Kollage

kollge

Kattungarna har blivit större!


Gårdagens bravader

Min måndag startade runt 6.30 då jag vaknade och kräktes. Vet inte riktigt vad det var, men jag vaknade av att jag mådde illa och följderna vet ni ju... När magen var tömd så gick jag och la mig igen och sov nästan hela dagen, så något var det som inte stod rätt till.
Typiskt att det skulle bli just den dagen, då jag och syster hade en inplanderad resa med farmor & hennes pojkvän in till stan för att fixa våra ringar vi fått ärva av farmor och som inte stämde helt i storlek. Så blev det inte, utan de fick åka utan mig, vilket nog var tur för jag hade aldrig orkat flänga runt i stan så som jag mådde...
Det gick inte att göra något åt min ring tyvärr. De som jobbade i affären hade tydligen sagt att det inte skulle vara värt pengarna att göra iordning den. Problemet med den är att den är så tunn att man kan skära sig på den när man har den på sig, och på grund av det så vågar jag inte använda den ifall den skulle gå sönder... Det är lite svårt att förklara, men jag kan försöka fixa en bild där man kan se vad jag menar istället!

Framåt eftermiddagen började jag piggna till och kände hur rastlösheten började infinna sig. När Joel kom hem så bestämde vi oss för att åka och hälsa på hans mamma & syskon. Det visade sig att de skulle åka ut en sväng med båten och tyckte att vi kunde följa med, så det gjorde vi!
Allt var frid och fröjd och vi hade nästan kommit fram till det ställe vi hade tänkt åka till, då slutar båtens motor att fungera... Great!
Det hela slutade med att vi fick paddla in (den relativt stora) båten till land med ett par vattenskidor då det inte fanns några åror eller liknande att använda. Joels lillasyster (16 år) fick hoppa i vattnet och försöka simmandes dra in båten till land, vilket gick bra till en början, men som ni kan tänka er så blir det otroligt jobbigt att dra en stor motorbåt med ruff och allt, plus 6 personer in till land, så till slut fick hon komma upp i båten igen och paddlandet tog vid istället.
Jaa, vad ska man säga? Det var en händelserik dag/kväll som vi sent kommer glömma! Men som jag konstaterade då vi äntligen kommit i land var att, vi hade ju i alla fall tur med vädret :)

Ni missar väl inte

Den nya Veckans hetaste tips!?
Ta en titt i sidomenyn, det kan vara något för dig!

Kattungar

af

as

Bilder på kattungarna jag lovade för ett tag sen. Nu är de mycket större, den 1a blir de fem veckor. Nyare bilder kommer snart :)

Visst är de söta?

Hemma igen

Nu har vi kommit hem, varma och klibbiga till våran om möjligt ännu varmare och klibbigare lägenhet... Typiskt! Ska nog sätta mig med ett glas iskall dryck, troligtvis vatten och ta det lite lugnt i soffan.

Kvällen spenderades hos Victor, Liselotte och Lilly, mysigt! Vi tittade på Wallander - Skulden som var obehaglig, men bra. Imorgon ska vi ses igen och ta ett svalkande dopp tillsammans! Lilly var så glad och snäll medan hon var hos mig. Efter en stund brakade det till och hon bajsade på rejält! Sötnosan, hon blev väldigt nöjd och belåten efter det i alla fall :) Skruttan. Hon ler åt oss också, så himla söt!

Nä, nu ska jag ta mig någonting att dricka och sen krypa till sängs med en bok. Måste börja på någon ny, har läst ut alla mina Mari Jungstedt nu... Det känns lite tråkigt faktiskt, när man har fastnat för en serie och sen tar den slut. Jag vet ioförsig inte om det kommer fler i samma serie, men jag fick hem den allra senaste här i veckan, den som nyss kommit ut, så det tar nog ett tag innan nästa bok kommer... Jaja, godnatt :)

Ny design

till mig själv! Som ni ser så har jag bytt design. Tyckte den gamla var lite för mörk och ledsam så nu har jag livat upp med lite ljusare färger. Vad tycks då? :)
Jag är i alla fall nöjd, vi får se hur länge jag behåller den...

asd

Före såg det ut såhär


asd

Och efter, såhär

On our way

Vi ska strax börja gå bort mot marmorvallen där superstar hålls. Det är kanonväder till skillnad mot förra året då det öste ner... Jag får klä på mig ordentligt så jag inte bränner mig mer, har fortfarande ont så det blir inget sola för mig idag. Nu måste jag klä på mig resten och slänga på lite mascara! Hörs sen!


