Wohooo

Gårdagen blev helt dator-internet-blogg-fri vilket (samtidigt som det var skönt) kändes lite tomt... Men nu, nu är det full fart igen!
Igår sov vi ut ordentligt, åt frukost tillsammans (mina nybakta smörgåsar + smoothie) jag diskade lite medan Joel grejade med bilen. Jag och Sanna gick en sväng i det sköna vädret. När jag kom hem igen så åkte vi till svärmor och grillade, trevligt! När vi ätit färdigt och druckit lite kaffe så åkte vi vidare till våra fina vänner, Victor & Liselotte och deras söta lilla dotter Lilly och hälsade på. Vi tittade på film (Benjamin Button), pratade och hade det allmänt mysigt :) Like you guys!

Idag skiner solen och det är varmt ute (termometern visade 29 grader i solen för ca en timme sen) - härligt! Borde gå ut och njuta av det fina vädret istället för att sitta här. Ska försöka få med mig Joel till våla också, så vi kan fixa (göra katt-säkert) myggfönstret vi äntligen fått! Det känns inte allför säkert att sätta in det då själva nätet sitter fast i stommen med häftstift.... Det är alltså dagens uppdrag - fixa myggfönstret!

Hoppas alla har haft en trevlig midsommarhelg!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Vilken fin blogg du har :)

2009-06-21 @ 16:24:36
URL: http://michellabella.blogg.se/
Postat av: maria

varsego:) hur är med dig då?;d

2009-06-21 @ 17:51:39
URL: http://s0ckerbit3n.blogg.se/
Postat av: flyktsoda

Visst är hon :D

2009-06-21 @ 23:19:33
URL: http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/
Postat av: Michelle

Varsågod :)

29 grader i solen !?!?! :O

Gud vad skönt! :)

2009-06-22 @ 10:57:03
URL: http://michellabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0