Och vinnaren är....

Angelica! Grattis till dig, och hoppas du blir nöjd med produkten!


Idag har jag varit i skolan och pratat med min handledare. Skulle vara där klockan elva, och gick inte därifrån förrän 12.30 ungefär, så det blev ett relativt långt möte... Det gick bra, och det känns bra nu såhär efteråt. Klart det känns tungt, men det är inget man kan göra något åt.
På eftermiddagen när jag kom hem var jag så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna, så för att inte somna satte jag mig här och läste igenom alla bloggar jag inte hunnit med på ett tag! Framåt kvällningen (fem halv sex) så åkte vi till våla och umgicks med Lilly och hennes familj!

Jag har väldigt ont i huvudet, ska nog ta en alvedon innan jag dimper i säng. Fast först ska jag göra klart en bloggdesign!



Vinnaren är utsedd

Kan nu tala om att en vinnare är dragen och kontaktad. Vinnaren kommer presenteras här på bloggen så fort jag fått ett bekfräftande svar! Håll tillgodo :)



Tonight's the night!

Hejsan!

Min dag har bestått av designande för hela slanten! Det har gått sådär... Det mesta krånglade till en början, men efter ett tag så rullade det på bättre. Nu är jag i stort sett färdig, väntar bara på ett godkännande från ägaren!

Jag tänkte passa på att tala om att ikväll kl.22 avgörs tävligen! Glöm inte att amäla dig för att ha chansen att bli den lycklige vinnaren!
Jag vill även göra klart för er att vinnaren utses med hjälp av random.org, det är alltså slumpen som avgör. Men, ni som länkat i er egen blogg har dubbelt så stor chans att vinna eftersom ni får två tävlingsnummer. Hoppas alla förstår!

Nu ska jag återgå till städandet som också har ägt rum här hela dagen (tack vare Joel) så nu är det väl inte mer än rätt att jag drar mitt strå till stacken... Eller hur?




Cola, splite?

Dagen och kvällen har vi spenderat tillsammans med familjen Röjerås, vilket har varit lika trevligt som vanligt! Vi åkte in till stan och handlade lite på willys, och efter det bar det av till en kina-resturang - mums! Där fick vi även välja på cola och splite :) Haha, han som serverade var så trevlig! Han frågade också "hul gammal" Lilly var och konstaterade att hon snart var "fyla månadel". De pratar så mysigt!

Jaja, mer imorgon! Godnatt!

Klart man är med!

Min kära lustjakt-kollega Marica har nu en tävling där man kan vinna ett par knipkulor i härlig plommonlila färg och självklart vill jag vara med!

as


Låter detta intressant? Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

 

 


Fredag!

Skönt med fredag, en hel helg framför sig! Jag väntar nu på att mamma ska plocka upp mig, sen ska vi in till stan. Jag ska till skolan en sväng, och de andra ska handla! Skönt att slippa åka buss hela tiden!

Ikväll ska vi till min syster (som går frisör), hon ska nämligen få klippa Joel och eventuellt Victor också. Har hon tid och jag har tur så kanske hon kan färga mitt hår också :) Vi får se hur det blir senare!

älsklingen
Bild på finaste älsklingen som ligger under mitt täcke i sängen

Hoppas alla får en bra dag!



Headline





Hur ska vi nu klara oss?



eBay - update!

Glömde helt bort att tala om hur det gick med auktionen på eBay igår!
Jag vann i alla fall, och nu väntar vi (eller, våra kompisar) på att få hem det. Det brukar ta ungefär en vecka, max två.

(bilden är lånad från auktionen)

klösträd
Det ser ut såhär och det är det till höger i beige som är beställt.
De andra färgerna och mönstren går också att välja.



Såhär ser vårt träd ut, i mörkblått precis som på bilden!

Vi är otroligt nöjda med vårt och har snart haft det i ett år! Katterna älskar det och ligger gärna och sover i de mjuka korgarna!



Inte nu igen!

Jaha, idag är det dags för den andra sprutan! Jag är faktiskt inte lika nervös den här gången, eftersom det gick riktigt bra sist. Men självklart sitter mardröms-bilderna kvar från gången innan det...