123456

Ibland blir man bara less och irriterad på allt. Just nu känner jag så. Besviken, arg, ledsen - allt. Det kanske känns bättre om jag går och lägger mig... Vem vet?


Kvällsdopp

Vi var till mina kusiner igen och tog oss ett väldigt svalkande och skönt kvällsdopp! Det hade blivit 27° i vattnet så det var väldigt lätt att komma ner i :) Joel lekte med de två äldsta (8 & 6 år) länge och väl i vattnet. Jag blev så kall (hade t-shirt på mig pga att jag bränt mig) efter en kort stund att jag gick upp ganska fort... Mamma & lillasyster var där också, och lite senare kom pappa! Vi fick fika och hade det jättetrevligt någon timme innan vi gick hem igen. Hem till värmen...

Imorgon är det Superstar, det ska bli väldigt roligt! För er som inte vet är det en slags nöjesdag som idrottsföreningen ordnar och är till för alla, barnfamiljer, ungdomar, ja alla åldrar! Man får gå runt som i en slags 5-kamp och tävla, den som har bäst resultat vinner ett pris! Lite svårt att förklara, men det brukar vara väldigt rolig och uppskattat med mycket folk! Senare på kvällen är det dans och så, vilket skulle vara roligt att gå på... Vi får se hur det blir med det imorgon helt enkelt!


Bodylotion?

Man ska inte klaga, men det är så varmt!! Sitter och dricker isvatten och försöker svalka av mig lite, men så fort man rör sig känner man hur kvavt och varmt det är här inne!
Jag fick förfrågan om att lägga upp bilder på det kattsäkra myggfönstret för ett tag sen, och visst kan jag göra det! Lovar att göra det så fort själva nätet är färdigt... Vi testade att sätta upp det som det var, och eftersom katterna klättrade i det så måste vi ordna ett till, lite säkrare nät att fästa på insidan av fönstret... Men som sagt, jag lägger upp bilder på hur det blev så fort det är färdigt!

Nu efterlyser jag en bra bodylotion som luktar gott (men inte för starkt!) och hjälper när man har bränt sig i solen... Någon som kan komma med något bra förslag? Jag har fortfarande väldigt ont och det vore skönt att kunna smörja in sig och kyla ner lite...

Kräfta, tomat, stoppljus - you name it!

Jag har bränt mig! Har ont i ansiktet, på bröstet och ryggen! Fy. Jag som knappt solade, mest badade. Borde ha smörjt in mig mer, men jag trodde inte att det skulle ta såhär bra...
Vi var nyss och tittade på fyra supersöta kattungar på 4 veckor... Blev så sugen, men det får räcka med våra fina tjejer här hemma! Lägger in bilder på dem senare, eller imorgon - de är bedårande!

Ikväll ska jag också försöka börja med en beställningdesign hade jag tänkt, annars får jag ta det med imorgon. Känner mig lite hängig, men det beror väl på att huden säger ifrån... Det känns nog bättre imorgon.

Bad-dag!

Kom nästan nyss hem från en dag i mina kusiners pool. Jag och mamma åkte dit för att sola och bada, och det blev en riktigt lyckad dag. Varmt & skönt och allmänt härligt. 25° i vattnet låter väl inte helt fel? Det var det inte heller :) Jag låg i vattnet mest hela tiden - underbart! Brände mig igår och nu har jag väl bättrat på det kan jag tro... Vi får väl se ikväll, det är då det brukar synas mest. Det är härligt med sommar!

Nu väntar jag på att Joel ska komma hem från jobbet, vilket antagligen kommer ta minst en timme till eftersom han inte slutar förrän nu, kl.16. När han kommer ska vi åka till banken och sen hämta hem hans cykel som står hos hans mamma. Ska bli kul att träffa dem också, det var ett tag sen! Om jag inte har helt fel så tror jag faktiskt att svärmor går på semester idag, så hon är nog glad och kanske firar hon också :)

Hoppas att alla har haft en lika bra dag som mig! Kramar

Snabbis

Nu är jag hemma igen, och har varit i lite drygt en timme. Cyklade hem från mamma & pappa i värmen - skönt! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen, det är ju 15-årsfest!

alicia
Fr. v. Alicia (syster) och hennes kompis Sofia
alicia
Fina lillasyster som fyller 15 år idag!
Grattis!

