...

Nu är det klart! Jag och Joel flyttar ihop så fort vi får tillgång till den nya lägenheten. Det känns bra och otroligt skönt! Allt på ett och samma ställe, inte behöva flänga omkring hela tiden. Jag längtar. Mest efter utrymmet, för katternas skull. Hoppas dom kommer trivas, dom behöver verkligen den här flytten. Även om det kanske tar några dagar för dom att vänja sig så kommer dom nog förstå och uppskatta det nya hemmet! 
    Imorgon är det fredag, skönt att vara lite ledig. Ska försöka jobba lite på projektarbetet som jag ska göra. Känner mig taggad att komma igång. Det kändes tungt i början, innan man kom på en idé över huvudtaget, men nu känns allt mycket ljusare! Jag ser fram emot att se resultatet så småning om!

Nu ska vi åka och hälsa på Victor & Lizzan en sväng, ska bli trevligt!


why not?

Jaha, det blev inget frisörbesök den här helgen heller... Värdelöst! Jag som hade hoppats få en ny look till fotograferingen imorgon... Jaja, det får bli någon annan gång istället. Vill ju inte stress-klippa och bli missnöjd heller. Nu kan jag ta god tid på mig och välja ut den bästa och förhoppningsvis bli supernöjd!

Idag har jag varit barnvakt åt Viktor. Det gick bra, var bara några timmar. Han börjar bli stor, lilla grabben!
Om en timme börjar "hål i väggen" och det ska jag titta på. Sen kommer nya avsnitt av Criminal Minds! Wiiie! Så länge så ska jag kolla på miami ink.

RSS 2.0