hälsat på också. Det var trevligt! De hade med sig blåbärspaj som vi åt med lite glass. Mums!
Nä, nu blev jag jättehungrig, måste gå och titta om det finns något att göra iordning... I'll be back

Minusgrader

Det är kallt ute! Usch, jag fryser fast jag sitter inne i värmen... Det är verkligen svinkallt! Hur ska jag klara mig i vinter, om det bli ännu kallare?

jfj
En kall dag utanför ett av mina fönster

Bärbar dator

Jag vill verkligen ha en bärbar dator! Det skulle vara så himla skönt att inte behöva sitta "fast" här så fort man vill kolla något eller så... Helst skulle jag vilja ha en mac, eftersom vi har det i skolan och jag trivs jättebra med det. Men, det skulle inte göra något om jag fick något annat heller :) Haha! Nä, jag ska inte lägga några pengar på en dator just nu. Det behövs faktiskt inte, men det skulle vara skönt att ha. En sak man iofrs kan göra är att tävla om datorer, det är iaf gratis! Usch vad snål jag låter! Är inte det egentligen, men jag behöver ingen dator. Egentligen.
Har iaf varit in här och tävlat, för man kan ju alltid hoppas att man vinner! Det skulle som sagt var inte vara helt fel...
                        
Clashmedia.com




Torsdag

Det blev ingen skola idag heller, och tur var väl det, för det hade jag aldrig orkat! Borde väl egentligen inte gå imorgon heller, men det måste jag. Har ett förhör som måste göras, för jag tänker inte åka in på omprovsdagen.... Nej, så så får det bli. Får se om jag kommer upp imorgon. Det är alltid på morgonen och kvällen det är värst. Kan kanske bero på att man faktiskt anstränger sig mest då, när man går upp, och när man lägger sig. På dagen ligger man ju bara och är allmänt borta framför tvn. Vi får helt enkelt se imorgon hur det går.

Dags att välja till gymnasiet?
På lördag 22/11 är det öppet hus på GUC i Uppsala mellan 11-14
. Kom och titta! Det bjuds på guidade turer i skolan för den som är intresserad, och självklart är jag en av guiderna. (Om jag är tillräckligt frisk förstås) Man får också gå runt själv och titta om man hellre vill det. Det finns personal och elever på alla grenar som berättar om vad man gör på respektive inriktning. Det brukar vara riktigt lyckat, och förra året hade vi otroligt många besökare. Det är jättekul! Välkomna att hälsa på, och självklart är det helt gratis!
Vi ses väl där?

Happiness!

Kan nu bara berätta att jag är och kommer bli stolt gudmor till en liten..... Ja, jag vet det nu! (Skriver inte ut det, eftersom jag inte har frågat om det är okej än) Är så himla glad! Fast det har jag ju förstås varit hela tiden, men ändå... Det känns mer verkligt nu, eller vad man ska säga. Snart har halva tiden gått och man börjar fatta! Det ska bli så himla kul!
Jag är verkligen glad att jag har er, Liselotte & Victor! Och jag är mycket tacksam över att jag har fått den stora äran... Tycker om er, och det vet ni! Just nu önskar jag också att jag väntade en liten, men det blir nog fullt upp med eran lilla skrutt och så svåger Viktor (ett år) så länge...
Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Orkar knappt sitta upp för den här dumma febern!


ygj -Godnatt önskar en glad blivande Gudmor

Länk

Hittade en jättesöt sida om/av Norsk Skogkattsuppfödare! Jag gillar verkligen den rasen, den är så vacker! Båda mina små troll har faktiskt skogis i sig, men bara 25% ungefär. Så mjuka och ulliga! Är sugen på att skaffa en faktiskt, men det får nog vänta... Någon mer som vill trollbindas av de söta varelserna? Dom är helt underbara! Kika in vettja!

fjf

Nu ska jag kika klart på Roomservice och sen blir det Grey's.

Tråk

Har varit hemma idag med. Jag hatar feber! Hoppas verkligen det blir bättre till torsdag, för då måste jag till skolan. Ska göra lite hemuppgifter imorgon så jag inte missar mycket.. Men det blir nog en hel del ändå.
Nu ska jag kika på Desperate Housewives får se om jag kommer tillbaka!