Härliga sommar!

Ligger ute i solen och steker (är bara inne och dricker lite vatten just nu) med syster som fyller år idag! Vi håller även på att plocka fram poolen så vi kan svalka oss i värmen. Nä, vi (hm, vi och vi, jag kanske inte räknas längre...?) har inte en inbyggd pool och ett soldäck som de flesta har nuförtiden, men det här går också bra! Huvudsaken är väl att man kan svalka av sig... Nä, nu ska jag ut igen och bättra på den nästan obefintliga brännan!

U21

Kollade på en spännande, eller, snarare rolig match som Sverige gick segrande ur med 3-1. Great! Det är så roligt att titta på u21-laget då det händer mycket mer än vad det gör när "stora" landslaget spelar... Jag tror att fler kan hålla med där?
Vi hade egentligen tänkt att se på Morden i Midsommer, men det spelades in så vi kan se det senare, eller imorgon istället.

Idag har jag som sagt bakat och fixat hemma hos mamma och pappa med mamma och (mellan)syrran. Vi har gjort en tillfällig myggnäts-lösning också, som vi kan använda när vi är hemma och kan hålla koll på katterna så de inte klättrar i nätet. Vilket de visade att de hemskt gärna gjorde ikväll. Nu är det bara ett starkare, typ hönsnät, som ska sättas dit också, sen är det katt-klättrar-säkert! Weej!

Bakar

Jag är hemma hos mamma och pappa och bakar matbröd igen! Tänkte passa på nu när jag har ingredienser, tid och plats! Fast just nu är det jästid, det är därför jag sitter här en stund :)
Imorgon fyller min fina lillasyster 15 år, då ska vi hit igen! Lilla lillasyster blir stor...


Vinnare av auktion

Det var Anna som vann auktionen och designen ligger nu på hennes blogg!

Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt :)

En tanke

Jag kanske borde gå och lägga mig. Tiden rinner iväg och jag ska ju faktiskt upp i morgon också... Men jag har ingen lust att lägga mig. Är inte ens trött!
Grejar lite med auktionsdesignen nu, så den blir klar så fort som möjligt. Det blir ganska bra faktiskt... Hoppas hon blir nöjd också :)

Håller tummarna för att det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag, för då ska jag passa på att sola! Har inte gjort det än, utan det har blivit så att jag gjort annat. Synd, man borde ju passa på när solen äntligen skiner!

Nedräkning...

Nu börjar det närma sig det klockslag då auktionen avslutas - passa på att lägga ett bud innan det är försent!

Hett tips!

lj
Veckans hetaste tips är denna ursnygga chiffonklänning i rött med rosa satin under.
Klänningen har vaddar vid bysten men saknar helt byglar. Du knyter den med ett band i nacken. Klänningen har en dragkedja baktill.

Mått: Under byst ca 80 cm.

Klicka på bildenf för att komma till webbshopen där klänningen finns att köpa!

Besviken tacksamhet

Det blev ingen spruta för mig idag... Eftersom jag är över 18 så "får" inte mina föräldrar betala för sprutan och jag hade inget apotekskonto eller vad det heter, så det gick inte att ta på faktura (varje spruta kostar 1118:- st!) vilket ingen av oss hade löst... Jag får helt enkelt vänta ett tag! Det gjorde mig ingenting, men det är klart att det hade varit skönt att bli av med det så fort som möjligt. Dum som jag var så tittade jag på när mina systrar fick sina, och det borde jag såklart inte gjort... Usch, hela nålen trycktes in i armen! Fy...
Nu vet jag i alla fall vad jag har att vänta mig, och det känns inte sådär jättebra. Hon lovade åtminstone att jag skulle få ligga ner när jag får mina sprutor eftersom jag talade om att jag brukar svimma. Det var ju snällt :)

Vi har precis, eller för ett tag sen, ätit mat så nu är vi mätta och belåtna. Det blev pasta med vitpepparsås och bacon!
Känner mig lite design-sugen, så jag funderar på att knåpa ihop en ny design ikväll. Får se hur det går när jag väl börjar, man kan (läs borde) inte tvinga fram något!

Usch

Snart, om ungefär en timme, så ska jag åka iväg och få en spruta... För er som inte vet det är jag livrädd för allt vad sprutor och blodprov heter, så jag är väldigt nervös och inte alls sugen på att åka. Med tanke på hur det gick sist, så tycker jag att jag har anledning till att vara nervös och lite orolig...
Nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna, mamma kommer och hämtar mig om ca 40 min!