Hade tänkt fixat akvariet idag, men det har inte blivit av än. Även fast jag sov till halv tio så är jag helt slut och har inte orkat något alls. Har jag tur så är jag piggare när jag kommer hem igen och orkar ta tag i det då!
Om en timme går bussen som jag ska ta för att hinna till vårdcentralen i tid. Mamma kommer dit och hämtar & skjutsar hem mig sen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund, ögona håller på att rasa ihop!


26/8

Följde med Victor & Liselotte in till stan idag. Köpte ett par jeans och två t-shirtar åt Joel. Han behöver verkligen nya jeans eftersom hans gamla är det ett stort hål i grenen på... Inte så kul kanske! Med min tur så kunde han såklart inte ha dem, så det blir bara att åka tillbaka med dem. Typiskt! Inte fanns det i den storleken han skulle haft heller...

Till mig själv köpte jag en concealer och en slags lavasten till mitt stora akvarium. Eftersom jag ska möblera om och fixa med det, så ville jag förnya mig lite. Tänkte hålla på med det imorgon, så då kommer det bilder på hur det ser ut! Är ganska svårt att förklara...

concealer
Här är i alla fall en bild på concealern jag köpte, färgen är Rose Beige. Maybelline är mitt favoritmärke och jag använder även deras
Colossal Volum' Express-mascara som ser ut såhär:
mascara
Klicka på bilderna om du vill veta mer om produkterna!

Nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan och bara ta det lugnt en stund, innan jag går och lägger mig, är jättetrött! Hoppas alla har haft en bra dag!



eBay

Hej!
Sitter och budar på ett tak-högt klösträd åt ett par kompisar som ska ha ett nytt till sina katter... Det är rätt spännande faktiskt, just nu är det 7 minuter kvar, och än så länge har jag högsta budet! Hoppas jag vinner nu så jag slipper sitta här och buda hela dagarna!
Det är ett likadant som vi har, fast en annan modell. Kan lägga upp en bild sen!


Planer för dagen

Idag är det rengöring och ommöblering i akvarierna som gäller. Hann aldrig med det igår då jag diskade och fixade här hemma istället. Imorgon ska jag eventuellt in till akvariehobby med Johan och kanske införskaffa lite nya växter och annat smått och gott till det stora karet. Vi får se hur det blir, jag ska i alla fall med och kika.

Senare ikväll ska jag in och göra riskettan (teori, alkohol och droger i trafiken) på ca tre timmar. Kommer inte komma hem förrän sent ikväll, runt nio, tio kanske...


Besvikelse

Just nu känner jag bara för att ge upp! Ingenting blir som jag hade tänk, förberett mig på och hoppats.

Jag gråter...

asd
Precis som himlen gjorde en dag



Godmorgon

Godmorgon allesammans!
Jag känner mig seg, fast jag har sovit ut och inte gick upp omänskligt tidigt. Har lite ont i magen utan att jag riktigt vet varför... Det är inte kul!

Igår hade vi en lugn dag, fast vi hann med rätt så mycket ändå. Vi åkte och hjälpte Joels extrapappa att lägga in annonser på blocket, var kvar där en stund och drack kaffe och pratade lite. Svärmor höll på att baka eftersom Joels näst yngsta bror fyller 8 år idag!
Efter att vi varit där ett tag åkte vi vidare till familjen Röjerås och hälsade på. Skruttan blir verkligen stor! Senare på kvällen drog vi vidare hem till en av alla dessa Johan och kollade på film.

Idag ska jag fixa och greja lite här hemma. Bland annat ska jag göra rent mina akvarium (2 st) för att sen flytta över alla mina fiskar från 190-liters till det mindre. Ska nämligen förnya mig lite i det stora hade jag tänkt. Johan, som jag nämde lite längre upp, har ciklider (vet inte exakt vilken sort) som bara blir fler och fler. Jag tänkte då passa på att köpa några av honom. Vill du se hur ciklider ser ut? Klicka här!

Nu ska jag börja med att äta en rejäl frukost så jag orkar fixa här hemma idag. Uppdaterar senare igen :)
Ha en bra dag!