Bedtime

Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir nog ingen skola för mig imorgon, jag har feber - igen! Är helt brännhet och fryser så jag skakar. Det vill aldrig bli bra... Kan förstås bero på att jag inte var hemma och tog det lugnt hela förra veckan som jag borde ha gjort, men.. Gjort är gjort. Erbjudanden24.seNu ska jag krypa ner och försöka få lite sömn. Måste börja bli frisk snart! Jag orkar inte med det här daltandet längre...
Godnatt!
















http://www.gratismode.se/?c=3323
gå in på länken, bli medlem och få presentkort - Helt gratis

Tandblekning?

Jag har länge funderat på det här med tandblekning för hemmabruk... Funkar det verkligen? Blir det bra resultat? Är det verkligen så lätt som det verkar?
Jag tror det. Har läst på lite, och jag tycker det verkar som en väldigt bra investering! Vem är inte villig att lägga ut några hundralappar för ett snyggare leende?! Hittade dessutom ett riktigt bra erbjudande, (se nedan) Jag ska iaf beställa ett kit härifrån, gör det du med!


Försäkring

Har precis pratat med Agria om Pinglas försäkring. Har inte märkt att det har dragits något och eftersom det var lite krångel i början med kontot så tänkte jag att det är lika bra att kolla ifall det är något fel. Vill ju inte att försäkringen slutar gälla utan att man vet om det. Men som tur var så var det inga problem, det hade dragits som vanligt och det kändes skönt. Passade även på att försäkra Electra nu när hon är vaccinerad. Det är skönt när allt är avklarat. Eller, hon ska ju vaccineras en gång till om någon vecka, men sen är allt klart! Jag hoppas mina tjejer får fortsätta vara pigga och krya! Vill inte att det ska hända dom något.

Tror jag ska sätta mig vid tvn och ta det lite lugnt ett tag. Är inte helt 100, men imorgon ska jag försöka komma iväg till skolan iaf. Har ju projektarbete och jag måste sätta lite fart nu. Har många bilder som ska redigeras för att sättas ihop till en bok så småning om... Pust!









Älsklingar






Läggdags

Borde egentligen gå och lägga mig. För länge sen. Men jag vill inte. Har ingen lust alls att gå till skolan imorgon. Har ingen lust med någonting faktiskt. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och titta upp i taket tills all värdelöskänsla bara försvann... Jag förmår mig knappt ge mig själv eller katterna mat. Jag önskar att man bara kunde pausa tiden en stund, så man fick andas ut, ta den tid man behöver och inte behöva prestera hela tiden (om någon i klassen läser, jag menar inte att det är mycket i skolan, men det finns mer än bara det.)
Ibland längtar jag tillbaka till högstadiet, även fast det var då allt började och var som värst. Men på något sätt kändes det lättare. Alla visste vad som gällde, jag hade mina 25% sjukskrivning i 9an, och det var inget mer med det. Alla förstod och stöttade mig. Jag saknar det!
Ibland undrar jag hur "I made it this far" 
Men jag har tur som har en bra familj, en bra pojkvän, och bra nära vänner.
Tack <3

mgg














Bli medlem

Födelsedagskalas

Klockan tre ska vi vara hos mormor & morfar. Mormor fyllde 61 igår, så vi ska dit på födelsedags middag och gratulera! Småkusinerna kommer också dit, det ska bli mysigt. Idag har det också varit en seg dag. Vi har inte gjort något vettigt alls... Förutom att jag håller på och tvättar. Men, vi borde ha diskat, städat, gått ut och gått, och så, men det har vi ju såklart inte gjort... Jaja, det får väl tas i veckan istället.

Nu ska jag byta om, fixa håret och sminka mig!