Talar om hur det gick sen... Tänk på mig runt 15.00!

Wohooo

Gårdagen blev helt dator-internet-blogg-fri vilket (samtidigt som det var skönt) kändes lite tomt... Men nu, nu är det full fart igen!
Igår sov vi ut ordentligt, åt frukost tillsammans (mina nybakta smörgåsar + smoothie) jag diskade lite medan Joel grejade med bilen. Jag och Sanna gick en sväng i det sköna vädret. När jag kom hem igen så åkte vi till svärmor och grillade, trevligt! När vi ätit färdigt och druckit lite kaffe så åkte vi vidare till våra fina vänner, Victor & Liselotte och deras söta lilla dotter Lilly och hälsade på. Vi tittade på film (Benjamin Button), pratade och hade det allmänt mysigt :) Like you guys!

Idag skiner solen och det är varmt ute (termometern visade 29 grader i solen för ca en timme sen) - härligt! Borde gå ut och njuta av det fina vädret istället för att sitta här. Ska försöka få med mig Joel till våla också, så vi kan fixa (göra katt-säkert) myggfönstret vi äntligen fått! Det känns inte allför säkert att sätta in det då själva nätet sitter fast i stommen med häftstift.... Det är alltså dagens uppdrag - fixa myggfönstret!

Hoppas alla har haft en trevlig midsommarhelg!

Back to basic

Nu är vi hemma igen! Det har varit en trevlig, rolig men kall kväll! Jag är jättetrött och tänker snart gå och lägga mig. Eller, typ nu.
Hörs imorgon :) Kramar

Klaaar!

Nu är allt färdigt! Det blev mycket bröd, och jag är riktigt nöjd. Gott blev det också :)
Håller precis på att lägga in bilderna från kameran (bara 1077 st...) så jag kan fota ikväll! Har ju faktiskt två minneskort, men jag tror att det andra är fullt också, så jag ska nog tömma det med när jag ändå håller på, det är väl lika bra.

Har en trött liten svart-vit katt i knät också, hon ligger här och myser. Det har väl varit en knasig dag, jag har inte haft tid med dem då jag har bakat och Joel har varit iväg och handlat och inte heller haft tid riktigt... Stackarna! Hon ligger i alla fall här och njuter nu, den lilla stund hon kan ligga kvar innan jag ska gå härifrån. Mysigt värre :)

pinglis
Mina mystjejer i sängen

Bakdags!

Glad midsommar allihopa! Synd på det tråkiga vädret bara, men så är det ju varje år...
Nu ska jag ställa mig och börja baka så att allt hinner bli klart till kvällen... Återkommer troligtvis i jäs-tiden :)

Lyckligt ovetande?

Jahaja, ikväll ska vi tydligen på 50 årskalas, vilket jag var helt ovetandes om fram till för ungefär en timme sedan... Paniken om vad (och hur) vi ska hinna äta, duscha, byta om och allt sånt där har börjat infinna sig och jag har egentligen inte tid att sitta här.
Inget bröd har jag bakat heller! Måste till affären, vilket jag inte heller har lyckats med idag. Men dammsugit har jag gjort. Och tvättat. Man får väl nöja sig med det lilla...

Godmorgon!

Fast, jag har varit uppe några timmar redan :) Tog det lugnt, gick upp, gav katterna mat och gjorde frukost (smoothie) till mig själv. Slog mig ner här och jag sitter här än! Idag är det torsdag och dagen före ledig dag vilket innebär att Joel slutar 13.30 istället för 16, skönt :)
Ska väl ställa mig och börja baka bröd lite senare, men först måste jag gå till affären och handla ingredienser! Tar nog en sväng med dammsugaren först, då är det mycket roligare att baka och greja, när det är fint i resten av lägenheten (vilket det nästan aldrig är eftersom katterna hårar som bara den...) Ska även köra igång en ny maskin med tvätt så fort den som är i är färdig. Det är så skönt att bli av med sånt! En produktiv dag, med andra ord :)

Kvällsfika i Haga!