Biggest looser

Ligger i soffan och tittar på "biggest looser" på 5an, jag tycker det är ett riktigt bra program. Man blir inspirerad och taggad att köra på och träna som bara den! Och det ska jag göra också! Senare ska jag sätta mig och göra ett schema för hur jag ska lägga upp min träning i veckorna. Hade tänkt börja med att köra roddmaskinen tre dagar i veckan, och gå en promenad två gånger i veckan, eller något sånt!
Kommer självklart lägga upp mitt träningsschema här sen, så ni kan hjälpa till att stötta och puscha mig!


Gulligaste citatet ur...

En film vi nyss såg, kan ni gissa vilken?


"I min värld är alla små ponnys, som äter regnbågar och bajsar fjärilar"



rainbow



22 Augusti 2008-2009

Godmorgon!
Här öser regnet ner och har gjort hela natten ser det ut som. Vi som ska till stan och gå ute hela dagen... Trist! Det är American Carshow i Uppsala idag, och vi har lovat Joels pappa att köra honom. Vi hade egentligen inte tänkt åka, men han behövde skjuts, så då åker vi ändå. Ska nog ringa och kolla med honom för säkerhetsskull om han verkligen vill åka om det regnar såhär mycket...

Vet ni vad det är för dag idag? Det är min bloggs ettårsdag! Tänk, nu har vi hängt ihop i ett år, men det känns som en evighet! Utvecklingen har varit stor, och bara till det bättre tycker jag själv - vad tycker ni?



Ni har väl inte missat tävlingen där du kan vinna en french tickler? Anmäl dig nu!

Tävling!

Nu drar jag igång en ny tävling här på bloggen, och den här gången är det inte en bloggdesign man vinner. Det är nämligen en "french tickler". Nedan följer lite information om produkten!


Beskrivning "French tickler"
Förhöj njutningen under kärleksakten! Detta är ett överdrag med en kittlande, mjuk topp som sitter på ett kondomliknande överdrag. Om du efterfrågar en enkel produkt, som vare sig låter eller behöver batterier men som ger dig ökad stimulans under kärleksakten, då kan detta överdrag vara lösningen.
OBS: Används ej som preventivmedel.

Anm. Levereras i enpack och osorterad färg och form.


tävling

För att vara med i tävlingen, gör såhär:

  • Berätta för dina läsare om tävlingen i din blogg, du får därmed större chans att vinna! (en extra lott)
  • Kommentera i detta inlägg och tala om att du är med och tävlar. Bifoga även länken till inlägget där du har tipsat om tävlingen! (glöm inte ange din blogg & mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner!)

Tävlingen pågår i minst en vecka, men något slutdatum är ännu inte satt!

Lycka till!



Helt slut!

Jösses! Att man kan bli så svettig av att dammsuga och torka golv?! Det kan visserligen bero på att jag fått göra allt två gånger istället för en. Började med att plocka undan, dammsög och torkade sedan alla golv. När de hade torkat, så dammsög jag igen för att få bort allt hår som lagt sig efter det att jag torkade. När jag gjort det var det bara svabba av gloven igen! Pust! Snacka om onödigt jobb, det ser nämligen lika dant ut igen - hår överallt (dock inte i tussar). Det fastnar ju så oförskämt bra när golven är fuktiga... Att jag inte tänkte på det innan!

Är inte helt färdig med allt jag hade tänkt göra, men eftersom vi blev bjudna på middag hos mina föräldrar ikväll kl.18 så hinner jag inte göra så mycket mer nu. Disken får Joel ta när vi kommer hem, så kan jag fortsätta med tvätten!

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska vara någolunda fräsch när vi åker bort sen!







P.s Senare ikväll kommer jag köra igång en tävling här i bloggen! Missa inte det! D.s


En städardag

Som rubriken lyder så ska jag städa idag. Egentligen var tanken att jag skulle vara färdig vid det här laget, men eftersom jag vaknade 13.37 (vad hände?) så blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jaja, det är bara köra igång nu istället. Tänkte börja med att plocka undan allt som ligger där det inte ska ligga, dammsuga överallt (igen! jag fattar inte hur två katter kan håra så mycket!?) tvätta ska jag också göra, men det tar ju den tid det tar och kan inte skyndas på. Sen ska jag ge mig på disken! Känner mig riktigt taggad för att köra igång, och det är skönt!