Lördag

Vilken knasdag det har varit, so far... Gick inte upp förrän 11.30! Jag brukar ju aldrig sova länge! Då slog vi på en film och åt frukost, och tog det lugnt helt enkelt. Hittade en dvd i hyllan som visade sig vara filminspelningar som vi gjorde i ettan! Det var skitkul att se faktiskt! Känns som väldigt länge sen... Just nu sitter jag hos Bosse (Joels pappa) medan J hjälper B med bilen. Jag tror de fixar och donar med exraljus och lite sånt. Har ingen aning om vad som händer ikväll, dagen har bara försvunnit... Funderar på en mysig hemmakväll framför tvn, massor av tända ljus och ett glas vin! Eller ja, vinet blir det väl inget av med, eftersom vi inte har något hemma. Men tanken var ju bra :)

Fever

Är i skolan, slutar snart webbdesignen - skönt! Men, jag har ändå fått mycket gjort idag. Har snart ett litet test i sex&samlevnad. Får väl se hur det går, om jag kan alla delar i feberångorna... Det blir nog bra. Efter det tänker jag sluta. Har egentligen en lektion till, men jag orkar inte vara kvar..

Återkommer när jag är hemma!

Trött

Nu går jag och lägger mig! Har tittat på Criminal Minds, och kollat alla intressanta bloggar för kvällen, så nu är jag redo för sängen! Behöver nog sova så mycket som möjligt om jag överhuvudtaget ska orka upp imorgon. Känner redan nu att det antagligen kommer bli jobbigt!

Pingla och Electra sover redan. Eller, det har dom väl gjort i några timmar nu, så dom kommer väl och vill leka när jag har lagt mig... Alltid samma sak :) Men mysigt är det. Dom fattar oftast att jag inte är på bushumör och lägger sig på min mage och myser istället! Mina små godingar!

Nä, nu är det sängen som gäller! Godnatt!

Snöflingor

Ja, det snöar - igen! Stora, vita, härliga flingor... Jättefint, visst, men det får gärna vänta till första advent åtminstone... Eller så kan det väl iaf bli kallt först! Idag har varit en seg dag. Hade två lektioner, slutade tolv. Skönt, men det var ändå jobbigt. Nu är det en riktig förkylning på gång tror jag. Har börjat få feber och ont i halsen... Usch! Jag ska i alla fall försöka pallra mig iväg till skolan imorgon också, och vad jag orkar. Bättre det än att inte ens försöka!
Troligtvis så ska jag lägga om några kurser som jag läser, eller försöka... Ska prata med syon imorgon, så får vi se hur det går.

Joel har inte kommit hem än, jag undrar faktiskt var han är... Han skulle komma direkt efter jobbet sa han. Jaja, han hittade väl på något roligt längs vägen :) Funderar på att göra mat, men jag orkar inte! Är totalt orkeslös just nu. Kan kanske bero på febern, men ändå!

Är det bara jag som faktiskt längtar lite efter sommaren?! Här är iaf en bild som jag tog i somras. Gissa var ;)

afgar



glöm inte att bli medlem!



Powerwalk

Okej. Idag skrev jag nationella-uppsatsen i SvB. Det gick väl rätt bra. Tror jag. Det är liksom väldigt svårt att säga om det gick bra eller dåligt, det beror ju på hur dom bedömmer min text, helt enkelt. Jag hoppas iaf att det är tillräckligt bra för att jag ska bli nöjd.

Har varit ute och power-walkat med Sanna idag igen! Mycket trevligt och uppiggande! Nu väntar jag på att Joel ska komma hem från gymmet så vi kan äta mat. Jag funderar på risgrynsgröt ikväll! Men Joel vill säkert ha något annat. Får väl helt enkelt kika vad som finns i frysen...

Usch, jag fryser! Ändå sitter jag här med min kaffespecial - Kaffe, lite mjölk, och två skedar vanlijglass med chokladkross som smälter i det heta kaffet! Det är supergott! Måste testas.

Här är en bild från i våras!

solnedgång

GratisMode

GratisMode.se är ännu en ny sajt som erbjuder gratis presentkort mot ihopsamlade poäng! Kul och troligt lätt! Klicka på länken för att registrera dig!

Tips

Hoppsan, jag har visst inte kommit i säng än! Så går det när man inte kan slita sig!

Tänkte bara tipsa om den här sidan, där du kan få pengar, helt gratis! Samla poäng på olika sätt, och få pengar för det! Det är inte så svårt :) Jag gick med och tycker det verkar bra :)
Klicka bara på länken och bli medlem! Lycka till!