På kvällskvisten, efter middagen så åkte vi hem till min mamma för att lämna några kassar som hon behövde för att lägga packning i. Ja, de åker nämligen bort över midsommar till våran stuga som ligger ett par (vet inte riktigt hur många...) mil utanför Mora tillsammans med några av sina vänner. Vi vart bjudna på kvällsfika som ett hejdå innan de åker. Vi stannar kvar här hemma och håller ställningarna ;)
När vi fikat färdigt, sagt hejdå och kramats så åkte vi vidare för att hämta en hushållsassistent (fick låna mormors) och lämna ut tackkort till de som var med och firat min student!
Jag hade faktiskt tänkt baka matbröd imorgon eller dagen efter, som vi ska ha med oss på knytisen hos svärmor på fredag, och då är det bra med en assistent! Spännande, hur ska detta gå? Bra hoppas jag...

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och läsa en stund! Läser en jättebra bok just nu, Mari Ljungstedt - Den du inte ser.
Godnatt!

Auktion nr.2

Auktionen är nu avslutad!

Högsta bud är just nu:
22 kr


Jaha, eftersom den föregående auktionen avslutades i förtid pga köp så kommer nu en ny!


Den här gången är det denna design som kan bli din, sätt igång att lägga ett bud!


Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek


Det går till såhär:
  • Lämna en kommentar i detta linlägg där du talar om hur högt ditt bud är, vill du bjuda 15 kr så skriver du det.
  • Det går självklart inte att lägga ett lägre bud än de som redan finns!
  • Tänk på att fylla i din mailadress när du lägger ett bud, så jag kan kontakta dig om det är du som vinner!
  • Man får självklart lägga flera bud!
Minsta bud är 10 kr
Det finns även ett köp nu-pris för den som inte vill vänta. Då avslutas auktionen automatiskt och köparen får designen inlagd på sin blogg.
Köp nu-priset är 200 kr

Auktionen pågår i fem (5) dagar och avslutas den 22 Juni kl.22.00

Lycka till!


Färdig design

Det var Jessica som köpte auktionsdesignen till köp nu-priset och nu ligger den på hennes blogg!

Snart kommer även en ny auktion starta här, så håll utkik!

Arbete

Idag har jag jobbat! Det var kul, men samtidigt gick timmarna otroligt segt och jag trodde aldrig att jag skulle få komma hem... Nu är jag i alla fall hemma, så det måste ju betyda att tiden gick framåt. Ska snart eventuellt lägga upp en ny design som kommer auktioneras ut. Beroende på hur lång tid saker ska krångla för mig och hur trött jag blir (läs är) så får vi se om jag orkar göra det ikväll. Om inte, så kommer den imorgon, bra va? :)
Ska även lägga upp det färdiga resultatet av den här designen så fort allt (internetbanken, telefonbanken, tvn...) slutar krångla.

Taggad!

Nu har jag suttit och funderat ett tag och kommit fram till att jag ska köpa mig ett simmkort (på ett badhus...) så jag kan börja träningssimma som jag har tänkt på länge! Ska kolla upp priser och så bara innan jag slår till. Det känns som att det är lika bra att passa på nu när jag är ledig några veckor innan jag börjar jobba ordentligt. Kan vara bra att få in en rutin liksom...
Jag har bestämt mig, så nu kör jag! Adjö alla extra kilon (så småning om iaf...) och hej mitt nya jag!

Nä, jag ska nog gå och lägga mig nu, så jag orkar upp till jobbet imorgon! Godnatt alla söta :)

Glöm inte auktionen!

Designauktion!

Designen är såld för köp nu-priset!
Ny auktion kommer inom kort!


adfg


Nu drar jag igång en auktion här på bloggen! Det är designen ovan som ni kan buda på, och det går till såhär:


  • Lämna en kommentar i detta inlägg där du uppger ditt bud - vill du buda 15kr så skriver du det.
  • Du kan självklart inte lägga ett lägre bud än de som redan finns!
  • Det är viktigt att du skiver i din mailadress så jag kan kontakta dig om det är du som vinner auktionen!
  • Du får lägga hur många bud du vill!

OBS! Minsta bud är 10 kr
Köp nu-pris: 200 kr

Auktionen startar NU och pågår i en vecka, den avslutas alltså den 22a Juni kl.22.00 (om ingen har meddelat mig om att de vill köpa designen för köp nu-priset!)



Lycka till!


Bortblåst

All inspiration och kreativitet jag kände igår kväll är nu som bortblåst! Jag sitter med en grund till en design, men kan inte få till något bra... Jag som har lovat att komma med fler nya designer idag, men samtidigt vill jag inte slänga upp något jag inte är nöjd med bara för att jag "måste"... Det får helt enkelt ta den tid det tar, men jag hoppas att jag har fått ihop åtminstone en design framåt kvällen.
Kom gärna med tips och idéer, vad vill ni ha? Färger, mönster, mycket bilder? Mycket text? Ge mig inspiration!