Så, nu ska jag börja innan jag fastnar här istället och blir sittandes hela dagen!


Vad är en fotobok?

Nu ni, ska jag berätta något riktigt bra! Det är nämligen så att Fujifilm har ett erbjudande där man kan få en fotobok - helt gratis!
Vad är då hållhaken på det, tänker ni säkert och det ska jag berätta. Det enda du behöver göra är att tipsa om detta i din blogg - och vips, så blir en personlig fotobok din! Bra va?

Det jag tycker är så bra med fotoböcker, är att man kan få sina bilder i en riktigt bok med ett snygg upplägg att visa för vänner och familj när de kommer och hälsar på. Visst, fotoalbum går ju också bra, men i en fotobok behöver man inte oroa sig över att korten ska ramla ur eller liknande.

Första gången jag hörde talas om det här tyckte jag det lät väldigt komplicerat och tidskrävande. Tänk så fel jag hade!
Jag ska lite snabbt tala om i stora drag hur det fungerar.

1. Man laddar hem programmet som behövs för att göra boken från fujidirekts hemsida. När man laddat ner programmet så kommer en kort installation.
2. Redan nu börjar man skapa själva fotoboken, alltså lägger in sina personliga bilder där man vill ha dem. Man kan även beskära och lägga på olika effekter som finns med i programmet du nyss laddade ner.
3. När allt är färdigt och man är nöjd med resultatet, då är det dags att beställa hem boken.
4. Klart! Ungefär två veckor senare har man fått sin fotobok i brevlådan!

Klicka här för att komma till sidan där man gör boken!

Lycka till!


Magknip!

Aaaaaaaaaaj så ont jag har! Hjälp! Det är andra attacken idag och jag vet snart inte var jag ska ta vägen!


Iiiihh!


20/8

Om ett tag drar jag till jobbet för att göra min sista arbetsdag där - kanske för alltid! Känns skönt, men ändå konstigt på samma gång. Efter fyra år (visserligen bara vikarie) så är det kanske dags att gå vidare...?
Så, från och med ikväll så är jag officiellt arbetslös (som min svärmor så fint uttryckte det!) Yaay! Det däremot känns sådär. Känns som att jag kan ams hemsida utantill redan - hur ska det här gå?

Nä, nu har jag inte tid att sitta här mer, måste käka frukost och göra mig i ordning innan bussen går. Hörs sen! Tjingeling!


Känslan

regn

Bilden får tala för sig själv. Ungefär såhär känns allt just nu.



19/8

Motgångar, motgångar och motgångar... Varför kan inte något få gå bra någon gång? Just nu känns allt väldigt hopplöst.
Tänker inte gå in närmare på det just nu, ni som vet, ni vet.

Just nu sitter vi hemma hos svärmor och tjatar. Blev bjudna på äggmacka och kaffe, snällt! Joel hjälpte även sin mor med att koppla in deras nya digitalbox till tvn. De köpte en ny 40" tv, och passade även på att införskaffa en HD-box.
Tänk om man ändå hade råd...

Idag var jag till skolan och pratade med min handledare, var där i ca en halvtimme, sen åkte jag upp på stan och hälsade på på jobbet.
På eftermiddagen fick jag erbjudande om att följa med hem till familjen Röjerås, vilket jag självklart ville! Lilly har fått sina tremånaders-sprutor idag och hon hade varit så duktig så! Du kan läsa mer om det här.

Nä, nu ska jag vara lite social...


Liselottes design!

Min fina vän Liselotte, som också är mamma till lilla Lilly, har länge varit lovad en design, och nu är den äntligen klar! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och se resultatet i storformat!

Liselottes design



Läggdags

Nu har den här måndagen också gått och det är dags för mig att gå och sova. Ska upp relativt tidigt imorgon eftersom jag ska jobba, näst sista dagen! Har suttit med en bloggdesign fram till nu, men den hinner inte bli helt färdig ikväll, som jag hade hoppats... Jaja, man kan inte alltis lyckas :) Blev nästan klar i alla fall!

Oj, jag bara gäspar! Dags för sängen!
Godnatt!

as
Missa inte den nya veckans heta tips!