Tidig kväll

Jaha, då sitter man här igen! Har precis kommit ur duschen, ska bara föna håret och sen är det sängen som väntar. Får helt enkelt bli en tidig kväll ikväll. Anledningen till det är ju faktiskt ett femtimmars-uppsatsskrivande som väntar imorgon bitti, och det känns som att jag vill vara så utvilad som möjligt då! Ibland är det verkligen bra med en inspelningsbar digitalbox! Jag ska nämligen spela in Desperate Housewives och ha det att se fram emot under dom där långa timmarna imorgon! Går det bra så kan jag unna mig en Dhw eftermiddag när jag kommer hem!

Nä, nu ska jag gå till sängs! Godnatt!

Vad(d)-ar?

Ja, både igår och idag har jag varit hemma och vadd-at (istället för vabbat...) För er som inte vet, är den riktiga förkortningen Vård Av Barn, men jag är hemma pga Vård Av Djur. Pingla är fortfarande inte pigg, och jag vet inte vad jag ska göra... Har matat henne med morotspuré (barnmat) Det ska hjälpa mot dåliga magar har jag hört. Det verkar faktiskt bli bättre, men hon är ändå inte som vanligt. Jag är orolig!

Imorgon är det nationellt prov i SvB som gäller. Uppsatsskrivande i fem timmar - härligt! Ser inte fram emot det, men jag hoppas ändå att det ska gå bra. Ska ladda upp med gröna vindruvor och annat smarrigt som kan tänkas hålla en pigg! Cola kanske? Koffein i alla slags former är välkommet under dom omständigheterna!

Nu ska jag gå och försöka få i mig lite mat. Joel är och gymmar, så det blir ensammiddag ivkäll... Tråkigt!

Sanningens ögonblick

Alltså, jag tycker verkligen om sanningens ögonblick! Haha, det är så pinsamt, men samtidigt så känner jag mig skadeglad på samma gång. (Ja, jag kanske är en "dålig" människa, men jag är iaf ärlig...) Jag vet inte varför, och jag antar att det är fler som håller med, men skadeglädjen är verkligen den sanna glädjen! Men, samtidigt som jag roar mig åt det, så tycker jag synd om de "anhöriga" som får vara med. Man ser på deras uttryck att det är jobbigt. Och det förstår jag! Jag skulle aldrig sätta mig där, men jag är glad att det är folk som gör det! Det är ju trots allt, ren skär underhållning!
Någon som håller med mig? Eller tycker ni att det är ett skitprogram? Skulle vara kul att höra vad andra tycker :)

Hemma

Nu är vi äntligen hemma, efter mycket flängande mellan olika ställen! Skönt! Jag är svintrött och är verkligen i behov av att sova. Men, först ska jag titta på Sanningens ögonblick! Det är ett sånt där program som man blir både irriterad, skadeglad, trött och beroende av! Allt på samma gång. Och det är ju så fruktansvärt pinsamt... Jaja, kilar iaf och tittar på det nu, fast jag redan har missat 15 min!

Fars Dag

Idag är det Farsdag och vi har ett fullspäckat schema! Först ska vi försöka ta oss till svärfar och gratta, innan vi måste åka vidare till sala på födelsedagskalas kl 15, och efter det ska vi till min mormor & morfar (kl 18) samtidigt som vi ska gratta min pappa. Ojojoj! Jag blir nästan trött bara av att tänka på det!
Av mig ska pappa få några lotter, och två farsdagskort. Ja, två! Jag kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle ta, så det fick bli båda tillslut! Haha, typiskt mig :)

Igår kväll åkte vi till Victor & Liselotte! Det var jättetrevligt, vi gjorde hemgjord pizza och tittade på film :) Alltid lika kul att träffas! Nu är hon fyra månader också, tänk vad tiden går fort! Bara fem månader kvar till jag blir Gudmor!! Jag längtar! Det ska bli så himla kul! Jag beundrar dem verkligen :) Träffade såklart Flinga & Filli också, deras söta hundar. Myspys! Lägger upp en bild från deras bröllop 2007.

Victor & Liselotte
Sötnosarna :)

Nu måste jag gå och väcka Joel, - ja, han sover fortfarande! Haha, fast vi har fullt upp hela dagen! Återkommer när vi har gjort allt vi ska idag! Lycka till med gratulationerna av era pappor!