Jag går och sätter mig i soffan under en filt framför en film så länge, jag kanske blir kreativ av det :)

Nu

går jag och lägger mig! Godnatt allesammans, bilder och designer kommer imorgon!

Snart

Kommer det hända saker här! Håller på med nya designer just nu som kommer läggas upp här så småning om. Missa inte det!
Har pratat lääänge med Sanna ikväll - Jag tänker på dig gumman! Finns här när du än vill!

Nä, nu ska jag ta och sätta mig i soffan med Joel ett tag innan jag blir så trött att jag måste gå och lägga mig! Men som sagt, håll utkik - snart kommer det nya designer att välja och vraka bland!

Update

NU har lillkillen somnat! Det tog ca 35 min efter det att vi lagt oss i sängen till han somnade. Lilla skrutten, det är klart, ovant med mig som matar, byter blöja, ger välling och nattar. Det blir inte samma rutiner som med mamma och pappa, och då är det svårt att slappna av. Vilket resulterar att det blir sent. Jag fick honom att somna i sängen åtminstone, så det känns bra! Dock sov han ganska länge i eftermiddags, så han var nog inte jättetrött (tidigare iaf) heller.

Det har varit fullt ös här hela kvällen! Kul! Jag börjar bli trött nu, dagens strapatser har tagit ut sin rätt, och kommer nog somna gott när jag kommer hem! Det blir väl så, om man inte är van och ska försöka göra allt lika bra som barnens föräldrar. Det är svårt! Det vet nog alla som varit barnvakt åt andras barn någon gång...

Jag är nöjd med att jag (vi, Joel är såklart också med) har klarat det. Jakob, den äldre lille-brorsan på snart åtta år sover inte än, men som sagt. Är det barnvakt så blir det inte riktigt lika som när föräldrarna är hemma! Han njuter nog av att vara med oss äldre nu när inte Viktor kräver all uppmärksamhet och fokus. Nä, han får vara uppe, han känner nog när det är dags att krypa till sängs.

Nu ska jag gå och umgås med grabbarna innan någon (eller båda) somnar!

Godnatt!

viktor
Viktor när han var liten (ca 5-7 månader tror jag)



lilleman
Viktor nu - sin favoritplats, i mammas bil!

Barnvaktande

Ikväll är vi barnvakt åt min älskade lilla svåger - Viktor. Joels fina lillebror! Det kommer nog inte bli allt för mycket uppdatering eftersom 1½-åringar är ganska energiska och vill göra något hela tiden. Till de slocknar framför tvn eller på golvet bland alla leksaker. Hihi :) Hursomhelst så kommer det bli en rolig kväll med massor av mys och lek! Framåt kvällen ska vi ta fram gott gott med chips, ostbågar (eller som jag helst säger, ostkrokar) & cola, när vi ser på Kalle stropp och Grodan boll. Hög mysfaktor!

Vad händer ikväll för er andra?

Skolavslutningsfirande med tårta och regn!

Oj vilken dag! Det började med att jag gick upp 7.25 och åt frukost. Efter det, alltså runt åtta så gick jag ut och hämtade Raffe för en tidig morgon-promenad. Det var skönt, inte för varmt men det blev lite kyligt när det blåste! Vi gick en ganska lång sväng innan jag gick hem med honom igen. Han är så mysig, lilla Raffe-mannen!

När jag kom hem (runt nio) så hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för att åka med 9.49-bussen till våla för att gå på Matildas, Joels lillasysters, skolavslutning. Hon slutade nämligen nian. Grattis till henne!
Usch, det var ju inte länge sen det var jag som gjorde det! Tiden går verkligen fort...

När vi kom hem till svärmor bjöds det på supergod pastasallad och till det, hembakat bröd! Mums! Efter det fick vi gräddtårta med stora jordgubbar på - Mums igen!