Smider planer...

Nu vart ni nyfikna va?

Nej, än så länge så är det en hemlighet :)


Extrapris - först till kvarn!

Just nu känner jag mig lite speciellt snäll och vill dela med mig av en ny bloggdesign till ett extra lågt pris!

Nu när skolorna & jobben börjar igen och hösten närmar sig med sitt mörker så kan det väl vara roligt med en uppfriskning på bloggen?


design nr.37
(Klicka på bilden för att se designen i verklig storlek. Där finns även prisuppgifter och information om vad som ingår i desigen)

Du behöver bara lämna en kommentar här om du är intresserad av få den här designen på din blogg. Jag kontaktar dig sedan för vidare information.
Först till kvarn gäller!



Visning

Idag har det varit en lugn dag. Vi sov ut ordentligt i förmiddags, åt frukost tillsammans och bara var. Jag gjorde färdigt en beställningsdesign medan Joel diskade.

Efter det åkte vi på en visning av ett hus här i närheten. Oj vilket hus! Min favoritdel var badrummet där det fanns bubbelbad, ångbastu, dusch, akvarium inbyggt i väggen och mycket mer. Det var väldigt stort, 250 kvm, och öppet överallt i stort sett. Några mindre rum fanns det ju, men i stort sett var det som en enda stor sal.
Mäklaren fick för sig att jag och Joel var intresserade av att köpa och pratade glatt på om allt som mäklare pratar om vid visningar.
Eftersom utropspriset ligger runt 2 miljoner så försökte vi lite fint förklara att "det är nog lite väl stort det här, för två personer..." Hon förstod nog inte situationen riktigt. Men vem vet, vi kanske såg ut som två otroligt rika ungdomar, eftersom hon fortsatte informera oss om både det ena och det andra, fortfarande lika glatt!
Tyvärr mäklaren, så är icke fallet!

Jag kan i alla fall meddela att våran stora lägenhet på 119 kvm känns oförskämt liten nu, helt plötsligt...

vinbär



Snabbis-update

Oj vad tråkiga inlägg det blir, antingen har jag kommit hem från jobbet eller så är jag på väg, som nu. Runt tio kommer pappa och hämtar upp mig så jag kan köra till stan! Har jag föresten sagt att jag har bokat riskettan, och så fort jag får mitt schema så ska risktvåan bokas in också. Nu börjar det närma sig med stormsteg :)

Nä, nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna bli klar innan pappa kommer... Vi hörs senare i eftermiddag innan vi åker iväg på kräftskiva!

Ha en bra dag :)


Nej.

Det blir ingen uppdatering om dagen idag. Jag är för trött och tänker gå och lägga mig istället... Imorgon ska jag jobba, 11-15 och på kvällen är det kräftskiva hos svärmor. Hinner hem ett tag och varva ner innan vi åker och då hade jag tänkt försöka fixa lite beställningsdesigner!

Godnatt!


Back to work again

Yes box, om en timme ska jag åka in och jobba  min näst sista dag för den här veckan. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag & torsdag, sen jag har kämpat färdigt för den här sommaren - skönt!
Nu ska jag ta och käka frukost, innan jag torkar håret och fixar till mig. Hörs sen!


En speciell dag

Vet ni vad det är för dag idag?

Jo, det är faktiskt de vänsterhäntas dag! Alltså min dag, tillsammans med många andra.
Är du också vänsterhänt? Grattis, då är det din dag idag!

Jag har stött på många som tycker att det är konstigt med människor som är vänsterhänta, som tror att man har något fel i hjärnan, eller att man inte är lika smart som alla andra för att man skriver och gör saker med vänster hand. Många tycker också att det ser konstigt ut när jag skriver och jag har ofta varit med om att någon plötsligt utbrister "Men du skriver ju med fel hand! Är inte det svårt?"

För mig är det självklart att man kan skriva med både höger och vänster, eftersom jag har fått höra att jag skriver med "fel" hand sedan jag var sex år ungefär, alltså i samband med att jag började skolan. Det var absolut inget jag mådde dåligt över, att inte vara som de andra, nej det var nästan lite smålyxigt. Jag fick till exempel ha min egen sax i fred eftersom ingen annan kunde klippa med den, medan de andra barnen slogs för att få tag i en.