Jobbigt

Ja, idag har jag jobbat. Det var både skönt att få något gjort samtidigt som jag faktistk hade velat ligga och dra mig i sängen lite längre än halv åtta... Men men, det är ju pengar och socialt umgänge iaf :) Gillar faktiskt mitt jobb. Kommer ni till Uppsala någon gång så måste ni titta in på Kungs Bh'n! En underbar affär med trevlig personal (ja, jag menar den ordinarie och inte mig själv) och ett stort utbud till alla former!

Måste kila, ska till Victor & Liselotte och hälsa på nu! Kommer sen!

Knasdag

Imorse vaknade jag 08.53! Oouups! Börjar 08.35... Rusade upp, klädde på mig, kollade bussen och schemat och kom fram till att jag skulle hinna in till en halvtimmes lektion, alltså runt halv tolv. Då bestämde jag mig för att stanna hemma. Tyckte det kändes otroligt onödigt att åka in, komma försent, ha en halvtimmes lektion och sen sluta för dagen... Ska gå och prata med lärarna imorgon och kolla om jag kan göra något i efterhand.
Man kan alltså säga att jag var ledig idag, och det var väldigt skönt :) Trots att man blir uppstressad av att försova sig och det tar ju faktiskt ett tag att lugna ner sig igen, så blev dagen ändå ganska lyckad. Jag gjorde ingenting, vilade, tittade på tv, fotade mina älsklingar, vilade etc...

På kvällningen var jag och Sanna ute och gick. Det var trevligt! Det är skönt att komma ut, fast det var väldigt kallt... Och halt, helt glansigt på trottoarerna. Inte bra, eftersom Busan var så ivrig och ville dra, så kunde det ha slutat med en vurpa. Lyckligtvis så slapp vi det, idag :)
Stötte på ett par andra som var ute och gick, med min favoritras Dvärgschnauzer! Dom är så himla fina. Förhoppningsvis så ska en sån införskaffas om inte alltför lång tid :) Vi tog en sväng till affärn och köpte mandariner också - mums! Det är väl den bästa frukten?! Jag älskar iaf mandariner, kan äta hur många som helst!

Nej, nu ska jag duscha innan Criminal Minds börjar kl. 21 på 5an.
Här kommer en bild på min älskling Pingla från idag så länge!

ywty

Halsont & feber?

Nu är det över. Talet. Det gick väl hyfsat bra. Min lärare tyckte det var bra, och att jag hade lagt in en personlig prägel med mina tankar och känslor, och det känns ju positivt iaf! Jag var inte nöjd med framträdandet, men det blir man väl aldrig?! På honom lät det iaf som om det lätt var ett VG - men man vet ju aldrig! Bara för att det känns bra och det ser lovande ut så behöver det ju inte betyda att det blir så... Men hoppas gör jag ändå :)

Jag har precis beställt kläder till jul. Två klänningar, en bolero, leggings mm. Alltid lika roligt att köpa nytt! Det som inte är lika roligt är att jag tror att jag håller på att bli sjuk. Har svinont i halsen och börjar få feber, tror jag. Det känns så iaf... Men jag hoppas att jag slipper febern, för det är inte kul! Halsontet kan jag väl leva med, det är dessutom skönt att inte behöva prata så mycket hela tiden också :)

Imorgon har jag Arbetsmiljö & säkerhet, och sen religion. Hoppas på att få tillbaka provet som jag gjorde förra veckan. Är lite nervös faktistk. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig... Kan bara hoppas på det bästa!

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig i soffan och bara ta det lugnt, i väntan på att Grey's ska börja.

Nerver

Nu har jag printat ut mitt arbete och sitter och laddar för redovisningen. Den ska  dock inte börja förrän 10.25, men ändå. Jag är nervös, men jag hoppas att det kommer gå bra. Ska bara fokusera på det här nu fram till att det är klart.
Håll tummarna!!

Tal

Äntligen har jag skrivit färdigt mitt tal! Det kändes som om det aldrig skulle bli klart, men nu så. Känner mig duktig faktiskt. Jag hoppas det blir uppskattat och att jag inte schabblar bort mig... Usch. Nu vill jag inte tänka på det mer.
Jag har iaf haft en bra dag. Vi tog ut komp. ledigt idag till halv tolv, så det var skönt. Börjar egentligen strax före nio på tisdagar. Kämpade på hela dagen till fyra, sen åkte jag hemåt för att skriva. Det är så skönt att kunna bocka av saker från "att göra listan".