När vi hade fikat klart och pratat en lång stund så bestämde vi att vi skulle gå och titta på hästarna. (Svärmors grannar har hästar, och en av dem ska föla när som helst). Jag tog med mig Viktor (1.5 år) och gick dit. Han tyckte det var jättespännande och sa "Ooojsh, ooosjch" och "totto iiiihhi, iihhiii" hela tiden! Tyvärr började det (såklart) regna när vi hade klätt på oss, men vi gick ut ändå. Var där och tittade en stund och när det började ösa ner bar jag Viktor tillbaka och så gick vi in i värmen igen. På vägen tillbaka plockade vi lite blommor till "Mammmmaa" också, och Viktor var såå nöjd när han lämnade över "buketten" (som bestod av två stjälkar med midsommarblomster) till sin mamma.

Nu väntar vi på att Joel ska komma hit efter att han kommit hem från jobbet. Han ska också få smaka på den underbara salladen!

af

Recept på smarrig smoothie!

Till en person

1½ - 2 dl Naturell lätt-yoghurt
1 dl frysta bär (jag har hallon, det är godast!)
1/3 banan (mer om man vill ha mycket banansmak, jag föredrar lite)
5-10 st kärnfria vindruvor (jag har använt gröna)
1 msk kruska-kli (vanligt kli går också bra)
1 msk krossade linfrön (hela går också bra, men de krossade är bättre för magen)

Mixa i ca 60 sekunder, häll upp i ett glas - Klart att dricka!
En perfekt frukost för den som har lite bråttom!
Enkelt va?


(bild kommer....)


Match

Ska snart iväg och köra syster på match. Det är samling kl.17.30 så de borde komma och plocka upp mig snart. Synd att det är så trist väder, men det kanske ger dem tur så de vinner? Kan ju alltid hoppas :)

Dagen har varit lugn, sov länge och till frukost gjorde jag en jättesmarrig smoothie! Kan lägga upp receptet sen när jag kommer hem, det var verkligen supergott, och nyttig också!
Nu ska jag åka!

Det går bra nu....

Först photoshop, sen min nya dator! Nu har den också slutat att fungera, det går inte att starta upp den! Jag blir så ledsen... Sitter för tillfället vid Joels dator eftersom min stationära inte heller fungerar då vi lånat ut något (nätagregatet tror jag...) till Joels pappa. Snart blir jag knasig av allt krångel!

Har precis (nästan, duschade innan jag satte mig här...) kommit hem från en 1 timmes lång promenad med Raffe, det var härligt att komma ut en sväng när det är så varmt och skönt!
Nu ska jag göra en hallon & jordgubbs-smoothie och njuta av den medan jag väntar på att Joel kommer hem!

Ordning och reda

I morse fick jag ett sms av mamma (hon väckte mig) som undrade vad vi skulle göra idag. Nyvaken och virrig, som man kan vara på morgonen, så svarade jag och frågade jag varför hon undrade det. Hon svarade då att hon hade sin snäll-dag och att hon hade tänkt komma hit och diska/hjälpa till med något!
Jag blev jätteglad och flög upp ur sängen slog på lite bra musik på stereon och började diska/plocka i köket. De (mamma och syster) kom efter en stund och nu är det jättefint här! Fixade både kök, sovrum och hallen! Det är bara ett bord som är fullt med mina saker som jag ska ta rätt på imorgon, sen är det superfint!
Det känns väldigt skönt att ha lite ordning och reda igen :) Tack Mamma & Alicia för hjälpen idag!

Jag har göra-bloggdesigner-abstinens!!! Eftersom mitt photoshop inte fungerar så vet jag inte vad jag ska göra! Har massor av idéer som bara bubblar fram, som jag inte kan göra något av! Är det inte typiskt?
Om det är någon som vill dela med sig av ps, så är jag väldigt tacksam! Obs! Jag använder Photoshop CS3 Extended - det är det som gäller.

5 Juni var dagen

För jag har tagit studenten
för jag har tagit studenten
för jag har tagit studeenteeeeeeen!
Fy fan vad jag är bra!



(ursäkta språket, men låten går ju faktiskt så...)

Bilder och mer info om gårdagen och dess firande kommer lite senare, har väldigt många bilder att gå igenom först :)

Vågar man hoppas?

adf
Det ser ut som att det kan bli rätt fint ändå :) Åtminstone mellan 12-18, senare mot kvällen så såg det ut att bli ännu finare - Hoppas den här prognosen stämmer nu!


Final countdown

Imorgon är det dags... Då åker mössan på och champangen & jordgubbarna flödar (okej, inte riktigt, men nästan...) Nu hoppas jag bara att vädret blir bättre och att det åtminstone blir uppehåll. Vi får väl helt enkelt se imorgon hur det blir.