Är vi vänsterhänta mer framgångsrika än högerhänta?
Avgör själv och läs den här artikeln!


Här är några kända personer som också är / var vänsterhänta!
Jimi Hendrix
Nicole Kidman
Greta Garbo
Celine Dion
Albert Einstein - det säger väl inte lite?
Julia Roberts
Jim Carrey

Jag är stolt vänsterhänt, och det tycker jag alla ska vara!



Wihooo!

För ett tag sedan registrerade jag mig på en sida där man får tips och råd om hur man ska gå tillväga när man vill gå ner i vikt och må bättre. Man skriver in vad man äter varje dag, hur mycket man motionerar mm. Jag har inte engagerat mig så värst mycket i sidan nu på sista tiden eftersom det har känts som att det inte har fungerat alls. Snarare tvärt om, för mig kändes det som att jag bara fortsatte att gå upp istället för ner.
I alla fall, jag loggade in på sidan idag och skrev in dagens mått & vikt och fick se att jag minsann har gått ner 6 kilo och minskat 5 cm i midjan sedan jag började! Yes, det är helt sant! Gissa om jag blev glad när jag insåg att det faktiskt har funkat, fast det inte alls känts så.
Nu är jag alltså mer peppad än på länge att fortsätta åt det här hållet.
När jag dessutom fick en roddmaskin av min svärmor igår så kan det väl inte bli bättre?!

roddmaskin
Roddmaskinen står nu uppe i hallen och jag har redan gjort ett pass idag. Eventuellt blir det ett till senare ikväll! Träninsvärk, here I come!

Hjälp mig nu genom att hålla tummarna och peppa mig så att jag kan få fortsätta åt rätt håll. Tror ni att jag klarar det?


Min nya design!

Yaay, nu är den äntligen uppe! Jag är i alla fall otroligt nöjd (åtminstone för stunden :) Ser det konstigt ut? Tryck F5 så borde det ordna sig!

adf
adf


adf
adf

Vad tycker ni?



Det är det här jag har pysslat med idag, och städat inne på toaletten. Det är inte helt färdigt än, men har en tvätt i maskinen som måste bli färdig innan jag kan fortsätta...
Vet inte vad jag ska hitta på nu, känner mig lite rastlös, vill göra någonting!


Gäsp!

Nu ska jag gå och lägga mig, har pillat med min nya design sen jag vi kom hem för någon timme sedan, och nu börjar det verkligen närma sig slutet! Ser fram emot att presentera min nya design imorgon med både före och efter bilder. Det tog lite längre tid än jag hade tänkt, men bättre sent än aldrig... Eller hur?

Godnatt!


Onsdagen den 12e augusti

Har precis kommit hem! Varit i stan med familjen Röjerås en snabbis på eftermiddagen. Vi var in på Ikea, och det finns så mycket fint jag skulle vilja ha! Mest allting känns det som... Men det går ju inte :)

Om en liten stund ska vi åka vidare till Joels mamma och hälsa på, dricka en kopp kaffe och snacka lite skit! Alltid trevligt!
Kanske blir så att vi kikar in hos Röjeråsarna efter det också, vi får se...

Och, för er som har reagerat på att jag fortfarande har samma design kvar fast jag lovade att lägga upp den nya här idag så kan jag bara säga, det kommer! Förhoppningsvis ikväll. Har faktiskt fått rätt så mycket gjort på den idag och jag börjar se ljuset i tunneln :)

Slänger upp en bild på fina Lilly innan vi åker, finns det någon snällare bebis?!

lilly

Tiden räcker inte till...

Nä, det blev ingen ny design idag. Har inte haft tid eftersom vi knappt varit hemma. Efter jobbet så käkade vi lite, sen åkte jag till Victor, Liselotte & Lilly för att hälsa på medan Joel skulle hjälpa en vän till hans familj med bilen. Kom hem för en stund sen, och nu är jag så trött att jag inte orkar lägga in designen. Imorgon är jag ledig, så då har jag hur mycket tid som helst istället :)

Nu ska jag slänga ihop en matlåda till min älskling, och sen krypa ner i sängen och läsa en stund! Godnatt!