Joel sitter och tittar på "House", jag funderar på att gå dit och slappna av en stund. Skulle verkligen behövas! Har varit på helspänn hela dagen, men jag vet inte varför. Var kanske nervös att inte få talet klart. Det är mycket möjligt nu när jag tänker efter...
Sanna smsade förut, ville att jag skulle följa med ut och gå med henne och busan (hund). Synd att jag hade så mycket att göra... Det hade varit trevligt att få prata och komma ut en stund. Sitter ju faktistk inne hela dagarna. Men det får bli imorgon istället!

Nä, nu kilar jag... Men först, en bild på en änglatrumpet från i somras! Kraam

hjhjj

Skolan

Sitter i skolan och dricker kaffe. Det är ett måste för att överhuvudtaget hålla sig vaken den här dagen... Slutar halv fem och är redan svintrött! Har GK nu, fram till två, då börjar Formgivningen. Det ska bli kul, I like! Ska troligtvis göra klart porträttkollaget idag, och sen kanske vi börjar med något nytt. Hoppas det, för jag är nästan klar. Annars kanske man får gå hem, och det är också ett bra alternativ :)

Utställning!

Idag var vi, jag och Joel på kattutställning i Valbo! Det var roligt och väldigt lärorikt. Det fanns otroligt många fina katter där, och alla var värda pris tycker jag! Jag köpte matskålar till mina älsklingar, med deras namn på, svarta med guldtext! Jättefina :) Är riktigt nöjd faktiskt!

hhdj

Köpte en berlock (eller vad det heter) också, som jag inte har någon bild på än.. Är jättenöjd med dagen och hoppas att det blir fler gånger! Nu ska jag gå och lägga mig, är svintrött!

Lite bilder från utställningen

ghgj

kfyu

hjhy

Godnatt!

Rädd!

Usch! Vi har precis sett på The Grudge - fy sjutton! Jag borde inte titta på läskiga filmer. Egentligen... Men det är ju spännande, fast man blir rädd :) Haha! Det blir alltid lika dant, jag vill se, men blir livrädd varje gång!

Nu är iaf morgondagen planerad! Åtminstone förmiddag/tidig eftermiddag! Åker till Valbo på kattutställning! Arrangörer är X-katten och allmänheten är välkommen mellan 10-16. Hoppas vi ses där?! Själv ska jag försöka vara där till tio, men då är det nog bäst att jag går och lägger mig nu, så jag orkar upp eftersom det är en bit att åka... Det ska bli väldigt kul, eftersom jag aldrig varit på en utställning förut. Ser verkligen fram emot det och hoppas på att få lite fina bilder när jag ändå är där!

Nu är det sängen som väntar! Godnatt!

Allahelgona

Usch! Det är svinkallt ute! Är vintern verkligen här för att stanna nu?! Jag hoppas inte det...
Lovade ju en bild på Jakob i halloween-utstyrsel... Här kommer den! Han var på sju-årskalas idag, med halloweentema. Jag skulle tro att han var snyggast på hela festen! :) Mig skrämde han iaf!

jakob

Idag har jag & Joel pysslat med bilen. Jag höll mig till att byta vinterdäck och Joel fick gör resten, under huven! Det gick helt okej, förutom att jag på något sätt flög över garage-golvet och slog i ett knä, usch! Kommer antagligen ha världens blåmärke imorgon...
Ja, vi var där (hos svärmor & micke) i stort sett hela dagen.
På vägen hem stannade vi till vid kyrkogården och tände ett ljus för farfar. Det var jättefint där nu, med alla ljus i mörkret! Synd att det är så kallt (-3) ute, annars hade jag stannat längre och fotat... Det var som sagt jättefint, och det är det väl över hela sverige just nu kan jag tro...

Nu ska jag nog slå mig ner framför tvn med lite chilinötter, en filt och massor med värmeljus och bara mysa! Ska förstås försöka få med mig Joel också :)

jfgj

RSS 2.0