Jag är stolt över mig själv att jag klarat av de här åren som gått även om det inte blev riktigt som jag tänkt mig... Som jag har kämpat och kämpat så känns det bra att det på sätt och vis är över.

Nu ska jag titta på "hjälp jag är med i en japansk tv-show" och sen blir det Criminal Minds. Joel är jättesjuk och mår pyton, han blir nog hemma imorgon och får vila innan han ska hämta mig i stan kl.13 då vi kommer med tåget (lennakatten). Regnar det så struntar jag i att åka med på flaket och åker direkt hem och firar vidare istället!

Nä, nu har det börjat! Tjingeling :)

Åååh!

Sitter i skolan och ska lägga över allt jag gjort under de här tre åren på skiva (ja, jag glömde ta med hårddisken...) Problemet är bara att skivan inte fungerar så nu vet jag inte hur jag ska göra! Ingen av mina lärare är här heller, så jag får väl skriva en lapp och tala om att de inte får rensa mitt konto än... Varför ska allt krångla för? Blir så ledsen.
Nu när jag har gjort allt jag kan för att få med mig det mesta så ska jag ta bussen upp på stan för att försöka få tag på ilägg. Hoppas det går lite bättre åtminstone!

Ojsan hoppsan

Jag försov mig visst! Hade ställt klockan på nio för att få sova ut ordentligt, men efter en stormig, regnig natt utan den sömn jag hade tänkt så blev det såhär. Var helt enkelt alldeles för trött för att ens höra när klockan ringde. Var det bara här hos mig som regnet smattrade mot rutorna så man trodde de skulle gå sönder? Det var helt omöjligt att sova till det ljudet!

Nu ska jag gå upp och äta frukost och göra mig i ordning för att ta bussen som går 12.05. Måste ju försöka få tag på någon bra skoaffär där de kan hjälpa mig med skorna...

Ha en bra dag!
Kram

Skorna

Angående skorna jag fick hem idag så var de lite för stora. Jag blev självklart besviken då det är svårt att få exakt när storlekssystemet är 5,6,7,8,9 och så vidare... Enligt cm-skalan på hemsidan så skulle jag ha en sjua, (jag har 39 i vanliga fall)  men nu när jag fick hem dem så ser jag att det står 40...
Jag får helt enkelt ta med mig dem till stan imorgon och försöka få tag på något slags ilägg eller liknande... Någon som har någon erfarenhet av sånt? Tips mottages tacksamt!

Nu ska jag läsa en stund innan jag somnar.
Godnatt!

Hemma igen

Nu är jag hemma, väntar på att Joel ska komma hem också (oj, nu kom han innanför dörren!) så vi kan åka till våla för att hämta ut mina skor som äntligen har kommit! Hoppas de är sköna så jag slipper få massa skavsår...

Back to basic

Sitter i skolan och fixar det sista. Ska snart iväg på ett möte och efter det ska jag fortsätta en stund till. Tänkte passa på att ordna några utskrifter nu när jag har möjlighet!

Sökes!
Stereoanläggning till studentflak för utlåning/uthyrning! Någon som har tillgång till det? Hör av dig till mig snarast möjligt!

Pistolbanan

En vanlig kväll hemma hos oss:

Sitter framför tvn (och ser på reklam om nya ProViva fruktdryck med smak av granatäpple)

- Joel: Jag vill ha pistolbanan!
- Jag: Va?!
- Joel: Jaa, om det finns granatäpple så vill jag ha pistolbanan!


.......vad ska man säga?

Staden

Åker inte till stan en sväng nu, ska skjutsa syster och hennes kompis Mike till tåget! Kul att åka iväg lite. Hörs sen :)

Bra väder = dålig uppdatering

Precis som rubriken lyder så blir det inte mycket update när det är så varmt och skönt ute...

Jag har nedränking till fredag då jag tar studenten och det ska bli så roligt! Hoppas bara att det fina vädret håller i sig till dess...
Katterna ligger här på sängen och sover, mina sötisar! Jag ska snart gå och lägga en ansiktsmask innan jag hoppar in i duschen! Hade tänkt försöka vara klar till Joel kommer hem (runt strax före fem) så det börjar väl bli dags nu.

Någon som vill se något otroligt gulligt? Håll utkik under kvällen, igår fotade jag så söta små varelser. Man blir helt kär!

Ha det bra så länge, mina kära läsare!
Kram på er!

RSS 2.0