Goooooodmorning!

Gäsp! Jag är jättetrött och skulle kunna sova hela dagen känns det som, men det går ju inte... Ska ta och äta frukost och göra mig i ordning innan bussen går 07.07. Usch, det här kommer bli en lång dag! Tur att jag får sluta en timme tidigare i alla fall.


Sweet dreams

Det blev inget designbyte idag, har inte hunnit färdigt med det än då disken kändes viktigare.
Imorgon ska jag öppna på jobbet, för första gången - spännande! Hoppas allt går bra bara, så jag slipper krångel...

Ska upp tidigt eftersom jag ska iväg till körskolan på morgonen också, halv nio ska jag vara där. Det blir nog tungt imorgonbitti, jag brukar ju inte gå upp före nio när jag jobbar... Joel får väcka mig innan han åker helt enkelt!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen hos min älskling ♥

Hörs imorgon - då blir det ny design här!

finaste
Två av världens finaste ♥
Lilly & Joel



Vet ni vad?

Snart kommer det upp en ny design här :) Har lite små-pill kvar, men ska försöka få den färdigt ikväll! Spännande va?
Jag ser i alla fall fram emot att visa den så fort den är klart!


Måndag

Pust! Nu har jag diskat en del, men eftersom det är så varmt både ute och inne (kvavt liksom) och vattnet man har händerna i hela tiden är så hett så blev jag helt svettig! Sen jag var sjuk så har det stått still här hemma, med både städning, matlagning och diskning, det är därför jag har så mycket att komma i kapp med nu...

Nu ska jag lägga in och göra i ordning lite bilder på lillan som jag tog igår! Ska bli kul att gå igenom dem och se om det blev något bra...


Resume

Det blev en härlig dag tillsammans med våra fina vänner idag! Vi åkte med dem till Victors mormor & morfar och badade i värmen! Hade det jättemysigt och trevligt! Det var väldigt skönt att svalka av sig i vattnet, när det var så varmt i luften. Dock frös jag innan jag hade doppat mig, men det gick över sen, som tur var :)

Nu har vi precis kommit hem från dem efter middag och film (robotar) tillsammans! Vilken underbar film! Nästan i klass med hitta nemo tycker jag! Helt awesome, det blev många skratt genom filmen kan jag lova!
Tog även massa bilder på fina Lilly som jag ska gå igenom och dela med mig av till hennes föräldrar, och här med om jag får tillåtelse... Men det blir imorgon i så fall! Nu hade jag nog tänkt att lägga mig. Är trött fast det var en seg morgon / förmiddag / tidig eftermiddag.
Imorgon är jag ledig också, så då tänkte jag passa på att städa och diska. Städade ju sovrummet, hallen uppe och vardagsrummet igår, men köket, hallen nere och datarummet/kontoret är kvar. Åh vilken rolig dag jag har framför mig imorgon...


Söndag

Oj vilken slappar-dag det har varit hittils idag! Jag vaknade runt halv tio, gick upp, grejade lite med bloggdesignen och gav katterna mat. La mig i sängen igen efter ett tag, tittade på tv en stund innan jag somnade om och sov en timme, ungefär till halv tolv. Sen dess har jag varit vaken! Känns väldigt skönt att ha fått sova ut ordentligt! Det är jättefint väder ute och jag är lite sugen på att åka och hälsa på familjen Röjerås en sväng, men vi får se hur det blir. Måste ju först och främst kolla läget med dem!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis. Måste smörja in ryggen också så att det känns lite bättre där jag brände mig.


I've been waiting for you all my life

I've been waiting for you all my life, looking for a miracle tra la la la la la la, laa laa laa...

Tittade nyss på Jungel-George, och den låten är så mysig! Man blir verkligen glad av den!
Snart ska jag gå och lägga mig, är trött efter en heldag på stranden tillsammans med mamma, syster, morbror, moster & kusiner! Det var härligt, men det var kallt i vattnet och jag brände mig. Igen! Inte lika farligt den här gången, men känns gör det.

När jag kom hem från badet så satte jag igång med en bloggdesign. Eller, började om rättare sagt. Hon som ska ha designen kom på en ny idé och ett lite annorlunda tema, så nu kör jag på det istället. Hoppas det blir bra när det är färdigt! Det kommer ju förstås ta lite längre tid nu, men jag ska försöka göra den klart så fort som möjligt.

Nä, nu är det dags för sängen!
Godnatt!

lilla fölet
En bild på fölet som bor granne med Joels mamma & syskon. Togs för ca en månad sen, så hon har nog vuxit en hel del sen dess!
Är hon inte söt?




Hemma

Nu har jag gjort min sista dag för den här veckan, det känns skönt! Är nu ledig tre dagar i sträck! Ska strax åka iväg till svärmor och hälsa på, så jag hinner inte skriva så mycket... Kanske har desto mer att berätta när jag kommer hem igen istället :)


I'm off!

Off to work!

Hörs senare ikväll.


Nej det är ingen vanlig dag

För det är min mammas födelsedag, hurra hurra hurra!
mamma<3



Bortbjudna

Om en stund ska vi åka hem till min mamma & pappa eftersom vi är bjudna på mat där, det ska bli trevligt. De kom hem efter två veckor på Gotland igår morse så nu är de bruna och fina. Jag är fortfarande trött, hostig, något febrig, har smärta i öronen (ja, båda nu, kan det ens vara möjligt?!) Imorgon är det arbetsdags igen, och jag tror att det kommer gå bra. Jag är inte på topp, men långt ifrån lika dålig som jag faktiskt var i slutet på förra veckan, allra helst torsdag-lördag. Har inte en så hektiskt vecka den här veckan heller, utan jobbar bara tisdag, onsdag & torsdag.

Nu måste jag börja göra min i ordning och tvätta av ansiktet så man ser lite piggare ut i alla fall!


Jag är med och tävlar

Om den här otroligt fina mini-datorn hos Therese!
Vill du också vara med och tävla? Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen!

tävling

Som ni vet så har ju min lilla bärbara dator gått sönder, så det skulle verkligen vara perfekt med en ny eftersom jag inte har råd att köpa någon just nu... Vi får väl se hur det går :)



Lite uppmuntran i allt elände

Det här jeansparet är på väg hem till mig just nu! Tycker de var riktigt snygga, och hoppas nu att de passar också. Det vet man ju aldrig när man skickar efter...
De kommer från halens och kostar nu 199kr på rean!

Klicka på bilden så kommer du direkt till dessa jeans!



Jobbig natt

Godmorgon alla fina läsare :)

Här står det inte så bra till, vaknade runt halv sju och kunde inte somna om riktigt, låg och vred och vände på mig någon timme innan jag gick upp och satte mig här.
Det har varit en otroligt jobbig natt, jag har hostat som en tok och det är ett under att inte Joel har vaknat mer än han gjort! Är helt slut i hals och lungor vilket känns, kan knappt prata men det slipper jag ju när det bara är jag som är vaken. Får väl försöka se något positivt med det hela...

Som ni förstår så blir det inget jobb för mig idag heller, vilket känns både skönt och jobbigt. Skönt för att jag faktiskt inte mår bra, har inte varit såhär sjuk på länge... Jobbigt för att de inte blev särskilt glada när jag ringde igår och berättade att jag inte kunde komma idag.
Kvinnan jag pratade med lät väldigt irriterad över att jag är sjuk och fick mig verkligen känna av det dåliga samvetet, trots att jag inte borde ha det eftersom man inte kan rå för att man blir sjuk. Det känns liksom så otacksamt... I fyra år har jag jobbat där och ställt upp så fort det varit något, och det här är andra gången jag blir så sjuk att jag måste vara hemma, andra gången på fyra år! Tycker att de borde kunna visa lite mer förståelse då. Självklart förstår jag att det är svårt att få in någon annan eftersom det är jag som är "in-hopparen", men ändå...
Kan någon förstå hur jag känner?


Nu orkar jag inte sitta upp längre, så nu blir det soffan med mitt täcke och min kudde. Hoppas det är något på tv, annars får jag väl försöka somna om, eller slå på en film.

123
Såhär utslagen känner jag mig, och lite till...



RSS 2.0